Şimdi Ara

BEYAZ 300 ytl oldu PSP SLİM 390-M33 HAZIR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
1.214
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    ARKADAŞLAR BEYAZTERTEMİZ PSP SLİMİMİ SATIYORRUM

slim olup rengi beyazdır çok temiz camında veya herhangi bir yErinde kusuru çizii yoktur arkadaşlar yanında hediyesi vardır öle oyunlara para vermeniz gerekmeyecek artık psp slimin yanında vericeklerim e geçelim arkadaşlar

hafıza kartı makinanım yoktur bir adte usub girişinden şarz yapma 1 dat orjinal kumandası kulaklıı pils verilecektir çok iyi ses verior yanında vericem 25 paravermenize gerek yok
    ALMAK İSTEEEN ARKADAŞLAR MSN YOLUYLA ULAŞABİLİR
    NO 05348621513TEN GEREKLİ VE DETAYLI BİLGİ ALINICAKTIR HİÇ ŞÜPENİZ OLMASIN ÜRÜNDE HERHANGİ BİR ÖLÜ PİKSEL FİLAN YOKTUR ZATEN SLİMLER BU YANDA İYİ OLUOR YANİ ÖLÜ PİKSEKL ÇIKMIOR BANACEP NOSUNDAN ULAŞABLİRSİNİZ
    FİAT OLARAK 300 oldu indirimli TAKAS YOK İNDİRİM YOK TEKNOSADAN ÇÜNKÜ 480 ALMIŞLAR

NO 05348621513TEN

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi montesqu -- 3 Eylül 2008; 22:42:08 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Dostum gözümden kaçmış olabilir belki ama fiyat nedir?
  • PMLER CEVAPLANDI

• bende teşke beyaz alsaymışım daaha şekil duruyor :D hayırlı satışlar
  • fiyat bayagı uygun, süper
  • teşekkürler saolun satışa devam yanında vericeklerimi üsteki no yu ararsanız sölerim

• fiyat uygun.ayrıca arkadaş temiz kullanmış.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Klavyenizde bir problem mi var?

Elimde sağlam ve kaliteli bir klavye var, foruma yazacağınız bütün mesajlar bu şekilde olacaksa hayrına yollayabilirim...
  • Herkes fiyat uygun demiş ama 330 ytl ? Bende 260 a 2GB lık M.S. ile almıştım. Bence hiçte uygun değil yada piyasa değişmiş.
  • bende aynı fiyatın daha düşüüüne saıyorum hemn hemn aynı aksesuarlar war sadese 2-3 çizik war yok ama bana yinede fiyat çok yüksek die yazdılar hemde kart orjinaldiben 320 demiştim sora 300 yaptım ama

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi abutment -- 2 Eylül 2008; 0:07:56 >
  • sıfır psp slim = 275 YTL
    4 gb ms = 40 YTL

MS orjinal olsa bile bu kadar fark yapmaz
  • yannında vericem hediyeler iin beni rayın demiştim hocam

• quote:

Orjinalden alıntı: Dave Mustaine

Klavyenizde bir problem mi var?

Elimde sağlam ve kaliteli bir klavye var, foruma yazacağınız bütün mesajlar bu şekilde olacaksa hayrına yollayabilirim...

Süpeeer
  • Fiyat uygun diyenler arkadaşın fake i heralde iyimisiniz arkdaşlar sıfırı 280 e satılıyor 330 yüksek bir fiyat
  • evet arkadaşım fiyatın yüksek.bi daha gözden geçir istersen.Tabi sen bilirsin.Bizimki tavsiye.
  • arkadaşlar bana mesaj yoluyla veya cebten aryın aanlatın neleri olduunu

• nekadar temiz olduğu joyistikten belli :)
  • arkadaşım ogod of worlu gördüün resim fat makinaya ait yukarıya bakarsanız ben slim satıyorum sadece gösterme amaçlı koyulmuştur oresim

• Dediğin god of war lı cihaz slim cihazdır
    Fiyat konusuna takılma sadece öneri daha kolay satabilesin diye
  • quote:

Orjinalden alıntı: Dave Mustaine

Klavyenizde bir problem mi var?

Adam ne anlatmak istemiş anladınmı ? Türkçeyi biraz daha güzel kullanırmısın.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.