Şimdi Ara

🖤🤍 Beşiktaş 2024/2025 Sezonu | ANA KONU | 11 Ocak 2025 - 19:00 BEŞİKTAŞ v Bodrumspor (1918. sayfa)

8 Kayıtlı Üye (4 Mobil) ve 12 Misafir (3 Mobil) - 13 Masaüstü7 Mobil1 Android
5 sn
45.019
Cevap
233
Favori
959.388
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
71 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
4. Sırada  bugün en iyi #2
Sayfa: önceki 19161917191819191920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    🖤🤍 Beşiktaş 2024/2025 Sezonu | ANA KONU | 11 Ocak 2025 - 19:00 BEŞİKTAŞ v Bodrumspor

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • friedel di ht spora konuşmuş tek komisyon almadım diyor, Beşiktaş'ın Avrupa'da başaralı olması için kafasını değiştirmesi lazım, ben onursuz muyum rüşvet alayım diyor, sportif direktör olarak geliyordum, uçakta arayıp görevinin adını şöyle değiştirelim mi dediler, görev aynı isim değişiyorsa önemli değil demiş ve taktik falan hiç bişeye karışmadım, samet beyin görevinin ne olduğunuda bilmiyordum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Orman 50 kere söyledi. Tek adayın kendisi olması dışında bir seçeneği kabul etmiyor.

• ilker07 kullanıcısına yanıt

Hocam adamın durumu düzeltmek gibi bir çabası yoktu işte.

Durup dururken "valizim hazır" dedi. Alakasız oyuncu tercihleri oldu ve bunda ısrar etti. Taraftar kötü oyunda oyuncuları ıslıkladı "stada gelmesinler" dedi, muhabirler puan farkı ve istifa düşüncesini sordu "46 puan fark yenilen bir sezonun ardından şampiyon mu olunacaktı, ben şampiyonluk sözü vermedim" vs. dedi. 13 günlük milli arada kötü olan bir takım oturup çalışır eksiklerini gidermek için bizimki yarısında izin yaptırttı. Tahmin ediyorduk ama bilmiyorduk, takım içinde bazı oyuncular kendisine cephe almış sonradan öğrendik. Böyle bir hocanın başarılı olma ihtimali yok. Boşuna zaman kaybı olurdu tutmak.

Ha yönetimin gönderme kararı benim bu saydıklarımdan ötürü değildir, sanmıyorum. Onlar sandı ki "GVB görevdeyken Sergen bizle görüşmez, GVB gönderip hemen Sergen'i getiririz". Ama öyle olmadı. İsabet de oldu bence.

Seçilmiş bir başkan. Çürüklerden arınmış bir yönetim. Gelecekse o şekilde gelsin Sergen.

• Lincoln Burrows. kullanıcısına yanıt

Tek başına olmaz..yanına hoca şart 🖤🤍 Beşiktaş 2024/2025 Sezonu | ANA KONU | 11 Ocak 2025 - 19:00 BEŞİKTAŞ v Bodrumspor 

• Lincoln Burrows. kullanıcısına yanıt
    🖤🤍 Beşiktaş 2024/2025 Sezonu | ANA KONU | 11 Ocak 2025 - 19:00 BEŞİKTAŞ v Bodrumspor
  • Kulübün içinden geçmişler bu açık bir Soygun Maaşlar niye ödenmedi ödemedin Arat paraları cebe mi attın Hasan? | Hüseyin Yücel, futbolcuların maaşlarını ödedi.

Maaşlar yatmasaydı bazı oyuncular kontratları gereği boşa çıkacaktı.

(Ali Aydın)

• Senaryo belli oldu..Hüseyin Yücel geçmiş dönemin şaibelerini yüklenmemek için seçim kararı aldı..Kendince en doğru ve akıllı kararı vermiş oldu..Dedikodular bir tarafa bu akşam Candaş ın programında F.Orman ın durumu da belli olur..F.Orman yarışa girmez ve de desteklerse S.Adalı girer ve alır gibi gözüküyor..Yalnız Adalı gelirse kesinlikle TJK Başkanlığını bırakması gerekir..Getireceği hoca da belli Sergen Yalçın..

• tartekin kullanıcısına yanıt
    Adalı bu mali yükün altına girer mi göreceğiz. Yüklü ödemeler olduğu yazılıyor. Orman aday olmaz. Ağırdan satıyor kendini.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 10 Numara kullanıcısına yanıt

Tam tersi, bunu inkar ediyor. Ama evet tek aday girmek istediği kesin.

• theKing_ kullanıcısına yanıt

Başkan tek başına tüm yükü çekebilir mi ? ya da çekmesi gerekir mi? bence kim olursa olsun imkansız sanki ..Ali Koç bile , Acun u destek aldı..Başkan olacak şahıs; akçeli işlere girmesin, akil adamlara danışarak bütçeyi düzgün idare etsin, doğru yerlere ve adamlara para harcasın, geleceğe yatırım yapsın yeter..Boş vaat vermesin, acı gerçekleri ve uzun vadeli planları anlatsın ,taraftar olarak beklentim budur..

Burada adayların yönetim kurulu kadroları da çok önemli..Prensesi kurtaracağım diye ,her beyaz ata binip gelenin Prens olmadığını, ayrıca önemli bir kısmının da tacizci çıkabileceğini gördük, iyice anladık artık.. Artık bir annenin genç kızına duasına benzedi bu iş..''Allah hayırlı insanlarla karşılaştırsın''

• tartekin kullanıcısına yanıt
    İşte uzun vadeli olması için alman ekolü lazım bence. Edin Terzic olabilir. Ancak beklentiyi yüksek tutmamak lazımız taraftara iyi anlatmaları gerekiyor.

• Slaven hoca Mesajı Vermiş inceden. 🖤🤍 Beşiktaş 2024/2025 Sezonu | ANA KONU | 11 Ocak 2025 - 19:00 BEŞİKTAŞ v Bodrumspor

• bakalım adalı aday olacak mı yoksa mayısı mı bekleyecek

• Bizim durumumuzda gs olsaydı, Fatih Terim 5 dakika sonra kulübe gider, göreve başlardı. Haftalarca gio'nun oynattığı oyunu dalga geçe geçe yerden yere vurdun. Şimdi de "hocalık bi durum yok" deyip rahatını bozmamayı seçtin ama yine seni haklı buldular, kelimeler kifayetsiz. 🖤🤍 Beşiktaş 2024/2025 Sezonu | ANA KONU | 11 Ocak 2025 - 19:00 BEŞİKTAŞ v Bodrumspor

• 1 ay sonra yücel harici kimse aday olmayabilir mi gibi bi düşünce sardı beni

bide sanki adamları gaza getirmeye çalışıyodu yücel ama bana hiç geçmedi :)

• Naganzo N kullanıcısına yanıt

Olursa Adalı olur.

Onun dışında başka aday çıkacağını sanmıyorum.

"Mayıs'a kadar ödenmesi gereken 50 milyon Euro var" (kimilerine göre 80, kimilerine göre 120 milyon Euro) deniyor, bunun altına kolay kolay kimse girmez.

• muthisbishi kullanıcısına yanıt

Senolu gs alsa her sene sampiyon olursunuz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 19161917191819191920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.