Şimdi Ara

Betta Balıkları aldım (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
1
Favori
2.661
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Mogolo

Kaca aldin Bu baligi

+1 eet tanesı nekadar bunun _?
  • Kavga etmiyorlarsa laf çıkar
  • onlar kötü bakımdan dolayı bitkindirler kavga etcek halleri kalmamıştır, ayrı ayrı beslenip geliştirilip bir müddet sonra aynı ortama koyarsan kavga ederler, hatta ikisinden biri ölür.
  • at içine pirana kavgayı izle
  • tanesini 7.5tl ye almışlar piranha 55tlmiş yoksa ondan alcaklardı :D balıkları ayrı ayrı kavanoza koydum şimdi biraz kendilerine geldiler.Ama yem olarak ne atıcam şu an evde bulunabilecek bişey söylerseniz iyi olabilir.Bir de galiba yemek yemeden 1 hafta dayanabiliyorlarmış doğru mu?
  • şansa bak ya ben aynı balıklardan aldım her türlü bakımı yaptım 3-4 günde öldüler sizinkiler de hala ölmemişse ne diyim
  • Yok mu bilen evde verebileceğim bişey olup olmadığını şu an balık yemim yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: DarkDevil_

Bende de 2 tane var bu balıktan biri kırmızı diğeri mavi.Mirinin adı Sith ötekinin Jedi.Öyle besliyorum.

ha sithtir
  • Seni arkadaşınla ufak bir kafesin içinde dövüştürseler neler hissedersin? Onlarda yaradanın yarattığı bir canlı.

İfadeleriniz çok çirkin ve yakışıksız,
  • Geniş bir akvaryumda beslemiyorsan hiç besleme. Git aldığınız yere iade edin. Hiç olmazsa bir can kurtarmış olursun.
  • yaa ben dövüştürmedim ki ben sadece kurtarmak için eve aldım ama nasıl besleyeceğimi bilmiyorum ve danışayım dedim
  • Öncelikle fanus ortamında balık beslemek sağlıklı değil. Ama ne yazık ki paragöz akvaryumcular sırf para uğruna bilinçsiz insanlara bu şekilde balık satıyorlar. En azından imkanın varsa o balıklara küçük bir akvaryum alabilirsin. Beslenme konusuna gelince akvaryumcularda yemleri olur. Pul yemleri rahatlıkla yerler. Alternatif olarak da farklı yemler vermeye gayret et zaman zaman. Artı aynı ortamda iki tane erkek beta varsa o akvaryumda kavga kaçınılmazdır. İki erkek pek aynı ortamda geçinemez,
  • quote:

Orijinalden alıntı: albaran34

Öncelikle fanus ortamında balık beslemek sağlıklı değil. Ama ne yazık ki paragöz akvaryumcular sırf para uğruna bilinçsiz insanlara bu şekilde balık satıyorlar. En azından imkanın varsa o balıklara küçük bir akvaryum alabilirsin. Beslenme konusuna gelince akvaryumcularda yemleri olur. Pul yemleri rahatlıkla yerler. Alternatif olarak da farklı yemler vermeye gayret et zaman zaman. Artı aynı ortamda iki tane erkek beta varsa o akvaryumda kavga kaçınılmazdır. İki erkek pek aynı ortamda geçinemez,

saol bilgiler için de bizim arkadaşlar getirirken 2 poşette getirmişti ama bi tane poşeti kaybettiğim için 2 sini 1 tanede eve götürmek zorunda kaldm ilk 1 saat kavga yoktu ama sonradan biri diğerine saldırmaya başladı ve kuyruğunu biraz parçaladı acaba o kuyruk iyileşir mi yoksa hep böyle mi kalıcak ?

• Kuyruk için ilaç var ama iki erkek aynı yerde durduğu sürece bu işin sonu ne yazık ki ölüm'e kadar gider,
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.