Şimdi Ara

beta balığım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.300
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • balığımı 1 aydır 2 litrelik saklama kabında bakıyorum ve çok mutlu yem olarak sera bettagran ve kurutulmuş karides veriyorum her türlü yoruma açığım günde 10 dk şelale filtremi çalıştırıyorum su olarak içme suyu tercihim
    1. kum kullanabilirmiyim
    2.küçük bitki ekliyebilirmiyim
    ve önerileriniz nlerdir ?
     beta balığım beta balığım beta balığım beta balığım beta balığım beta balığım beta balığım beta balığım beta balığım beta balığım beta balığım beta balığım

• erhan3707 E kullanıcısına yanıt
    kum kullanabilirsin bitki ekme ben beta balığıma bazen parçalanmış sinek veriyom yiyo
  • teşekkür ederim ancak bitki bakımı nasıl yapılır bilmiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erhan3707 -- 14 Eylül 2014; 22:49:35 >
  • Bu nedir dostum ? Sen balıkları bir yemek olarakmı görüyorsun. Saklama kabında falan olacak iş değil. Balığı almadan önce akvaryum alsaydın. Akvaryuma geç bence. Akvaryuma geçincede kum koyabilirsin. 15 günde bir canlı yem. Son olarak bitki istersen bitkide önerebiliriz fakat doğal bitkilerin bakımı çok zordur. Haberin olsun :)
  • Daha akvaryumunuz yokki! Önce en az 10ltlik bir akvaryuma geçin. Hem balığınız için hemde görsel olarak sizin için daha güzel olacaktır.
  • Hiç değilse 50 TL verip en az 40 litrelik bir akvaryum alsanız hem bettanız hem de sizin için çok iyi olur. Öncelikle bu kötü görüntüden kurtulursunuz ayrıca dilediğinizi gibi bitki koyup dekore edebilirsiniz. Balığınız da çok mutlu olur. Bettalar için bitki çok önemlidir. Ayrıca bazen saklanmaya ihtiyaç duyarlar bu neden dediğin boyutta bir akvaryuma geçerseniz saklanma yeri de yapabilirsiniz balığınıza.
  • size imkan verseler balinayı fanusa koyucaksınız güzelim hayvanı 2 litreye koymak nedir
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ekmekten böcek çıktı (SS'li)
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Küçük akvaryumlar var 25 tl ye bir tane onlardan alırsanız, tabanada 2cm temizlenmiş inşaat kumu bile koysanız olur, çakıl değil normal kum. filtrenin devamlı çalışması kazım, bir kaç küçük bitki güzel olur yakınlarınızda bitkili akvaryumu olan birinden isteseniz oda verir, zamanında ben leğen dolusu çöpe atıyordum. Bazı bitkiler basittir gübre istemez hatta kuma bile gerek olmayan bitkiler vrdır moss ve fernn türleri hatta anubiaslar gibi. Balığınız eminim mutlu olur o mutlu olunca sizde mutlu olursunuz.
  • merhaba 2 yılı geçkin bir süredir beta besliyorum öncelikle ufak bir akvaryum almalısınız plastik kap ya da fanus da beslememenizi öneririm beta taşı çok seviyor akvaryum içine mağara gibi yaptın mı süper oluyor ayrıca erkek beta lar hava ile pek arası yok dişiler hava motoru istiyor erkekler daha çok strese giriyor bitki tavsiye etmem bakabilmek için sürekli ışık olması gerekiyor canlı doğuran akvaryumumda daha önce bitki yetiştirdim bakımı zor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: strong.

merhaba 2 yılı geçkin bir süredir beta besliyorum öncelikle ufak bir akvaryum almalısınız plastik kap ya da fanus da beslememenizi öneririm beta taşı çok seviyor akvaryum içine mağara gibi yaptın mı süper oluyor ayrıca erkek beta lar hava ile pek arası yok dişiler hava motoru istiyor erkekler daha çok strese giriyor bitki tavsiye etmem bakabilmek için sürekli ışık olması gerekiyor canlı doğuran akvaryumumda daha önce bitki yetiştirdim bakımı zor.

Kendini düşündüğün için bitki tavsiye etmiyorsun. Hiç olmazsa güzel bir adet bitki bile o bettayı ne kadar mutlu eder bunun farkında değil misin acaba? Bu iş hobi işiyse balığımızı mutlu etmek bizi de mutlu eder.
  • quote:

Orijinalden alıntı: RSnazdrovia

quote:

Orijinalden alıntı: strong.

merhaba 2 yılı geçkin bir süredir beta besliyorum öncelikle ufak bir akvaryum almalısınız plastik kap ya da fanus da beslememenizi öneririm beta taşı çok seviyor akvaryum içine mağara gibi yaptın mı süper oluyor ayrıca erkek beta lar hava ile pek arası yok dişiler hava motoru istiyor erkekler daha çok strese giriyor bitki tavsiye etmem bakabilmek için sürekli ışık olması gerekiyor canlı doğuran akvaryumumda daha önce bitki yetiştirdim bakımı zor.

Kendini düşündüğün için bitki tavsiye etmiyorsun. Hiç olmazsa güzel bir adet bitki bile o bettayı ne kadar mutlu eder bunun farkında değil misin acaba? Bu iş hobi işiyse balığımızı mutlu etmek bizi de mutlu eder.

Sen hiç bitki yetiştirdin mi bakımının o ufak akvaryum da nasıl olduğunu biliyor musun ben tavsiye etmiyorum dedim çünkü çok zor bir bakimi var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Evimde 3 tane akvaryum var 2 tanesi bol bitkili. Gereğinden fazla bilgim var bu konuda emin olabilirsin. Akvaryum işi hobi işidir. Zor geliyorsa akvaryum kurma. Bitkinin bakımı zor diyerek burada tavsiye verip bir canlının mutluluğunun önüne geçiyorsun. Zor geliyorsa yapma kardeşim git kedi köpek besle.
  • quote:

Orijinalden alıntı: RSnazdrovia

Evimde 3 tane akvaryum var 2 tanesi bol bitkili. Gereğinden fazla bilgim var bu konuda emin olabilirsin. Akvaryum işi hobi işidir. Zor geliyorsa akvaryum kurma. Bitkinin bakımı zor diyerek burada tavsiye verip bir canlının mutluluğunun önüne geçiyorsun. Zor geliyorsa yapma kardeşim git kedi köpek besle.

Ben arkadaşa tavsiyede bulundum sen de kendi fikrini söyler geçersin herkesin kendi dusuncesi benim düşüncelerim seni bağlamaz beslediğim hayvalarda seni bağlamaz istediğim hayvanı beslerim bu arada 2 tane de köpeğim var merak etme onları da besliyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.