Şimdi Ara

SATILK ZOTAC 8800GT EKRAN KARTI 250 ytl oldu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
2.041
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    Zotac 8800 GT GARANTİLİ 512 MB 256 BİT FULL KUTULU TERTEMİZ...
    ARCTIC COOLING NV Silencer 5 ÜZERİNDE HEM STOC FANINI HEMDE KULLANDIIM BUMARKA FANI VERİCEM ARKADAŞLAR 50 DERECE MASÜTÜ SICAKLII CRYSİSİ FİLAN 63 63 DERCE 4 SATLİK OYNNAMADAN SONRA YADA BENİM KASAM İYİDİR HERALDE ISINMIOR ARKADAŞLAR

SIFIR FİYATI 213.75 USD (%18 KDV Dahil: 305.01 YTL)

3 AYLIK TERTEMİZ

exsadan Fatura Tarihli Garantili Bir Şekilde Alınmıştır.

Ekran Kartı 2 Yıl Garantilidir.

3D MARK 2006 SKORU 12370 Dir.

Fotoğrafraki Ürünün ta kendisidir.
    .

Teknik Özellikleri:

Grafik İşleme Ünitesi
    - NVIDIA® GeForce® 8800 GT @ 660MHz engine clock
    - 112 Stream İşlemcisi
    - Dual 400 MHz RamDAC
    - Maks. Çözünürlük @ 2560 x 1600
    - Gerçek 128-bit kayan noktalı Yüksek Dinamik Menzilli (HDR) aydınlatma 16x tam- ekran keskinlik yumuşatma (anti-aliasing)

Bellek
    512MB GDDR3
    - 1800MHz bellek hızı
    - 256-bit bellek veriyolu

Veriyolu Desteği
    - PCI Express 2.0 // PCI Express x16

3D Hızlandırma
    - Microsoft® DirectX®10 desteği
    - Unified Shader Model 4.0
    - OpenGL 2.0 ARKADAŞIM ADINA TEKRAR AÇTIM KONUU BUSEFER FİAT 250 ytl hadi bakalım daha aşşa verilmeyecek kaçırmaın
    PAZARLIK YOKTUR ARKADAŞLAR LÜTFEN GÜZEL MESAJLAR
    ATIN MÜBAREK GÜN BİRİBİRİMİZİN İLANINI ÇAMURLAMAYALIM SAYGILAR
    DAHA NE OLSUN... MESAJ ATIN VEYA ARAYIN GÖRÜŞELİM...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi montesqu -- 5 Eylül 2008; 22:44:51 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Bu ilanı 10 kerede açsan adam gibi fiyat yazmadıkca satamassın..Ayrıca nasıl bir satıcısın sen kartla oynadıgın oyunun adını bile yazamıyorsun ''CRESİSİ''?.. Buyur sıfırı...

http://www.karfoshop.com/asp/show_stock.asp?product=ZT-8800GT-512MBAMP

quote:

PAZARLIK YOKTUR ARKADAŞLAR LÜTFEN GÜZEL MESAJLAR
    ATIN MÜBAREK GÜN BİRİBİRİMİZİN İLANINI ÇAMURLAMAYALIM SAYGILAR

Nasıl bi güzel mesaj bekliyorsun söylede yazalım bari.. Mübarek gün madem milleti kazıklamaya çalışma..

• ARKADAŞLAR ÖNCELİLE HAYIRLI RAMAZANLARIMIZ OLSUN NEYSE BEN GİNE SÖYLEYİM BU MALI BEN SADECE SİTEMİZE ÜYEYİM DİE ARKADAŞIN ADINA KOYUYORUM OK/

• hocam bak şuanda 8800gt borsası bi hayri düşük geçende PASHA nickli mesut hocam hd 4850 2aylık kart+aksa ledli soğutuc2günlük 250ytl sattı soğutucu sıfırı 50-55 ytl 2 el olrk 40ytl syarsak hd 4850 210ytl gitti sen düşün
  • 160ytl + sogutucu gideri bu.

