Şimdi Ara

Better Call Saul (2015 - 2022) | Bitti (34. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4.641
Cevap
82
Favori
171.663
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
20 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: sefid.dL

quote:

Orijinalden alıntı: Alea iacta est

buralar değerlenir saul goodman varsa izlenir ayrıca

hızlı hızlı konuşmasına hayranım

Alıntıları Göster
    Better.Call.Saul.S01E02.Mijo.1080p.WEB-DL.DD5.1.H.264-CtrlHD sürümünün altyazısı var mı?

• Sedat_60 kullanıcısına yanıt
    gom playerda diziyi aç ctrl f1 yap fps sine bak sonra da aynı fps li altyazıyı bul netten
  • quote:

Orijinalden alıntı: PetroGeologist

gom playerda diziyi aç ctrl f1 yap fps sine bak sonra da aynı fps li altyazıyı bul netten
    Arkadaşlar üçüncü bölüm ne zaman
  • quote:

Orijinalden alıntı: LePump

Arkadaşlar üçüncü bölüm ne zaman

pazartesi
  • quote:

Orijinalden alıntı: m-99

720p dimension sürüm (2. bölüm) hayatımda izlediğim görüntü kalitesi en net en canlı 720p idi çok şaşırdım çogu 1080p bile o kalitede değil . Dizeye gelecek olursak klasik bir Vince Gilligan işiyle karşı karşıyayız . Kurgusuyla bizi kendine hayran bırakacak bir dizi geliyor diyebilrim. İkinci bölümde canımı sıkan tek şey kamu avukatlıgı kısımları çok fazla uzatılmış gibi geldi süre doldurmak adına ..

Aynen dostum.Süperdi görüntü kalitesi.Bu kadar netini görmedim ben de 800 mbye.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ratch

quote:

Orijinalden alıntı: m-99

720p dimension sürüm (2. bölüm) hayatımda izlediğim görüntü kalitesi en net en canlı 720p idi çok şaşırdım çogu 1080p bile o kalitede değil . Dizeye gelecek olursak klasik bir Vince Gilligan işiyle karşı karşıyayız . Kurgusuyla bizi kendine hayran bırakacak bir dizi geliyor diyebilrim. İkinci bölümde canımı sıkan tek şey kamu avukatlıgı kısımları çok fazla uzatılmış gibi geldi süre doldurmak adına ..

Aynen dostum.Süperdi görüntü kalitesi.Bu kadar netini görmedim ben de 800 mbye.

Alıntıları Göster
    Adam neden termal battaniye giyiyordu?

• quote:

Orijinalden alıntı: kiaydin

Adam neden termal battaniye giyiyordu?

Adamın bir hastalığı varda çözemedim evinde elektrik yoktu farkettiysen soul'da telefonuyla geldiği zaman telefonu dokunmadan dışarı attı. İlginç.
  • Elektro manyetik hassasiyeti varmış, evet onunla ilgili. Ama o battaniyenin elektromanyetik dalgalardan koruyacağını sanmıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: kiaydin

Elektro manyetik hassasiyeti varmış, evet onunla ilgili. Ama o battaniyenin elektromanyetik dalgalardan koruyacağını sanmıyorum.

adam galiba sadece üşüyordu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Final Getsuga Tenshou

Adamlar baktı Breaking Bad'den sonra adam gibi dizi yapabilen çıkmadı. Tekrar kendimiz yapalım bari demişler.

İkinci bölümü de yeni izledim. Bence şimdiden BB gibi efsane olma yolunda. İzlerken bu kadar keyif aldığım dizi yok denecek kadar az. Bu dizi ise bunu ilk bölümden başardı.

kesinlikle hocam.
    resmen iyi dizi yok piyasada, ilaç gibi geldi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Seviyeli Yarbay

quote:

Orijinalden alıntı: Final Getsuga Tenshou

Adamlar baktı Breaking Bad'den sonra adam gibi dizi yapabilen çıkmadı. Tekrar kendimiz yapalım bari demişler.

İkinci bölümü de yeni izledim. Bence şimdiden BB gibi efsane olma yolunda. İzlerken bu kadar keyif aldığım dizi yok denecek kadar az. Bu dizi ise bunu ilk bölümden başardı.

kesinlikle hocam.
    resmen iyi dizi yok piyasada, ilaç gibi geldi

Alıntıları Göster
    Oha yeni haberim oluyor bu dizi başlamış. En yakın zamanda izleyip yorum aktarıcam.

• İlk iki bölüme bakarak efsaneye şahit oluyoruz bence. Tadını çıkararak izlemek lazım. Dizide aynı Breaking Bad havası hakim.2000 lerin arabaları, havası ve mükemmel çekim teknikleri ile kalite kokuyor dizi.Yavas yavaş konu da oturunca tadından yenmez. İleride Walter ve Jesse ile de yolda falan karşılaşmalar çok hoş olur.

• Breaking bad de bölümleri anında izleyip bitince derin bir boşluğa düşmüştüm. Bu diziyi sindire sindire izlicem

• quote:

Orijinalden alıntı: Asac Schrader

Breaking bad de bölümleri anında izleyip bitince derin bir boşluğa düşmüştüm. Bu diziyi sindire sindire izlicem
    Çok iyi başladı bence dizi. Beklentimi fazlasıyla karşıladı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kelâg

Çok iyi başladı bence dizi. Beklentimi fazlasıyla karşıladı.

Alıntıları Göster
    tutmaz diyenlerin bi taraflarında fena patlıyor olsa gerek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bobafett

Alıntıları Göster
    Adamlar bu işi biliyor o kadar çok beğendimki diziyi.Büyük ihtimal walter, jesse gibi karakterleri ufaktanda olsa görücez diye düşünüyorum.
  • Tutar dizi

• quote:

Orijinalden alıntı: R3hab

Arkadaşlar Vince Gilligan dizi çekimlerinde aldığı soru üzerine , hayranlarına :
    - Arkadaşlar biliyorum Walter White ve Jesse Pinkman karakterlerini görmeyi çok istiyorsunuz, göreceksiniz de fakat bazı sahnelerde. Yani çok sık ve fazla değil gibi bir şey söylemiş. Tam olarak çeviremiyorum kızmayın ama buna yakın bir şey.
    Az sahne olması kötü ama Bu adamlar işini biliyor . Amc'yi ve Tüm ekibi seviyoruz.Başarılarının devamlarını diliyoruz.
    walter ile jesse'nin dizide görünmemesi düşünülemez bile, 5 saniye bile görünseler sansasyon yaratır. insanlar o sahneleri tekrar tekrar izler

tahminim dizinin artık sonlarına doğru jesse'nin bu işlere nasıl girdiği ve walter'ın kanser olmadan evvel aslında bu işlere merak saldığı ile ilgili küçük sürprizler yapabilirler. bu yönde düşünenler vardır elbet, gelecekten spoiler

• quote:

Orijinalden alıntı: Mekolibs

Adamlar bu işi biliyor o kadar çok beğendimki diziyi.Büyük ihtimal walter, jesse gibi karakterleri ufaktanda olsa görücez diye düşünüyorum.

Alıntıları Göster
    Çok çok iyi olacak gibi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bobafett

ses çıkmıyor hiçbirinden
  • 
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.