Sıfır clio joy aldım.Garantisi bozulmasın diye serviste park sensörü taktırmak istiyorum.ama siyah takıyorlarmış.Aracım beyaz renk.çok kötü durmaz değil mi siyah renk? |
Beyaz arabaya siyah park sensörü

-
-
Siyah yer varsa tamponda ona denk getirseler bari yoksa kötü duruyor tabiki
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Park sensörü takıldı diye aracın garantisi bozulmaz. Tampon delinecek alt tarafı.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Sensörün enerjisi geri vites lambasından alınacak dolayısıyla kablolarda kesme biçme yapılacak en kötü klemensle ek alınacak, elektrik sistemi garanti dışı kalabilir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Material-Engineer -- 29 Mayıs 2023; 8:29:55 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ben anlamıyorum. Neden bazı donanımlar tüm otomobillerde standard değil.Park sensörü nedir ki ..! maliyeti nedir de onu bile eklemiyorsun.
Ve hatta büyük markaların lüks otomobillerinde bile Adaptif hız sabitleyici vs gibi donanımları standart sunmaması vede o otomobillerin çok uçuk fiyatlara tabiri caizse kakalanmasını anlamıyorum.Avrupa'da üretilen aynı otomobilin donanımları neredeyse tam olurken ülkemizde ise neredeyse çoğu donanım opsiyonel olarak kakalanmaktadır.
Yersen diyeceğim ama burası Türkiye..!
-
Maliyeti düşürmek için bazı donanımları opsiyonel yapıyorlar tamamen ülkenin ekonomisi ile alakalı. Mesela çoğu markanın çoğu modeli de ülkemiz de satışa sunulmamakta çünkü markalar ülkemiz de yeterince kâr elde edemiyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
BEYAZ SENSÖR TAKTIRIN.
www.n11.com
Yedek Park Sensörü Gözü Tekli 18.5mm 385086609 Fiyatları ve Özelliklerihttps://www.n11.com/urun/yedek-park-sensoru-gozu-tekli-185mm-385086609-25265022?magaza=techmaster
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SISU -- 28 Mayıs 2023; 2:34:47 > -
Arkadaşımın Megane 4'üne taktırdık yetkili serviste. Sözde orijinal, hem siyah renk hem de 2 kilometreden ötmeye başlıyor hassasiyeti çok kötü.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
-
Beyaz taktir
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar

Siyah yer varsa tamponda ona denk getirseler bari yoksa kötü duruyor tabiki
|
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X