Şimdi Ara

HarmonyOS 6 beta yayınlandı: İşte güncellemeyi alacak cihazlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
543
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • HarmonyOS 6 beta yayınlandı: İşte güncellemeyi alacak cihazlar
    HarmonyOS 6, güncellenmiş animasyonlar, kilit ekranı özelleştirmesi, optimize edilmiş kullanıcı arayüzü performansı ve çok sayıda yapay zeka özelliği içeren yenilenmiş bir tasarımla öne çıkıyor. Ayrıca, bağlamsal bilgiler sunan ve görevleri kullanıcı adına otomatik olarak tamamlayan yeni XiaoYi kişisel asistanı getiriyor. Huawei, Haziran ayındaki duyurunun ardından yeni yazılımının herkese açık beta sürümünü yayınladı.

Ayrıca Bkz.Huawei Pura 80 Ultra ve Watch GT 6 Pro, TIME'ın "2025'in En İyi İcatları" listesinde yer aldı

HarmonyOS 6 beta güncellemesini alacak cihazlar

HarmonyOS 6 beta yayınlandı: İşte güncellemeyi alacak cihazlar
    Huawei, HarmonyOS 6 genel beta sürümüne uygun cihazların listesini paylaştı. Bu sürümün şu anda Çin ile sınırlı olduğunu ve kullanıcıların katılmak için My Huawei uygulaması üzerinden kayıt yaptırmaları gerektiğini belirtmek gerekiyor. İşte Eylül ayı itibarıyla HarmonyOS 6 public beta güncellemesini alacak cihazlar:

• Huawei Mate 70

• Huawei Mate 60

• Huawei Mate X6

• Huawei Mate X5 serisi

• Huawei Pura 80

• Huawei Pura 70

• Huawei Pura X serisi

• Huawei Pocket 2 serisi

• Huawei Nova 14

• Huawei Nova 13

• Huawei Nova 12

• Huawei Nova Flip

• Huawei Nova Flip S

• Huawei MatePad Pro 13.2 (2025 ve 2023)

• Huawei MatePad Pro 12.2 (2024)

• Huawei MatePad 11 Pro (2024)

Huawei, bu ayın ilerleyen günlerinde belirli cihazlar için ayrı bir kapalı beta programı başlatacak. Kapalı beta güncellemesi, Huawei Mate XT, Mate XT Ultimate Design, MatePad Pro 12.2 (2025) ve MateBook Pro dışında Watch 5, Watch GT 5 serisi, FreeBuds 6, FreeBuds 7i ve FreeArc gibi çeşitli akıllı saatler ve kulaklıklara sunulacak.

Kasım ve Aralık 2025'e kadar daha fazla cihazın güncellemeyi alması planlanıyor. Bu grupta Nova 14 Lite, Enjoy 70X ve MatePad Mini gibi daha küçük tabletler ile daha yeni MatePad Air ve MatePad 11.5S modelleri yer alıyor. Güncelleme ayrıca Watch Fit 4 serisi ve FreeBuds Pro 4 ile hem FreeClip 2 hem de FreeClip gibi daha yeni ses cihazlarına gelecek.

Kaynak:https://www.gsmarena.com/harmonyos_6_public_beta_released_here_are_all_the_devices_getting_it-news-70016.php

• Umut062 kullanıcısına yanıt
    iOS rakibi mi 😂😂 Güzelim donanıma zar zor verdiği 1 tane güncelleme ile desteği kesen bu çöp markanın Apple rakibi olduğunu düşünmüyorum

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi furkan987654321 -- 25 Ekim 2025; 18:25:32 >

• Xantiave X kullanıcısına yanıt
    Kendim çıktığı ilk günden beri aktif olarak MatePad 11 2021 kullanıyorum git bak bakalım Google’a kaç tane güncelleme vermiş. HarmonyOS 2 ile gelen cihaza sadece 3 verip yarı yolda bıraktı kullanıcılarını hem de globalde ilk HarmonyOS kullanan cihazdı bu kadar körü körüne fan boy olmayın

