Şimdi Ara

Better Call Saul (2015 - 2022) | Bitti (36. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4.641
Cevap
82
Favori
171.737
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
20 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yahu bu tuco'da tam apaçi he. Hele şunun giydiği gömleğe,pantolona bak hele.Pantolunun altına çakmış sivri burun ayakkabı.Bide paçaları kıvırmış dışa doğru, inşaatta çalışır gibi.Adam resmen Kadiköy'deki opera onurdan giyiniyor arkadaş
  • Abi yemin ederim BrBa tadı aldımya başka birşey aramıyorum resmen o "bitti" dediğimiz dünyaya geri dönmüş olduk.Kurgusu çekimleri herşeyiyle kalite resmen.

Tuco'yu görünce nasıl sevindim.Şu anda izleyen herkes Saul'a nasıl dönüşecek bir an önce ortalığı kasıp kavursun diye yalvarıyor bu hissi çok güzel yaratmışlar.
  • Dizi güzel gidiyor breaking bad sonrası boşlukta güzel oldu.
    Mike nasıl karanlık işlere girecek acaba ?
  • Mike'ın polis olduğu zamanları keşke gösterse önümüzdeki sezon en azından iyi olurdu.
  • alt yazılar kaçmasın diye durdurup durdurup pürdikkat izliyorum diziyi, harikasın better call saul
  • Çok iyiydi dizi, özlemişiz bu havayı.
  • Salı günleri en güzel gün oldu artık
  • FRIENDS kullanıcısına yanıt
    Bu düşünceye sahip tek kiş ben sanıyordum tek değilmişim :D Üçüncü sezona başlamadan bıraktım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zeg392

Bu düşünceye sahip tek kiş ben sanıyordum tek değilmişim :D Üçüncü sezona başlamadan bıraktım.

+1
    Konu,oyunculuk vs. güzel ama efsane olacak bisey goremedim bende.Bitirmis olayim diye 5.sezonu zar zor izledim.
    Efsane Prison Break dir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Phantom II -- 13 Şubat 2015; 12:06:35 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1x1
    ilk bölüm olduğu için yorum yapmayacağım,ama kötüydü.tuco'yu görmek güzeldi

1x2
    breaking bad'de böyle idi,güzelleşeceğini umuyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-7ADF8CF23 -- 13 Şubat 2015; 14:07:41 >
  • ilk iki bölümü izledim ve BB tadı aldım şahsen. Tahmin edemeyeceğimiz yerlerden patlak veren olaylar olsun, izlediğimiz bir sahneyi ilerleyen dakikalar ve ya bölümler sonra farklı açılardan izlemek olsun BB ye göndermeler olsun.. En azından ilk sezon sonuna kadar izlerim, akarsa akar zaten dizi.
  • 2. bölümün ilk 25 dakikası iyiydi baya ama sonrası biraz sıktı.
  • ilk bölümü izledim, genelde bi diziye 3-4 bölümde alışırım ama bu dizinin havası BB den tanıdık olduğundan sanki 2-3 sezondur izliyomuşum gibi oldu. Cidden iyi bi dizi olacağa benziyor, hatta olmuş bile.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dizi gayet iyi olmuş. Far Cry 4'ün Vaas'ını da görmek iyiydi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Phantom II

quote:

Orijinalden alıntı: zeg392

+1
    Konu,oyunculuk vs. güzel ama efsane olacak bisey goremedim bende.Bitirmis olayim diye 5.sezonu zar zor izledim.
    Efsane Prison Break dir.

Breaking Bad efsane dizidir, Better Call Saul da onun devamı olarak efsane olacaktır.

Keşke Breaking Bad 10 sezon sürseydi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlk 2 bölüm oldukça iyiydi. O havayı solumak bile yeter :)
  • 2 bölüm gayet iyiydi. Dizi Breaking Bad'in başlangıcından 7 sene önce başlamış. Tarihlere göre konuşuyorum yani, kaldı ki Breaking Bad başlar başlamaz Saul'la tanışmıyorlardı, o yüzden diziye yaklaşık bir 9 senelik, yani 9 sezonluk aralık bırakmışlar. Gayet yeterli, keşke sonuna kadar kullansalar bu aralığı.
  • unilad sayfası bu linki verdi ve BOMBA GELİYOR BEYLER

"According to Bob Odenkirk who plays Saul Goodman, the second season of Better Call Saul could see return of Walt and Jesse."

http://www.unilad.co.uk/articles/walter-jesse-appear-better-call-saul-season-2/

yani 2. sezon jesse ve walterı görebilecekmişiz beyler bob söylemiş bunları gerisi linkte tabi ingilizcenize kalmış anlaması
  • quote:

Orijinalden alıntı: PetroGeologist

unilad sayfası bu linki verdi ve BOMBA GELİYOR BEYLER

"According to Bob Odenkirk who plays Saul Goodman, the second season of Better Call Saul could see return of Walt and Jesse."

yani 2. sezon jesse ve walterı görebilecekmişiz beyler bob söylemiş bunları gerisi linkte tabi ingilizcenize kalmış anlaması

ww öldü nasl görcez fake

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zirve011 -- 14 Şubat 2015; 0:55:21 >

• quote:

Orijinalden alıntı: zirve011

quote:

Orijinalden alıntı: PetroGeologist

unilad sayfası bu linki verdi ve BOMBA GELİYOR BEYLER

ww öldü nasl görcez fake

walter yaralı bir şekilde bitirdiler diziyi iyileşip hapis ve yargılama süreci olabilir

ayrıca 2.sezon daha erken olmazmı bencede fake olabilir.

• 
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.