Alman scout şefimiş deseniz ya YABANCI ÜZERİNDEN HIRSILIK YAPMAK DAHA KOLAY OLUYOR örnek : BRAD FRİEDEL |
🖤🤍 Beşiktaş 2024/2025 Sezonu | ANA KONU | 5 Ocak 2025 - 19:00 Çaykur Rizespor v BEŞİKTAŞ (2126. sayfa)
-
-
Arda Turan'a teklif yapılırsa gelmez mi? Gelir bence -
quote:
Orijinalden alıntı: BJKYa zaten Sergen gelmek zorunda mı , sanki başka teknik direktör yokmuş gibi Sergen de Sergen. Adam bizi bıraktıktan sonra doğru düzgün takım çalıştırmadı.
Yerli olarak bir Arda Turan var bir de Çağdaş hoca var. Yabancı olarak da Terzic. Bunlara şans verilebilir.
Sergen'in iki başkan adayınında hoca adayı olması Beşiktaş'taki liyakatsizliğin en önemli örneğidir. Şampiyonluk sezonundan sonraki yaz kamp dönemi takıma yükleme yapmayıp şampiyonlar liginde madara olmamıza takımın prestijine en ağır darbenin vurulmasına buna bağlı olarak oyuncu kadrosunun yarısının sakatlığa kurban gitmesine kimi oyuncunun bu sakatlıklara bağlı olarak performansının düşmesine sebeplerden biri Sergen Yalçın'dır yönetimle birlikte.
Üstelik Beşiktaş'ı yeniden haketmek için hiçbirşey yapmamıştır. Hadi bugün Galatasaray Okan Buruk'u göndersin ve Okan Buruk Antalyaspor ayarında bir takıma gider mi?
-
Gürsoy Yalçın gelsin kendi scout ekibini kursun Emboloyu falan keşfeder.
-
Bu ligde yerli hoca dışında kimse şampiyon olamaz kardeşim.
Yerli de kimi getireceksin? Kim var? En mantıklısı kulübü bilen şampiyonluk yaşamış Sergen Yalçın dır.
Çağdaş atan ilhan palut bunlar daha toy çocuklar. Şenol desen Trabzon da. Başka da gelecek adam yok zaten -
İsmail Kartal'ı neden düşünmüyorsunuz ben onu anlamadım? Soyadı bile takımınıza uygun. -
-
Sıkıntı idareciler ve kadro planlaması kim gelirse gelsin adam akıllı yontecilik yapmazsan bir halt olmaz.Daha kotusu bjk de bunu yapacak baskan adayı olmaması...
Bizim taraftar grubuda bunu anlamaktan aciz teknik direktor gelecek elinde sihirli değnek var herseyi duzeltecek ...oyuncuyu ıslıklamak nedir yav necip necip diyorlardı adamın sakalatlıgına svinenler vardı duzeldimi takım....takım da tum sıkıntı masuaku mu...
Arat secimden sonra konusacakmıs ...asagıdaki soruları sormak isterdim.
Secimde hani herseyleri hazırdı programları vardı.nicin yonetim kurulunu ve taraftarları kandırdınız?kulup niye bu kadar borclandırıldı?.niye devre arası 24ml $ oyuncu alındı..kadro dısı kararlarını kim niye aldı? transferleri kim yaptı?niye kulupte cok baslılıga izin verdi?
-
Sergen nasıl gittiğini unutuyor, kariyerini de unutuyor, şekerspor, Siirt jetpa, istanbul, Eskişehir, renkliler dahil para neredeyse oraya koşarak gitti.
Her zaman anormal yeteneğinin ekmeğini yedi ama o yetenek hiçbir zaman istikrara dönmedi.
Sergen gibi aşırı yetenekli ama yitip giden milyon tane oyuncu var, kendini çok özel birisi sanıyor ama Yusuf şimşek yada yattara dan bir farkı yok. -
Takımın logosu degişçekse ilk önce bjk yazısı degişmeli hiç bir anlam ifade etmiyor. Direk güzel şekilde Beşiktaş FK veya Besiktas JK olarak takımın adı yazılmalı buradan başlamalıydılar.
