Perşembe günü Deplasmanda Stoke city karşısında Beşiktaşa başarılar dilerim.Tahminen en az bir Beraberlikle dönersiniz gibime geliyor.
yanlış yaptıysam kusura bakmayın,forumda normalde "bazıları" rakip takımı desteklerde.
quote:
Orijinalden alıntı: loko
Perşembe günü Deplasmanda Stoke city karşısında Beşiktaşa başarılar dilerim.Tahminen en az bir Beraberlikle dönersiniz gibime geliyor.
yanlış yaptıysam kusura bakmayın,forumda normalde "bazıları" rakip takımı desteklerde.
Hocam teşekkür ederiz trabzonda alıcak inşallah iki takımda alsında ülke futbolu puan kazansın
Saolasin hocam ama takim hic umut vermiyor
Stoke City'nin ic sahadaki performansinida dusunursek isimiz bi hayli zor.Artik Quaresma,Simao,Guti ve Fernandes'in formuna kaldik gibi , kadroya baksan Uefa'da en az yari oynar ama islemiyo takim bi turlu.kanser olmaya devam artik yapcak bisey yok.
inş iki takımda ülkemize puanlar kazandıracak
Bizi destekleyen herkese teşekkür ediyorum size de bu arada başarılar yenersiniz umarım
İyi dilekleriniz için teşekkürler, pek umutlu değilim, inşallah çok kötü bir sonuç almayız.
Bol şanslar ve başarılar. Az gollü bir maç olacak bence. Beraberlik ihtimali yüksek.
Teşekkürler arkadaşlar.Valla ne yalan söyleyeyim, benim de pek umudum yok ama hayırlısı artık.
Trabzon'a da başarılar
Destekleyen,desteklemeyen herkese eyvallah.Zor bir maç olarak gözükebilir çünkü evinde bu sene Chelsea,Manchester UTD ve Liverpool'dan puan almış bir takım.Deplasmanda Kiev'le berabere kaldılar.Defansları çok katı.Yinede ben formda bir Fernandes,Simao ve Quaresma ile sonuca gideriz diyorum.
Çok teşekkür ederiz. Sizinde cl'de yolunuz açık olsun. Gruptan çıkarsınız umarım.
rakip hava toplarında çok iyi, bizi beklerden vurabilirler, rakibin attığı her duran top tehlike olacak. fizik güçleri de çok iyi bakalım nasıl bir maç olacak
bu futbolla çok zor valla takım hiç umut vermedi ve stoke city nin oyun anlayışı bize çok ters. beraberlik bizim için iyi bir sonuç olacak.
Avrupa maçlarımız tüm büyükler için farklı bir motivasyon içinde geçiyor. İnş. bu seferde öyle olur ben iki takımımızında yenceğini düşünüyorum . Umuyorum ki alabileceğimiz en iyi sonuçları alırız Hem beşiktaşa hem trabzona başarılar dilerim.
Bjk ile Ts inşallah ihtiyacımız olan puanları ülkemize kazandıracak, Avrupa sıralamasında yerimizi en azından korumak adına.
garip bi mac olur ama aliriz gibime geliyo.
Diğer takım taraftarları bizden daha çok güveniyo valla takıma.
Benim de umudum yok
quote:
Orijinalden alıntı: vural_kral
Benim de umudum yok
Kadrodaki isimlere bakılınca güvenmeleri gayet normal ama şuan maalesef basit bir anadolu takımı görüntüsü çiziyoruz. Benim de pek umudum yok.
gerçekten neden takıma kimse güvenmiyor ? ben en azından yenilmeyeceğimizi düşünüyorum ki quaresma faktörü ortaya çıkacak
quote:
Orijinalden alıntı: Blackeagle
quote:
Orijinalden alıntı: vural_kral
Benim de umudum yok
Kadrodaki isimlere bakılınca güvenmeleri gayet normal ama şuan maalesef basit bir anadolu takımı görüntüsü çiziyoruz. Benim de pek umudum yok.
avrupa maclari farkli olur, bence BJK zorlanmaz, altarafi Stocke.