Şimdi Ara

Beşiktaş Gerçeği!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
473
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beşiktaşa neler oluyor bence hiçbirşey olduğu yok...herşey açık seçik ortada bi defa en başta bjk nin kadro kalitesi çok düşük,yani bu oyuncular son derece sıradan adamlar hatta şimdiye kadar yaptıklarından dolayı bence çok da başarısız sayılmaz bu oyuncular özellikle liverpolü yenmeleri ve kadıköydeki olumlu futbol...sıradan bir takım için bunlar çok önemli bence...genel anlamda hiçbir futbolcunun ve hocanın suçu yok...kapasite bu...

• şu anda hangi takımlısın cidden merak ettim. Fakat futbolcu kalitesi dersen orda dur derim. Hepsine bu şekilde yergide bulunamazsın. Delgado ve Tello dediğin adamlar takıma her maçta faydalı olmuş yararlı futbolculardır. Ayrıca Serdar Özkan ve Serdar Kurtuluş da genç yaşlarına rağmen görevlerini çokta iyi yapıyolar. Bunun dışında sana katıldığım noktalar var malesef. İbrahim üzülmez Diatta ve Hakan gibi birtakım Beşiktaşa yararı pekte olmayan futbolcular var. Ama bunu kesinlikle genelleme olarak yapamazsın. Sanırım maçları izlemeden bu yorumu yaptın ki emin ol Delgado ve Tello oynadıkları zaman tüm takımı dize getiren futbolculardır...

Bence maçları iyi izle derim çünkü cidden bilgisizce birşeyler yazmışsın sıradan adam diyip geçmekle olmuyo isim ver genelleme yapma. Ayrıca türkiyede Delgado gibi(son 4-5 maçtan beridir) yararlı futbolcu pek göremiyorum o mevkii de. Kalite düşük demişsin de senin takımının kalitesi çok yüksek heralde? Liverpol değil Liverpool ayrıca...

• quote:

Orjinalden alıntı: @yKuN

şu anda hangi takımlısın cidden merak ettim. Fakat futbolcu kalitesi dersen orda dur derim. Hepsine bu şekilde yergide bulunamazsın. Delgado ve Tello dediğin adamlar takıma her maçta faydalı olmuş yararlı futbolculardır. Ayrıca Serdar Özkan ve Serdar Kurtuluş da genç yaşlarına rağmen görevlerini çokta iyi yapıyolar. Bunun dışında sana katıldığım noktalar var malesef. İbrahim üzülmez Diatta ve Hakan gibi birtakım Beşiktaşa yararı pekte olmayan futbolcular var. Ama bunu kesinlikle genelleme olarak yapamazsın. Sanırım maçları izlemeden bu yorumu yaptın ki emin ol Delgado ve Tello oynadıkları zaman tüm takımı dize getiren futbolculardır...

Bence maçları iyi izle derim çünkü cidden bilgisizce birşeyler yazmışsın sıradan adam diyip geçmekle olmuyo isim ver genelleme yapma. Ayrıca türkiyede Delgado gibi(son 4-5 maçtan beridir) yararlı futbolcu pek göremiyorum o mevkii de. Kalite düşük demişsin de senin takımının kalitesi çok yüksek heralde? Liverpol değil Liverpool ayrıca...

Öncelikle ben bir galatasaraylıyım,bu yargıya varmam için bi kaç maç izlemem yeterli ki ben izledim...ayrıca liverpol şeklinde yazmam8 yediğiniz gerçeğini değiştirmez,bence delgado ve ricardino haricinde toptan bir revizyon yapılmalı ve daha dinamik bir kadro kurmali bjk...

• Bir üstteki mesaj dan alıntı yapmanıza gerek yoktur,
  • Bence arkdaş haklı kadro çok kalitesiz bobo yedek olsun dıye pıssın dıe alınmıstı adam bızım gercek golcumuz oldu bızde eskıdn noumalar ılhanlar carew ler vardı sımdı bobo ıyı dıoruz cunkı kotuler arasında ıyı gelıyor bıze kadro cok kalıtesız yenıden bır takım yaratılması gerekır fenerlı futblcuda ıstemıoyruz.