4850 varken 210-220ytl ye kimse bakmaz artık bunlara...
    tavii zevk meselesi ama gidipte 180-170 derseniz kimse almaz.
    Adam 160ytl ye sonic satıyoo bakan yok...
  • arkadaşlar yukarıda anlatıım gibi lanı verdim arkadaşın adına açtım ok ben anlamıorum kafam bozuluo ama ben anlamam arkadaşım lütfen alıcak olan mesaj atar alır veya pazarlıını yapar onunla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi montesqu -- 1 Eylül 2008; 22:50:21 >

• Sen arkadaşını foruma üye yap. Herhalde okuma yazması vardır. Biraz forumda dolanıp bilgi sahibi olsun. Sende rahat edersin

Bu kartın değeri Özel soğutucuyla 160 ytl yi geçmez.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Sizde öldürmeyin canım fiyatı. "Özel soğutucu ile 160 eder" gibi tanımlamalar yanlış olur.
    Şuan zaten düzleri 150-160'a alıcı buluyor.Özel soğutuculu 180'e gidiyor. Evet 210'a
    4850 bulunabiliyor ama onuda serin ve güvenli kullanmak için özel soğuucu şart.
  • Arkadaşım fiyat çok pahalı.
    Bence sende arkadasına söyle bu fiyattan vaz geçsin
  • arkadaşının ilanı oldugu için, söyle kendisine burası gittigidiyor veya sahibinden diyil burası donanımhaber burda herkez KURT o fiyatlara satamaz malını yani piyasası 150-160 ytl sende arada kılıyorsun boşu boşuna.
  • beyler adamı ticaretten soğuttunuz
  • Yaw mübarek gün yazmayım diyom ama dayanamadım. Bi arkadaş sıfır 9800 leri 250 ytlden satıyordu. Sonra forumda zaten 4850 ler 200 liradan gidiyor.

Şimdi arkadaşta yazmış alcak olan msj atsn pazarlığını yapsın. Bu pazarlık bitmez. çünkü 100 liralık bi pazarlık şart. Bu forumda alcak olan adamda niye gidip bu karta 280 lira versinki. Gözleri ve okuma yazması varsa gider daha iyi kartları alır. O zman buraya ilan açmanın anlamı ne.

Neyse mübarek gün hayırlı satışlar diyelim.
  • egri oturalım dogru konuşalım aklın yolu bir
  • zotac 8800gt normal fanlı 160-170eder en fazla taş çatlasa özel fanlı olsa olsa en fazla 200eder

200den yukarı satman burda çok zor..senin için diyor arkadaşlarda
  • fitta indirim şöle olacakmış arkadaşlar fanı almassanız üzerindeki 250 ytlee vericek saolun kusura bakmaın

• quote:

Orjinalden alıntı: montesqu

fitta indirim şöle olacakmış arkadaşlar fanı almassanız üzerindeki 250 ytlee vericek saolun kusura bakmaın

• Komedi gibi...

Dostum bak 240 YTL ye SIFIR ZOTAC 9800 GT AMP edition mevcut.

Boşuna ilan açıpta kendinizi rezil etmeyin...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi guneyonur -- 3 Eylül 2008; 8:14:59 >
  • kendi orjinal fanınıda alsa çıplak kart heralde 210 ytl seviyesine iner fiyat alıcı diyilim ama herkez biliyo 100-90 ytl arasında bi fazlalık varki hala kimse bu parayı vermez eger veren olursa bilki sahte para veriyo.......
  • lanet olsun arkadaş ilanı kendi adıma açmıorum die herseferinde söledim artık forum yöneticlerine bırakıorum ve burda haksızlık yapanların hepsini şikayet edicem valla forum yöneticileri sizden daha iyi bilir onlarada karışmassınız inşallah bulaffı hakaret sayan dam gitsin insanların malıyla aly etmicek bir foruma

• montesqu;
    Siz bu yazıları görmek istemiyor iseniz bu ilanı arkadaşınıza üyelik açtırıp ona ilan verdirtin ya da başka sitelerden ilan verin.Bu forumun piyasası belli çünkü
    Benden de bu şekilde ilan vermemi isteyen arkadaşlarım tanıdıklarım oluyor fakat fiyat normal değilse ilan vermiyorum ya da onlara üyelik aldırtıp ilan açmalarını sağlıyorum ilana da anlaşan olursa alışverişe ben aracılık ederim diye not düşüyorum

Benim gibi yapmanı öneririm....
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.