Şimdi Ara

iPhone'lar için iOS 17 public beta çıktı! (İndir)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
632
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • iPhone'lar için iOS 17 public beta çıktı! (İndir)
    iOS 17 developer beta 3, geçtiğimiz günlerde yeniden yayınlandı. Apple’ın çok geçmeden iOS 17 public beta sürümü yayınlaması bekleniyordu. 12 Temmuz’da iOS 17 herkese açık beta yayınlandı.

Ayrıca Bkz.iPhone'lar için iOS 17 Developer Beta çıktı (İndir)

iOS 17 public beta indirme ve yükleme adımlarına geçmeden önce iPhone'unuzu iCloud'a veya bilgisayarınıza yedeklediğinizden emin olun. iOS 17’nin ilk betası olduğundan kullandığınız bir uygulamanın açılmaması veya genel yavaşlık gibi deneyimi olumsuz etkileyen bazı sorunlarla karşılaşabilirsiniz.  

iOS 17 public beta indirme ve yükleme adımları

Apple, ilk kez iOS 17 güncellemesi ile geliştirici beta sürümleri ücretsiz dağıttı. Ancak, neticede geliştirici betası olduğundan daha fazla hata içerebileceği düşüncesiyle iPhone kullanıcıları iOS 17 public betayı bekledi. Peki, iOS 17 beta nasıl yüklenir?

1. Apple beta sayfasına girin.

2. Apple kimliğinizle giriş yapın.

3. iPhone'da yazılım güncelleme bölümüne gidin.

4. Otomatik güncelleme altında beta güncelleme seçeneği görünecek.

5. iOS Public Beta'yı seçin.

6. Yazılım Güncelleme menüsüne geri dönün.

7. iOS 17 public beta görünecektir.

Apple, her sene olduğu gibi iOS 17 final sürümünü iPhone 15 serisi tanıtımından sonra yayınlayacak.

Kaynak:
    beta.apple.com
    Apple Beta
    https://beta.apple.com

• Hani ikinci bir telefon olsa beta yüklenebilir,yalnız kullanılan bir telefona beta kurmak pek akılcı bir karar olmasa gerek.

• joven kullanıcısına yanıt
    14 Pro’da sorunsuz. Şüphe etmeden kurabilirsiniz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ctrl-alt-delete kullanıcısına yanıt
    12 mini kullanıyorum yani bilemiyorum zaten iOS 17 özellikler daha güncel telefonlara has çıkıyor en iyisi beklemek.

• joven kullanıcısına yanıt
    Bana şu halinde bile iOS 16’dan daha stabil ve kullanışlı geldi hocam. Tabi 12 mini’de nasıl olur bilmiyorum.

• ctrl-alt-delete kullanıcısına yanıt
    İnşallah bir sorun olmadan kullanırsınız.ben yineden çekimserim.

• ios 17 günlük hayatta kullanmaya başlayıp zevk alacağımız çok bir yenilik zaten getirmiyor, önceki yıllar gibi gaza gelip indirmedim o yüzden. eylülde asıl sürüme geçilir betaya geçip de macera aramayın. sonra çoğu kişi geri dönmek istiyor downgrade nedir yedekleme nedir bilmedikleri için de veri kaybetme riskiyle karşılaşıyorlar. gerek yok beklenir eylüle kadar zaten çok ekstra bir yenilik yok, ios 16.5.1 de gayet stabil.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • haberi ben mi geç gördüm yani 100mbit var 5 küsür gb'yi benden hızlı indirmiş olamazsınız ama ip14 işlemcisi daha iyi mi demek istiyorsunuz se2'den sniff ühü.iPhone'lar için iOS 17 public beta çıktı! (İndir)  indirdi güncelleme hazırlanıyor diyor hala yav atacam ne yavaş telefon.

eniştem anlattı eskiden askerdekilere mektupla yaprak jilet gönderirlermiş birine gelmiş rus malı adam diyormuş ki bu ne ya kaçıncı kez tıraş oluyorum bir türlü körelmedi kırıp atacam çöpe. ifrit oluyormuş tabi herkes. çok yavaş çok, ip15 4.7" vardı biz mi almadık arka cepte telefon mu taşınır hulen?iPhone'lar için iOS 17 public beta çıktı! (İndir)  5.1" p10 lite olmayanı katar'dan geldi. ondan geçtim ben elmaya 2 sene önce. anket yapıyor ilk aldığımda yedek telefonunuz var mı modeli ne diye? dedim akıllı olun daha ince daha hafif kamerası daha güzel leica lens. p20 p30 p40 nasıldı ki bu böyleyse en düşük modeli? huawei'ye neden yaptırım yaptıklarını anlamak zor değil. 2017'de ta o zaman sollamış geçmiş adamlar elmayı. 120 liraya mı ne bataryasını değiştirmiştim bitmiyor şarjı atacam çöpe.iPhone'lar için iOS 17 public beta çıktı! (İndir) 

iPhone'lar için iOS 17 public beta çıktı! (İndir)www.gsmarena.com
    Huawei P10 - Full phone specifications
    https://www.gsmarena.com/huawei_p10-8514.php

• Developer beta'dan public beta'ya geçmeye çalıştığımda güncelleme çıkmadı.Var mı deneyen ?

• Public beta 1 developer beta 3 ile aynı bir sonraki güncelleme de db4'e geçmek yerine pb2'ye geçebilirsin.

• esmerbuyucu kullanıcısına yanıt
    Ben de öyle düşünüyorum

• Risk alıp kursam mı ? Merak ediyorum.

• aria26 kullanıcısına yanıt
    Eskiden can atardık androidde iosda yeni sürümü nasıl erkenden yükleyebiliriz diye çünkü çok iyi kata kata yenilikler getiriyordu.
    şimdi eften püften basit bir güncelleme ile eklenecek minik şeyler bunlar için sürüm numarası artırmaya değmez.

• İp14 kullanıyorum bende kararsız kaldım yüklenebilir mi

• DH Misafiri D kullanıcısına yanıt

Yüklenir

• bu nasıl haber başlığı ya? (indir) 2010 seo reklamı gibi

• yapan var mı ? donma kasma yapıyor mu beta ? yapmayı düşünüyorum kararsızım.

• 11 Pro'da kurulu ve kullanıyorum Public Beta'yı. Fakat bazı uygulamalarda güvenlik nedeni ile oturum kapatıldı uyarısı veriyor ve uygulamaya bilgileriniz ile giriş yapamıyorsunuz. Face ID bazen görüyor bazen ise dönüp duruyor ve algılamıyor. Telefon çaldığında bazen ses çıkmıyor. Tüm sesler açık olmasına rağmen bazen klavye sesi geliyor bazen gelmiyor (aynı uygulama içerisinde yazı yazmanıza rağmen).

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.