Şimdi Ara

Beşiktaş - Ankaraspor maçı tekrar olabilir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
358
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Beşiktaş, Ankaraspor maçının tekrarlanması için federasyona başvuruyor. Ankaraspor karşılaşmasında attıkları nizami golün geçersiz sayılması üzerine siyah-beyazlılar tekrar için bugün başvuru yapacak.

Tekrar oynayalım

Nizami golleri iptal edilen siyah-beyazlı yönetim, bugün başvuru yapacak.

Beşiktaş yönetiminden Ankaraspor maçıyla ilgili tekrar girişimi... Siyahbeyazlılar, nizami gollerinin iptal edildiğini belirterek karşılaşmanın tekrarlanması için bugün federasyona başvuracak. Maçta son anlar oynanırken Tello'nun ortasında Nobre'nin yükselip vuramadığı top kaleci Senecky'nin ellerinin arasından ağlara gitmişti.

KURAL İHLALİ YAPILDI
    Hakem Vedat Yüksel, yan hakem Adil Sinem'in 'Nobre eliyle dokundu' uyarısıyla golü iptal etti. Beşiktaşlı yönetici Numan Ceylan, kural hatası yapıldığını iddia ederek, "Tekrar için başvuru yapacağız. İnşallah istediğimiz karar çıkar" dedi. Başkan Demirören de "Yumruğumuzu masaya vurursak kimse altından kalkamaz" demişti.

kaynak:fotomaç

Beşiktaş - Ankaraspor maçı tekrar olabilir

• saçma..... bizim de fenerle olan cem papilalı maç tekrarlanmalıydı.... hem o maçta tek yalnış karar yoktu. herhalde maçı döndüren en az 5-6 karar vardı...
  • Nizami gollerin verilmediği yada saçma gollerin verildiği çok maç var.Her seferinde tekrar olursa lig lig olmaktan çıkar.Bunlar hakem hatalarıdır.Hakem hatsaı sonucunda maç tekrarının yönetmelikte olduğunu sanmıyorum.
  • beşiktaşta iyi saçmakıyor, vay efedim taç nizami atılmadı, vay kalecide jöle vardı top yapışıp kalıyor, vay krapmonlarımız açıldı cart curt.

bu ne yaa, mahalle maçlarında bile bu kadar saçmalık olmaz,
  • mac tekrarı olmaz, o isi unutun,2 puan giti gelmesi gibi bi durumun olmasıda zor is, hakem hatası diyecekler kapancak konu
    bnce bosuna tartısmayalım!!!
  • Giden 2 puan. Hakem hatasıdır, açıktır, nettir... Bu takım daha çok iki puanlar kaybeder çok kazanır, çok şampiyonluklar, başarılar görür,yanında kötü sonuçlarda alır... Önemli olan Beşiktaşı Beşiktaş yapan ilkelerdir, duruştur... Süleyman Sebanın ölmeden kemiklerini sızlatıyor bu adamlar...
  • sacma cok sacma bi olay ztn ole bi karar da cıkmıcak bjk sansını denio herhalde
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bence bu basvuru besiktas acisindan prestij kaybidir. gerci prestij ne kadar onemli super lig de tarttisilir. bariz hakem hatasi olan bir pozisyon icin federasyona tekrar dilekcesi verilmesi hem bir galatasarayli olarak hem de bir sporsever olarak beni cok uzdu
  • demirören ve saz arkadaşlarına sadece yazıklar olsun diyorum. iki paralık ettiler canım Beşiktaşımızın itibarını. defolun gidin artık ya
  • Saçma ötesi bir durum. E madem öyle her hakem hatasında maç tekrarlansın.
  • bu beşiktaş yönetimide coştu hadi hayırlısı
  • Ya böyle şeyleri her klüp istiyor şimdiye kadar hiç tekrar oldumu bu tür hatalardan. Olmadı. Hiç tartışmaya gerek yok.
  • quote:

Orjinalden alıntı: megi21

bu beşiktaş yönetimide coştu hadi hayırlısı

o Beşiktaş yönetimine burdan bişi sölicem sonra ceza alıcam.
    boşver karıştırmayalım Megi...
  • quote:

Orjinalden alıntı: ilkerinanç

quote:

Orjinalden alıntı: megi21

bu beşiktaş yönetimide coştu hadi hayırlısı

o Beşiktaş yönetimine burdan bişi sölicem sonra ceza alıcam.
    boşver karıştırmayalım Megi...

ben hergün söylüyorum zaten hocam ama içimden

• ya tranbozn macina noldu tekrar tekrar die bagiranlar onlardi bizim macimiza ne karisiyolar yok tekrar olmazmis sana ne be kardesim
  • quote:

Orjinalden alıntı: MrKhan

beşiktaşta iyi saçmalıyor, vay efedim taç nizami atılmadı, vay kalecide jöle vardı top yapışıp kalıyor, vay krapmonlarımız açıldı cart curt.

bu ne yaa, mahalle maçlarında bile bu kadar saçmalık olmaz,

burada ne jole ne krampon nede taç söz konusu bal gibi golümüzü yediler
  • quote:

Orjinalden alıntı: alone61

ŞAMPİYON BEŞİKTAŞ BAŞKA KURAL HATASI BİZİ İLGİLENDİRMEZ EN SONUNDA BİZ DE ÖLE KAZANIRIZ OLUR BİTER

• Herkes biliyor HAKEM HATASI oldugunu. Bu yüzden fazla söze gerek yok. Besiktasimizin hakki yendi bitti. Bunu kabullenmek gerek artik. Hani gecen sene FB´ye asilan emzikler vardi ya, onlari bu sene numaralinin üstüne asmak gerek. Demirören ve kurmaylarinin hemen yakininda da olmus olur ne güzel
  • ya iyi de birader, verilmeyen penaltılar için de tekrar edilsin maç o zaman, olur mu böyle bi mantık yaa.
    hakem kararı vrdi bitti. nesini tartışıyosunuz ?

maradona da elle gol attı, o zaman karşı takım çıkıp elle atıldı, oysaki gol sayılmamalı, dünya kupası finalinde kural hatası yapılmıştır , tekrarını isteriz mi diyecek.

e yuh
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.