Şimdi Ara

🖤🤍 Beşiktaş 2024/2025 Sezonu | ANA KONU | 5 Ocak 2025 - 19:00 Çaykur Rizespor v BEŞİKTAŞ (2122. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: mertvontrier Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 4 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
42.503
Cevap
232
Favori
904.725
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
69 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
14. Sırada  bugün en iyi #3
Sayfa: önceki 21202121212221232124
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • omzunda_muzikaletli_zenci kullanıcısına yanıt
    Bilmediklerinden değil avantası olmayan oyuncuları almıyorlar. Hangi transferden komisyon fazla alıyorlarsa o oyuncu bize transfer oluyor. Biz de scouting genç yetenek diye boşuna yırtınıyoruz.
  • mitescere kullanıcısına yanıt

hocam hadi biri ikisi kötü niyetli ondan böyle yaptılar. f.orman sonrası her gelen aynı şeyi yaptı bu düpedüz acizlik

• Hasan Arat salı günkü tv programını yine erteletmiş. Şaşırdık mı?
  • 15m taraftarı olan camiayı bu hale düşürenler elini kolunu sallaya sallay geziyorlar. Arak ve ekibini kastediyorum. Bunlar hakkında nasıl suç duyurusu olmaz. Adalı’nın gelince ilk işi bunları savcılığa vermek olmalı. Öyle yok” İbra etmiycez falan “geçin bu işleri direkt adli işlem olmalı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi irfan s -- 22 Aralık 2024; 17:31:59 >
  • Sisyphus kullanıcısına yanıt
    “Hasan Arat’la yapacağımız bu haftaki Az Önce Konuştum’la ilgili olarak her iki başkan adayıyla konuştum,her ikisi de programın 5 gün sonra yapılacak seçimlere etkisi konusunda endişelerini dile getirdiler.Bunun üzerine Sn Arat’ı arayarak programla ilgili iki başkan adayının endişelerini ilettim ve programın seçimden sonra yapılmasının daha doğru olduğunu söyledim. Kendisi de “Doğru düşünmüşsünüz. Bu durum beni de rahatsız eder. Benim için de uygundur öneriniz" dedi. Programı kongre sonrası Sn. Arat'a uygun bir tarihte yapacağız. Başkanlık yarışında her iki adaya da tekrar başarılar diliyorum. Kazanan Beşiktaş olsun🦅”
  • Adamlara helal olsun Aralık ayında şampiyonluğunu ilan ettiler.Fener filan da zortingen oldu.
  • carpenic kullanıcısına yanıt
    Olayların içinde seçime giren adaylardan biri de var. Konuşsun da millet ona göre oy versin.

Ama net söylüyorum: Bu yayın asla olmayacak.
  • Kaç Salı geçti neredesin Arattt beyyyyyyy  

• popturceyn P kullanıcısına yanıt
    Belli olmaz talişka ve onun ayarında 2-3 transfer gelirse fener şampiyonluğu zorlar
  • Bu sene lig erken bitti gibi. Bence Fenerbahceliler sevinsin. Boşuna stres yasamayacaklar.
  • Ligin 16.haftasinda Galatasaray Beşiktaşa 18 puan fark atmış... Ligin sonunda minimum 45-50 puan fark yiyeceğiz herhalde... Her yıl şampiyonluk paralosi ile lige başlayıp kasım ayı gelmeden havlu atıyoruz...GVB bile dalga geçmişti geçen yıl 50 puan fark yemişsiniz diye... Umarım bu yıl şampiyonluktan koptuğumuz son yıl olur... Zira artık taraftarında sabrı kalmadı...
  • yaver_ Y kullanıcısına yanıt
    Kadın voleybolu filan mı takip ediyorsunuz?
  • Galatasaray'da hocaları, skor 4-1 iken ikinci forveti de oyuna alıyor, bizde sezon sonuna kadar takımın başında kalması istenen hoca, dün skor 1-1 ken 85. dakikaya kadar tek forvet oynatıyor. Üstelik tek forvet oynayamadigini herkesin bildiği Semih ile.
  • Naganzo N kullanıcısına yanıt

Paralar nerede HASAN 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bjkyener -- 22 Aralık 2024; 17:55:6 >
  • FB kafa kafaya bile gitse Ali Koç çıkıp frenlerdi takımı. Beşiktaş şampiyonluk yarışında yoksa GS her sene şampiyon olur bu zaten son 10 senedir böyle.

• Daha ne etkisi olabilir ki seçime her yediğiniz haltlar çarşaf,çarşaf ortaya serildi.Candaş olayları anlatıyor

Rabonayoutube
    Aylardır suskunluğunu koruyan Hasan Arat, Candaş Tolga Işık'la yapacağı yayını bir kez daha erteledi. Mevzunun perde arkasını Candaş Tolga Işık'la konuşuyoruz !
    https://www.youtube.com/watch?v=sx_sjmRnp9o
  • Basaksehir'in başındayken Okan'i çok istiyordum. O treni maalesef kaçırdık. Geçenlerde de yazmıştım. Bana kızan çok oldu ama gene yazayım. Yerli hoca istiyorum. Seçeneklerden biri de Arda.
  • MAF10 kullanıcısına yanıt

Adam 2 gün önce bjk sorulunca bjk büyük camia ben galatasaraylıyım gibisinden bir şey dedi. Bjk başına geçerse olası gs kariyeri biter bunu da riske etmez bence.

• Mustafa Denizli Bjk li hem Gs de hem de Fb de guzel basarilari var o yuzden basarili olabilecek her teknik adam gelebilir Bjk nin badina İsmail Kartal da olur Arda basarili olacaksa o da olur.Cok istenen Sergen sanki safkan Bjk li..Adami izleyin her program sa Gs övüyor hic toz kondurmuyor
  • 
Sayfa: önceki 21202121212221232124
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.