Bildirim
Beşiktaş Başkanı Fikret Orman Star TV - Sahur
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü,
2 Mobil

Giriş
-
dini bütün başkan (you rock'ı ilk defa kullanıyorum)
-
Querasma bu sefer yandın
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
tam konuyu açıyodum fail olmayayım diye bakayım dedim açmışsın bi dua etse bi kaç kupa kaldırırız b
-
İş Allah'a kaldı beyler -
Baskanı daha yakından tanımıs olduk. Efendi bir adama benziyor. Halktan biri gibi. -
Ne güzel valla, başkanımızı bu programda görmek, değerlerine sahip çıktığını görmek hoşuma gitti. Onun konumunda olan çoğu kişinin Ramazan'dan haberi bile yok. Gerçekten güzel şeyler bunlar -
ne yazacağımı şaşırdım.. herhalde akp'ye vergi borçlarına ilişkin mesaj veriyor -
quote:
Orijinalden alıntı: BJK
Ne güzel valla, başkanımızı bu programda görmek, değerlerine sahip çıktığını görmek hoşuma gitti. Onun konumunda olan çoğu kişinin Ramazan'dan haberi bile yok. Gerçekten güzel şeyler bunlar
Dediklerine katiliyorum :)
Beşiktaşlılara cihat çağrısı yapacakmış -
Hani cemaatçi bizdik ?.. -
quote:
Orijinalden alıntı: ank_yer_6
Beşiktaşlılara cihat çağrısı yapacakmış
ahahahaha -
quote:
Orijinalden alıntı: BJK
Ne güzel valla, başkanımızı bu programda görmek, değerlerine sahip çıktığını görmek hoşuma gitti. Onun konumunda olan çoğu kişinin Ramazan'dan haberi bile yok. Gerçekten güzel şeyler bunlar
+1
çok güzel bi davranış gerçekten.
Ramazan programına katılmayı akp ye ve cemaate bağlayan arkadaşların kafaları çok güzelmiş güle güle kullansınlar
quote:
Orijinalden alıntı: hoksi
Hani cemaatçi bizdik ?..
Hadi şimdi bunu açıklayın ateistler -
quote:
Hani cemaatçi bizdik ?..
Oruç tutan cemaatçi mi? -
quote:
Hani cemaatçi bizdik ?..
Her oruç tutan namaz kılan cemaatçi oluyor he. -
Vay cemaatcimiyim ben simdi sagolun arkadaslar ya simdi nereye kayit olmak gerekiyor ?
Arkadaş gece mesaj atmış Star'ı aç bak kim var diye bende sabah gördüm.Sahurda tv'ye bakmadım.Meğer bizim başkan varmış. -
Ne diyo beyler anlatsaniza biraz :D
Bi sahur tv açmadım ondada bizim başkan varmış..Vay be sevindim vallahi artık çoğu sözde müslümanin şu mübarek günlerin kıymetini bilmedigi saygı bile göstermediği günlerde başkanın bi sahur programına katılıp orada boy göstermesi güzel bişey ..Helal Başkan.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- başkasının passoligiyle maça girmek
- passolig 2 kişilik bilet nasıl alınır
- galatasaray ismi nereden gelir
- mühendis oktay sebahattin şirin
- football manager 2024 ücretsiz
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X