• NightBlue-S kullanıcısına yanıt

burda çok patladılar ya... Yazık. İnsanları markadan soğutuyorlar

yazılım konusunda applenin rakibi olamaz. ama tasarım konusundada apple huaweinin rakibi olamaz. bunu görmemek için kör olmak gerek. üstelik sadece telefon için değil akıllı saatlerde de aynı ruhsuz tasarım applede devam ediyor. bu yüzden huawei en çok akıllı saat satan firma oldu. bunun etkisini telefondada göreceğiz ilerride

• CoreXXX kullanıcısına yanıt
    Hocam zaten bunu ben de yazdım diğer mesajda düzgün bakarsanız görürsünüz donanım yönünden mükemmel olan canavar gibi tableti berbat güncelleme politikası yüzünden öksüz bıraktı çöp etti resmen planlı eskitti cihazda hala şuan çoğu özelliği taşıyabilecek kapasite potansiyel var ama özellik yok bomboş bir tablet olarak kaldı olay da bu zaten yazılım olmadan da donanım pek bir işe yaramıyor maalesef

tabletle telefon farklı şeyler ben telefonfan bahsetmiştim zaten. ayrıca şunuda belirtmek isterim huawei ye android yasaklanmadan önce 1 numarada gidiyordu çokda hızlı büyüyordu. bir bahane ile önü kesildi. bu kadar yasağa rağmen buralara gelen bir firmayı takdir etmek gerek. yazılımlarınıda kendileri yapmaya çalışıyor kolay değil

Hocam neden telefon ile tableti ayrı tutuyorsunuz o da huawei’nin ürettiği bir cihaz değil mi veya diğer markalar tabletlerine daha mı az özen gösteriyor daha mı az hizmet güncelleme veriyor dediğiniz gibi google ve yasaklara rağmen huawei tercih eden müşterilerini el üstünde tutup daha fazla güncelleme veya promosyon vb gibi müşteri memnuniyeti sağlayacağına tam tersi ona güvenen müşterilerine kazığı kendi attı tabii ki her model böyle değildir ama sonuçta bu modelde huawei’nin modeliydi ve ben herkes gibi ilk başta onlara şans verip yeni yazılımı denemek istemiştim ama kendileri bilir bu yüzden benim için huawei bitmiştir kendilerine ve kullanıcılarına global pazarda başarılar dilerim.

• 2 sene önce satışa sunduğu P60 proya desteği komple kesmiş ?? Yazık sizin cihazı alan bizlere.Satip sonra desteği kesecekseniz nasıl Apple, Samsung ile rekabet edeceksiniz

• NightBlue-S kullanıcısına yanıt
    ayrı tutuyorum çünkü ayrı. saat telefon tablet notebook hepsi birbirinden ayrı cihazlar olduğu için olabilirmi

Evet hocam çok haklısınız aynı cihazlar değil o zaman yukarıdaki listede huawei neden tableti de saati de kulaklığı da hatta katlanan telefonları da aynı keseye koyup güncelleme vereceğim şu zaman diyor ya da bu konuda kesinlikle Apple çok yanlış yapıyor kendisini düzeltmesi gerek. Bunlar ayrı cihazlar çünkü neden telefona tablete laptopa saate hatta kulaklığa bile aynı anda hatta aynı dakikada güncelleme veriyor bunlar ayrı cihazlar ne de olsa yaptıkları çok ayıp. Yanlış anlaşılma olmasın Apple fan boyu değilim hatta hiçbir markayı savunmam babamın şirketi değil ama huawei’nin yapmayıp adamların yaptığı titizliği takdir etmek gerek hoşuma giden kısmı o size de huawei ile başarılar dilerim güle güle kullanın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NightBlue-S -- 28 Ekim 2025; 10:11:4 >
  • DH Misafiri D kullanıcısına yanıt
    Hocam silin mesajı isterseniz fan boylar saldıracak gerçekleri söyleyince telefon tutmayı bilmiyorsunuz onlar ayrı cihaz diyorlar sanki huawei üretmiyor onları ben üretiyorum

Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.