Hakan rüştü ibrahim üzülmez ibrahim toraman ibrahim akın baki nobre mehmet yozgatlı delgado rıcardınho cisse bence hepsı gonderılmelı ve hepsının de nedenı var
  • Alakası yok bence.. Ben Koyu bir FB li olarak Beşiktaşın oynadığı futbolda büyük bir sorun görmüyorum. Beşiktaşın 8-0 yenildiği Liverpool takımı o gün gerçekten günündeydi ve hiç bir eksiği yoktu.. Bana kalırsa onların karşısına biz çıksaydık belki 8 yemezdik ama bana kalırsa 4 ten aşşa yicemizi sanmıyorum.. aslında problem futbolcuların arasındaki bazı anlaşmazlıklardan ve kalecinin sonradan kaleci olmuş çok yetersiz biri olmasından kaynaklanıyor Kısaca futbolcuların kalitesiz oluşuna katılmıyorum sadece İbrahim üzülmezin bir TAKOZ ve Mehmet Sedef in bir lol olduğunu sölemek isterim..
    Bobo ve delgado bence beşiktaşın en iyi transferleri

• açıkcası su an BJK den hangi oyuncuyu alıp takımında oynatırsın derseniz sadece Bobo derim. Belki de biraz Delgado ve de Serdar Kurtulmus
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: Emrah_Tr

açıkcası su an BJK den hangi oyuncuyu alıp takımında oynatırsın derseniz sadece Bobo derim. Belki de biraz Delgado ve de Serdar Kurtulmus

• Yahu arkadaşlar, daha hiçbirşey yokken bence çok gereksiz yaygara yapıyorsunuz. Bir FB taraftarı olarak ligimizde başarılı olmanızı açıkçası pek istemem ama daha ligin kaçıncı haftası? Kaç puan fark var arada. Bu yönetimden kurtulmanız şart bence.O konu su götürmez bir gerçek.Ama takımınız o kadar kötü değil. Kafaları başka yerlerde.Onları motive edecek yönetim yok ortada. Felaket telallığı yapmak kolay aslında ama bu kadar acımasız olmayın derim ben. Futbolcular ayrı bir yerde ,yönetiminiz ayrı.
    Fakat Demirören in gideceğini sanmam. Borçlar ve Ulusoy varken o gitmez. Sene sonunda tahmin edemeyeceğiniz bir sonuç görebilirsiniz.
  • İT ÜRÜR KERVAN YÜRÜR...
  • Aynen it dolu her yer zaten
  • quote:

Orjinalden alıntı: ::::..Creative..::::

Alakası yok bence.. Ben Koyu bir FB li olarak Beşiktaşın oynadığı futbolda büyük bir sorun görmüyorum. Beşiktaşın 8-0 yenildiği Liverpool takımı o gün gerçekten günündeydi ve hiç bir eksiği yoktu.. Bana kalırsa onların karşısına biz çıksaydık belki 8 yemezdik ama bana kalırsa 4 ten aşşa yicemizi sanmıyorum.. aslında problem futbolcuların arasındaki bazı anlaşmazlıklardan ve kalecinin sonradan kaleci olmuş çok yetersiz biri olmasından kaynaklanıyor Kısaca futbolcuların kalitesiz oluşuna katılmıyorum sadece İbrahim üzülmezin bir TAKOZ ve Mehmet Sedef in bir lol olduğunu sölemek isterim..

LoL un Anlamını biliyormusun ?
    Lots Of Lought Yani Yüksek seste gülüş gibi bişey..
    Mehmet Sadef yüksek seste gülüştür

Saçmalamışsın ..

• quote:

Orjinalden alıntı: Knıght_SerciX

quote:

Alakası yok bence.. Ben Koyu bir FB li olarak Beşiktaşın oynadığı futbolda büyük bir sorun görmüyorum. Beşiktaşın 8-0 yenildiği Liverpool takımı o gün gerçekten günündeydi ve hiç bir eksiği yoktu.. Bana kalırsa onların karşısına biz çıksaydık belki 8 yemezdik ama bana kalırsa 4 ten aşşa yicemizi sanmıyorum.. aslında problem futbolcuların arasındaki bazı anlaşmazlıklardan ve kalecinin sonradan kaleci olmuş çok yetersiz biri olmasından kaynaklanıyor Kısaca futbolcuların kalitesiz oluşuna katılmıyorum sadece İbrahim üzülmezin bir TAKOZ ve Mehmet Sedef in bir lol olduğunu sölemek isterim..

