Şimdi Ara

Besiktas bombacisi suriyeden gelmis.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
427
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu'ndan flaş açıklamalar... Çavuşoğlu, Halep konusunda 27 Aralık'ta İran ve Rusya ile üçlü bir toplantı gerçekleştirileceğini açıkladı. Bakan Çavuşoğlu ayrıca, Beşiktaş'taki terör saldırısıyla ilgili olarak da 'Beşiktaş bombacısı Suriye’den gelmiş. ABD Dışişleri Bakanı Kerry’e de söyledim' dedi. El Bab ile ilgili bir soru üzerine 'Operasyon devam ediyor. Peki El Bab'tan sonra ne olacak? El Bab'tan sonra Münbiç'e doğru yönelinecek' cevabını veren Mevlüt Çavuşoğlu sözlerini şöyle sürdürdü, 'PKK (Telafer'e yönelik) herhangi bir tehdit oluşturursa hiç tereddüt etmeden PKK'yı orada da vururuz, vuracağız da. Orada yaşayan kardeşlerimize yönelik tehditler konusunda her türlü planımız, hazırlığımız elbette var, olmalıdır.' Dışişleri Bakanı terörle mücadele konusunda ise 'Yurt dışında bizim vatandaşımız olup da PKK'ya oralarda aktif destek verenlerle ilgili vatandaşlıktan çıkarma dahil her türlü tedbiri alacağız. Tek tek bunları da takip ediyoruz' dedi.

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Suriye'nin Halep kentinde devam eden sivillere yönelik saldırılar hakkında, "Ülke genelinde ateşkesin sağlanması ve siyasi çözüm konusunda müzakerelerin başlaması için bir taraftan gayret sarfediyoruz. Önümüzdeki süreçte bu çabalarımız devam edecek. Bu anlamda, bu ayın sonunda 27 Aralık'ta Moskova'da Türkiye, Rusya, İran üçlü toplantısını gerçekleştireceğiz." ifadelerini kullandı.

"VATANDAŞLIKTAN ÇIKARMA DAHİL HER TÜRLÜ TEDBİRİ ALACAĞIZ"

Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu, "Yurt dışında bizim vatandaşımız olup da PKK'ya oralarda aktif destek verenlerle ilgili vatandaşlıktan çıkarma dahil her türlü tedbiri alacağız. Tek tek bunları da takip ediyoruz." dedi.

"EL BAB'TAN SONRA MÜNBİÇ"

Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu, "Operasyon devam ediyor. Peki El Bab'tan sonra ne olacak? El Bab'tan sonra Münbiç'e doğru yönelinecek. PKK Telafer'e yönelik herhangi bir tehdit oluşturursa hiç tereddüt etmeden PKK'yı orada da vururuz, vuracağız da. Orada yaşayan kardeşlerimize yönelik tehditler konusunda her türlü planımız, hazırlığımız elbette var, olmalıdır." şeklinde konuştu.

http://www.hurriyet.com.tr/cavusoglu-besiktastaki-teror-saldirisi-40307159

eminim sinirlari acip sorgusuz sualsiz milyonlarca teroristi ulkeye sokan hainler cok mutludur.

• "Beşiktaş bombacısı Suriye’den gelmiş. ABD Dışişleri Bakanı Kerry’e de söyledim"

5 dakika sonra:

"Suriye'den 80,000 multeci daha gelecek, tum Suriyelilere kapimiz acik"

awdkjhasedfkjhgdsfekjhgdfekjhgdfkjhdkhj
  • O değil bir üst akıl vardı ne oldu o iş? Yine üst akla brifing verildiğini görüyorum da.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Olum AA kaynaklı haber bu hani inanmıyordunuz? Şahsen ben muhalif destekli olsam böyle haber yapmam yaptırmam
  • quote:

Orijinalden alıntı: Norwester

Olum AA kaynaklı haber bu hani inanmıyordunuz? Şahsen ben muhalif destekli olsam böyle haber yapmam yaptırmam

bunlar işlerine geldimi değil AA AB A B RH hepsine inanırlar

• Bunlar niye hala bize geliyor, Esad almış işte niye orada yaşamıyorlar? Güvenli bölge deniyordu orada niye yaşamıyorlar? 80 bin diyorlar, reis açarız sınır kapılarını derken ne kadar sevinmiştik. Başka ülke kalmadı galiba yolla Katara falan para bol nasılsa onlar niye bakmıyor? Biz eşek miyiz ?

• Haberin icerigine verecek cevabi olmayan vatan hainlerinin destekcileri yine yan cizip konuya baska yerlere cekmeye calismaya baslamislar bile

Bunda da mi kandirdilar?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Galatasarayli kafasi
    8 yıl önce açıldı
    emlakci nasil aradan cikarilir
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jeopol

Haberin icerigine verecek cevabi olmayan vatan hainlerinin destekcileri yine yan cizip konuya baska yerlere cekmeye calismaya baslamislar bile

Bunda da mi kandirdilar?

Bazılarının maaş ile yorum yazdığı iddia ediliyor forumda resim falan koymuşlardı galiba mesaj grupları varmıs diyorlardı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thepromh -- 15 Aralık 2016; 4:32:44 >
  • thepromh kullanıcısına yanıt
    olmaz olur mu onune gelene hakaret ettikleri guruplari bir iki kere ifsa olmustu
  • Yine bir yer patlatılır gündem değiştirilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: 2K23

quote:

Orijinalden alıntı: Norwester

Olum AA kaynaklı haber bu hani inanmıyordunuz? Şahsen ben muhalif destekli olsam böyle haber yapmam yaptırmam

bunlar işlerine geldimi değil AA AB A B RH hepsine inanırlar

Adamların Türkiye süper, dünya bizi kıskanıyor, geçen yıla göre 1000 kat büyüdük gibi haberleri kale alınmıyor tabi. Ancak burada akpnin bir hatası dile gelmiş, ne kadar gayri ihtiyari olsa da. Aynı haber muhalif bir gazetede olsa hükümetin hatasını yüzünüze çarptığı için "Zaaaaa kaynağa bak." diyecektiniz. Şimdi bunu da diyemediğiniz için sıvıyorsunuz.

• Bu eylem neden bu kadar popüler oldu?
    Her gün haberlerde olay yerine gidip çiçek bırakan sivil toplum örgütleri gösteriliyor.
    Ben mi yanlış hatırlıyorum ama geçen yılki Ankara Patlamasından sonra böyle çiçek bırakma olayları haberlerde her gün gösterilmemişti.
    Hatta bu forumda iyi olmuş denmişti o patlamayla igili...
  • Elini kolunu sallayan ülkeye giremediği gün terör bitmiş olur.
  • Kutsal irk sevicileri nerdesiniz?

• İşte bunlar akpnin din kardeşi.Ankara gar bombacısı da hem işidci hemde akp üyesi çıkmıştı.Bunların tek ortak noktası inandıkları masallar.O gökten indiği sanılan masallar yüzünden, burnumuz boktan çıkmıyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.