-
-
Sergen için çok boş yorum yapıyorsunuz. desteksiz ve zaman zaman ağır ithamlarda bulunuyorsunuz. kendisi defalarca olanları anlatmayacağını kendinde kalacağını bu laflara gülüp geçtiğini söyledi. yapmayın yarın bigün anlatır üzülürsünüz yazdıklarınızı silmek zorunda kalırsınız -
Teknik direktörlük yapmaya devam edecek kişilerin yorumculuk yapıp çok ağır laflar etmesi bana çok itici geliyor. Yorum yaparken kadro yada yönetim gömülmeden de hata yapıldığı söylenebilir. Sergen Yalçın'ın davranışları zaten hiçbir zaman hoşuma gitmiyor ama Arda Turan geleceğine elbette Sergen Yalçın gelsin.
Hasan Arat yine kulübü düşünüyormuş gibi yaparak canlı yayına çıkma konusunda dönüş yapıp kaçmış. Beklenen olmuş.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pablo Vader -- 23 Aralık 2024; 9:56:10 > -
Adalı bu saatten sonra seçime kadar q7'yi teknik direktör yapma vaadi vermezse hiçbir şey bilmiyorum
39 B görüntüleme · 3,7 B ifade | Serdal Adalı: 8 milyon euro’ya Tabata transfer edilen dönemde Quaresma’yı Türkiye’ye getirdik. Taraftar bugün bile “Oynar mı?” diye hayal kuruyor. Kısmetse Atiba ile birlikte Quaresma’ya jübile yapacağız. | VOLE APPfacebookSerdal Adalı: 8 milyon euro’ya Tabata transfer edilen dönemde Quaresma’yı Türkiye’ye getirdik. Taraftar bugün bile “Oynar mı?” diye hayal kuruyor. Kısmetse Atiba ile birlikte Quaresma’ya jübile...https://www.facebook.com/share/r/1GN8QQs3Vb
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NeoNesil2024 -- 23 Aralık 2024; 10:7:53 >
-
Vay arkadaş joca Beşiktaş kimlere kaldı. Bu serdar adalı secilirse muhtemelen klubun kapısına kilit vurulur. Adamın açıklamaları facia resmen haftaya çıkar Q7 ile anlastk sağ kanat oynayacak der -
quote:
Orijinalden alıntı: omzunda_muzikaletli_zenci
Sergen için çok boş yorum yapıyorsunuz. desteksiz ve zaman zaman ağır ithamlarda bulunuyorsunuz. kendisi defalarca olanları anlatmayacağını kendinde kalacağını bu laflara gülüp geçtiğini söyledi. yapmayın yarın bigün anlatır üzülürsünüz yazdıklarınızı silmek zorunda kalırsınızArat'ın vaadelerine inanıp ona buna hakaret eden kitle üzülmez. Burası öyle bir dünya değil.
Zaten bunlar kongre üyeside değil, fikirlerinin bağlayıcılığı yok. Sergen geldiğinde bir önceki gibi türbünler gerekli saygıyı gösterir.
Klasik türk insanı yukarı çıkanı aşağı çeker. Oyuncu ve teknik direktör olarak şampiyonluk yaşamış 2. bir örneğin varmı ? Yok.
O zaman saygı duy. Adam eğer yücel'e evet deseydi bugün seçim olmayacaktı. Camia'da böyle yer yapmış birinden söz ediyoruz.
Bu arkadaşlar bütün yaz hansi flick beklediler. Bir insan her yönüylemi kandırılır, bari futbolu bilseydiniz.
Sezon başı kazanılan maçlarda bile takım kontra kovalarken, öyle oynuyoruz böyle oynuyoruz diyorlardı.
Şimdi birşey diyeceğim olmayacak Çok ciddiye almamak lazım bazılarını.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Am@deus -- 23 Aralık 2024; 10:38:53 >
-
Ben çağdaş hocayı oynattığı futbol bakımından beğenenlerdenim. İsterdim takıma başına gelmesini. Sergen hoca bana hiç güven vermiyor, zora gelemiyor heran bırakacak tedirginliği yaratıyor bende. Belki de yanlış bir algı ama nedense böyle düşünüyorum.
-
-
Bence de İsmail olsa yadırgamazdım.2 Kere Fenerin başına geldi ve çoğu hocadan iyi işler yaptı.Ama adamın yok duruşu şöyleymiş yok büyük hoca edası yokmuş diye adama yol veriyorlar.Boşverin duruşunu yaptıklarına bakın.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X