Saçmalamışsın ..

bence sende saçmalamışsın lol=laugh out loud

bilmediğimiz şeyleri başkasına öğretmeye çalışmayalım :)

• bu bjk nin hiçbir futbolcusu bjk ye yakışmıyor komple bir takım kurması lazım...eldeki imkanlarla bu takım en iyisini yaptı ve çarşı grubunun da gazıyla en iyisini yapmaya devam ediyor...bu takım sivas ile 10 maç yapsa belki 1 veya 2 sinde beraberliği belki kurtarır ben gs liyim arkadaşlar lütfen yanlış anlamayın ama en iyisi diye adleddiğiniz rico,delgado ve bobo tam anlamıyla 2. sınıf adamlar bunların oynayacağı takımlar antep,vestel vs ayarında olmalı böyle muhteşem taraftar desteğine sahip bir klübe bu kadro hiç yakışmıyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: 4everwarior

quote:

quote:

Saçmalamışsın ..

bence sende saçmalamışsın lol=laughing out loudly

• quote:

Orjinalden alıntı: neuro

quote:

Orjinalden alıntı: 4everwarior

quote:

quote:

Saçmalamışsın ..

bence sende saçmalamışsın lol=laughing out loudly

laughla laughing arasında sözün anlamını değiştirecek bir fark söyler misin ?

yada sen ikimizinde söylediği açılımların türkçesini anlamaya çalış aradaki farkı söyle ok ? :)

sonuç : ben doğrusunu söyledim sen de benle aynı şeyi söyledin.

• amma komik topic olmuş ha.
    doğrusu ne şimdi LOL un neye karar verdik...
  • quote:

Orjinalden alıntı: ilkerinanç

amma komik topic olmuş ha.
    doğrusu ne şimdi LOL un neye karar verdik...

açılımı önemli değil ya kahkaha demek işte boşverelim
  • Lots of Laugh demek yani kahkaha demek sayılır. Tamam kapandı konu dağılın.
  • quote:

Orjinalden alıntı: vaynett

bu bjk nin hiçbir futbolcusu bjk ye yakışmıyor komple bir takım kurması lazım...eldeki imkanlarla bu takım en iyisini yaptı ve çarşı grubunun da gazıyla en iyisini yapmaya devam ediyor...bu takım sivas ile 10 maç yapsa belki 1 veya 2 sinde beraberliği belki kurtarır ben gs liyim arkadaşlar lütfen yanlış anlamayın ama en iyisi diye adleddiğiniz rico,delgado ve bobo tam anlamıyla 2. sınıf adamlar bunların oynayacağı takımlar antep,vestel vs ayarında olmalı böyle muhteşem taraftar desteğine sahip bir klübe bu kadro hiç yakışmıyor

futboldan anladığına eminmisin? ben pek sanmıyorum cidden.
    Öncelikle delgado ve bobo 2. sınıf demişsin buna işte çok gülerimŞaka gibisin cidden. Doğru sizde 2 tane şaban var (hakan şükür-shabani nonda) bunlar mı kaliteli oyuncu? siz çokmu iyisiniz? bi lincoln alındı bi havalara girdiniz. komik buluyorum artık sizi cidden. Görüyoruz kimin kadrosu daha iyi. Ha bu arada Delgado ve Bobo gibi adamı takımını satsan alamazsın sen dert etme... Yazılarından Bobo nun nonda ve hakan şükürden daha kötü olduğunu çıkarttım. cidden bunu demek istediysen komiksin. birinin yürümeye hali yok. diğerinin ne yaptığı zaten belli değil. anca penaltıdan penaltıya. Ha bu arada Delgado ya laf etmişsin de acaba hangi adamın Delgado dan daha iyi? Lincoln deme güldürme allah aşkına.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.