Şimdi Ara

Betta Balıkları aldım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
1
Favori
2.661
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Selam DH. Dün sınıfça 2 tane Betta balığı aldık.Internette pek çok yerde bu balıkların aynı kapta durduğu zaman öldüresiye dövüştüğü yazıyor. Ama pek çok defa denememize râmen 2sini kavga ettiremedik Ve bende onları alıp beslemeye karar verdim acaba yem olarak ne vermem gerekir ve ikisini aynı kapa koysam ilerde dövüşürler mi?

• ayna tut
  • Yem at çıkan kavgayı gör.
  • Ayna koyunca dikenleri kalkıyor ama aynadan kaçıyorlar
  • Yem atardık da yem almadık para gitmesin diye Yem olarak galiba karınca seviyorlarmış
  • quote:

Orijinalden alıntı: ---CnR---

Yem atardık da yem almadık para gitmesin diye Yem olarak galiba karınca seviyorlarmış

ben fanusta beslemiştim şimdi bi sinek yakalayıp sersemletiyosun fanusun kapağını kapatıp içine atıon sineği sinek uçuşuyo tabi işte o zaman beta sudan bi fırlıyo yukarı sineği kapıo işte balığın 40. yılı
  • 2sini ayrı ayrı mı besliyim geliştikten sonra kavga ederler mi?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    BETTA HAKKINDA
    5 yıl önce açıldı
    Japon balığı mı Betta mı ?
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • tabiki ayrı ayrı beslemen gerek
    erkekse zaten kesin kavga ederler.
    dişiyse 2side şansı var
    1 i dişi digeri erkekse yine kavga ederler.
  • Balıkları sadece dövüştürmek için aldıysanız yazıklar olsun size. Hayvanlar da sizin gibi canlılar. Yaracıtı onlara da bir can vermiş. Sizin gibileri kınıyorum. Canlıyı rahat ettirmeye, sağlığınu korumaya çalışacağınız yerde iki balığı kavga ettirmeye çalışıyorsunuz. Yazıklar olsun, başka birşey demiyorum

Ayrıca, betta değil beta diye biliyorum ben ama baktım şimdi betta da kullanılıyormuş.

Oldukça iyi bakılması gereklidir. Fanusta felan bakılması tavsiye edilmez. Geniş, bitkili ve rahat bir akvaryumda özenle bakılmalıdır.
    Eğer gerçekten bakacaksan; Bu Sayfada bilgiler mevcut.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sirkadyen -- 12 Şubat 2010; 16:36:18 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Öküz Başlı Antilop

quote:

Yem atardık da yem almadık para gitmesin diye Yem olarak galiba karınca seviyorlarmış

ben fanusta beslemiştim şimdi bi sinek yakalayıp sersemletiyosun fanusun kapağını kapatıp içine atıon sineği sinek uçuşuyo tabi işte o zaman beta sudan bi fırlıyo yukarı sineği kapıo işte balığın 40. yılı

İşte balığın 40.yılı

• benimm beta vardı atlardı sudan 10 dk sonda bulurduk mosmor olmuş suya atardık yüzeyde az bekler kendine gelirdi bu betalar sayko oluo
  • Genelde aynı cinsiyete sahip olduklarında kavga ediyorlar.Diğer türlü ettikleride olur ama küçük bir ihtimal
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pentacle*

Balıkları sadece dövüştürmek için aldıysanız yazıklar olsun size. Hayvanlar da sizin gibi canlılar. Yaracıtı onlara da bir can vermiş. Sizin gibileri kınıyorum. Canlıyı rahat ettirmeye, sağlığınu korumaya çalışacağınız yerde iki balığı kavga ettirmeye çalışıyorsunuz. Yazıklar olsun, başka birşey demiyorum

Ayrıca, betta değil beta diye biliyorum ben ama baktım şimdi betta da kullanılıyormuş.

Oldukça iyi bakılması gereklidir. Fanusta felan bakılması tavsiye edilmez. Geniş, bitkili ve rahat bir akvaryumda özenle bakılmalıdır.
    Eğer gerçekten bakacaksan; Bu Sayfada bilgiler mevcut.

+1

hayvanlık ihtiyacınızı balıklarla gidereceğinize birbirinizin ağzını burnunu dağıtın.

• Çok sayıda betta besledim. Ve hala beslemekteyim.

Balıkları dövüştürmek için aldıysanız size birşey söylemiyorum...

Ayrıca fanustada betta beslenmez!!
  • quote:

Orijinalden alıntı: kene.

quote:

Orijinalden alıntı: Öküz Başlı Antilop

quote:

İşte balığın 40.yılı

Benimde beta vardı babam onu kuru üzümün sapı ile beslerdi.Bi yem bi sap

ayrıca annem şu balık ölsede fanusa çamaşır deterjanı koysam derdi.En sonunda öldü.
    sana anne

• Bende de 2 tane var bu balıktan biri kırmızı diğeri mavi.Birinin adı Sith ötekinin Jedi.Öyle besliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vatov -- 12 Şubat 2010; 23:01:04 >
  • aga eger düvüşmüyolarsa garantiye yollayın balıkları.büyük ihtimalle bi üst model balık yollarlar.

bu arada dövüşürlerse video isterük
  • O oradan köpek dövüştürür, diğeri köşeden çıkar horoz dövüştürür... Bunlar da gitmiş sınıfta balık dövüştürecekler.

Hayvanlar, siz kavga ettirip onların yaptıklarından zevk alın diye yaratılmadı. Türkiye'de hayvanları dikkate alan kişi sayısı gerçekten az.

Bazı hayvanların insanlarda olmayan çok üstün yetenekleri var, bazı yanları insanlardan kat kat daha üstün. Bunu da unutmayın.

Ben balık alsam; akvaryumu güzelce kurarım. Hergün yemlerini verir su sıcaklığını kontrol ederim ki su sıcaklığı bile balıklar için çok önemlidir. Filtresini değiştirip, suyu kumu ve bitkileri sık sık değiştirip temizlerim. Kısaca kendim kadar onların da rahatını düşünürüm. Birbirlerini dövüştürmek aklımın ucundan bile geçmez. Bu insanlar nasıl bir zihniyete sahip ki akıllarına hayvan dövüştürmek gibi bir canilik geliyor anlamıyorum?

• Kaca aldin Bu baligi
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.