allahım isallah isallah isallah cok heyecanlandım suan yerimde duramıyorum..mükemmel bir kadro ve terim..düsünemiyorum bile isallah gelir... terim gelirse uefada en az çeyrek final oynar ligide dünden alırız
milanda tutunamamış adamın bize ne işi var?
quote:
Orijinalden alıntı: Hadron
milanda tutunamamış adamın bize ne işi var?
ayrıca terim bizi istemez
o yüzden bu haberlere inanmıyorum içim rahat yani
Galatasaray dururken tercih hakkını bizden yana kullanmaz. Adam Galatasaraylı. Profesyonelliği spekülasyınlara neden olabilir.-GS tarafından tepki gösterilir vs-
Umarım gelmez. Kaprisleri ve Tek yönlü bakısı yüzünden milli takımda cok cekmiştik. Hatta sayfalar dolusu yazılmıstı milli takımı bırakması için. Bize gelmesin de kime giderse gitsin..
Milan'da başarısız oldu.Bizde de başırılı olacağını pek sanmıyorum.
uzak dursun.
olsun. bu kadar yildiz ile cok is yapar
milli takımda neler yaptığını biliyoruz.Gider gs lidiye Hakan Balta,Sabri'yi alır .
quote:
Orijinalden alıntı: BEETHOVEN
Adnan polat da başkan olacak mı
Yok heralde onun için Aziz i düşünüyorlar Ne terimi ya klübün 10 km yakınından geçmez inş.
Yazıklar olsun size. Nasıl sindireceksiniz bu adamı? Ayıp , utanın.
quote:
Orijinalden alıntı: Sadistic Magician
Nesini sindireceğiz yahu? Adam en başarılı Türk Teknik Direktör, bize bir şey mi yaptı?
quote:
Orijinalden alıntı: BJK
quote:
Orijinalden alıntı: Sadistic Magician
Nesini sindireceğiz yahu? Adam en başarılı Türk Teknik Direktör, bize bir şey mi yaptı?
Yaw adam Gs li. Gsliler adama imparator diyor biizmkilerde Bjk ye gelsin diyo, o geleceğine Tayfurla devam edelim daha iyi