Şimdi Ara

Beşiktaş Gerçeği!!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
22
Cevap
0
Favori
476
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: 4everwarior

quote:

Orjinalden alıntı: neuro

quote:

Orjinalden alıntı: 4everwarior

quote:

Orjinalden alıntı: Knıght_SerciX

quote:

Orjinalden alıntı: ::::..Creative..::::

Alakası yok bence.. Ben Koyu bir FB li olarak Beşiktaşın oynadığı futbolda büyük bir sorun görmüyorum. Beşiktaşın 8-0 yenildiği Liverpool takımı o gün gerçekten günündeydi ve hiç bir eksiği yoktu.. Bana kalırsa onların karşısına biz çıksaydık belki 8 yemezdik ama bana kalırsa 4 ten aşşa yicemizi sanmıyorum.. aslında problem futbolcuların arasındaki bazı anlaşmazlıklardan ve kalecinin sonradan kaleci olmuş çok yetersiz biri olmasından kaynaklanıyor Kısaca futbolcuların kalitesiz oluşuna katılmıyorum sadece İbrahim üzülmezin bir TAKOZ ve Mehmet Sedef in bir lol olduğunu sölemek isterim..
    Bobo ve delgado bence beşiktaşın en iyi transferleri

LoL un Anlamını biliyormusun ?
    Lots Of Lought Yani Yüksek seste gülüş gibi bişey..
    Mehmet Sadef yüksek seste gülüştür

Saçmalamışsın ..

bence sende saçmalamışsın lol=laugh out loud

bilmediğimiz şeyleri başkasına öğretmeye çalışmayalım :)

bence sende saçmalamışsın lol=laughing out loudly

bilmediğimiz şeyleri başkasına öğretmeye çalışmayalım :)

laughla laughing arasında sözün anlamını değiştirecek bir fark söyler misin ?

yada sen ikimizinde söylediği açılımların türkçesini anlamaya çalış aradaki farkı söyle ok ? :)

sonuç : ben doğrusunu söyledim sen de benle aynı şeyi söyledin.

laugh filldir. laughging ise onun ing eki almış hali yani isim fiildir. laugh out loud dersen sanki birine emreder gibi sesli bir şekilde gül anlamına gelir.

laughing out loudly ise "sesli bir şekilde gülmek" anlamına gelir. yani bir kavramdır. seninkiyse bir emir cümlesidir. yani senin söylediğin ile benim söylediğim tam olarak aynı şey değildir. benimki doğrudur

• quote:

Orjinalden alıntı: Oc_MaNiAcH

quote:

Orjinalden alıntı: vaynett

bu bjk nin hiçbir futbolcusu bjk ye yakışmıyor komple bir takım kurması lazım...eldeki imkanlarla bu takım en iyisini yaptı ve çarşı grubunun da gazıyla en iyisini yapmaya devam ediyor...bu takım sivas ile 10 maç yapsa belki 1 veya 2 sinde beraberliği belki kurtarır ben gs liyim arkadaşlar lütfen yanlış anlamayın ama en iyisi diye adleddiğiniz rico,delgado ve bobo tam anlamıyla 2. sınıf adamlar bunların oynayacağı takımlar antep,vestel vs ayarında olmalı böyle muhteşem taraftar desteğine sahip bir klübe bu kadro hiç yakışmıyor

futboldan anladığına eminmisin? ben pek sanmıyorum cidden.
    Öncelikle delgado ve bobo 2. sınıf demişsin buna işte çok gülerimŞaka gibisin cidden. Doğru sizde 2 tane şaban var (hakan şükür-shabani nonda) bunlar mı kaliteli oyuncu? siz çokmu iyisiniz? bi lincoln alındı bi havalara girdiniz. komik buluyorum artık sizi cidden. Görüyoruz kimin kadrosu daha iyi. Ha bu arada Delgado ve Bobo gibi adamı takımını satsan alamazsın sen dert etme... Yazılarından Bobo nun nonda ve hakan şükürden daha kötü olduğunu çıkarttım. cidden bunu demek istediysen komiksin. birinin yürümeye hali yok. diğerinin ne yaptığı zaten belli değil. anca penaltıdan penaltıya. Ha bu arada Delgado ya laf etmişsin de acaba hangi adamın Delgado dan daha iyi? Lincoln deme güldürme allah aşkına.

Evet maalesef durum bu...ama şöyle bir noıkta var burada bjk yi konuşuyoruz gs mevzu değil yani..ben bjk yi severimbunu da belirtmeden geçemiyecem kaç maç izledim son derece sıradan bir oyun ve oyuncular idda ediyorum bjk den hiçbir futbolcu diğer takımlarda ilk 11 yüzü göremez...inönüdeki liver maçı ise gerçek anlamda mucizeydi

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.