Şimdi Ara

Beyaz don alerjisi olan var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
106
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ne nalet birşey bu arkadaşlar. Giydiğiniz anda hayatınız alt üst oluyor. Malum yerde yaralar açılmaya başlıyor. Böyle zombi dönüşümü oradan başlıyormuş gibi. Bir kaç gün üstüste beyaz iç çamaşırı giyerseniz ki aynı olması önemli değil günde 2 defa bile değiştirseniz uzun süreli temasta kuyruk sokumundaki kemikte ağrı olmaya başlıyor. Dalgada kaşıntılar soyulmalar dökülmeler yarıklar böyle baktığınızda içinizi ürperten bir görüntü.

Hatta birşey anlatayım. İlk başladığında sıra iç çamaşırından şüphelenmeye gelmişti. Evde ne kadar renkli iç çamaşırı varsa hepsini çöpe atmıştım. Çünkü beyaz renk saftı temizdi pis boyalardan içermiyordu. Tabi böyle yapınca çamaşırı şüphe listemden çıkarmıştım çünkü düzelmemişti. 1 yıl boyunca bu rahatsızlığı taşıdım. Gitmediğim doktor kalmadı bir sürü teşhis kondu ama nafile. Evdn uzak olduğum bir dönem uzunca bir süre renkli boxer giymek zorunda kalmama kadar. O dönem geçti rahatsızlığım. Şimdi ne zaman beyaz iç çamaşırı giysem yine başlıyor. Eğer malum yerlerde kapanmayan yaralarınız döküntüleriniz oluşuveriyorsa beyaz iç çamaşırı giymemeyi bir deneyin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi samplus -- 23 Ağustos 2013; 22:39:21 >

• tamam
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ayak fetişi olan var mı ?
    8 yıl önce açıldı
    Bu beyaz şey nedir?
    3 yıl önce açıldı
    Fetişist Olan Var mı ?
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.