Şimdi Ara

🖤🤍 Beşiktaş 2024/2025 Sezonu | ANA KONU | 8 Subat 2025 - 19:00 Sivasspor vs BEŞİKTAŞ (1556. sayfa)

6 Kayıtlı Üye ve 9 Misafir (2 Mobil) - 13 Masaüstü2 Mobil
5 sn
51.627
Cevap
240
Favori
1.088.039
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
68 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
9. Sırada  bugün en iyi #3
Sayfa: önceki 15541555155615571558
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 🖤🤍 Beşiktaş 2024/2025 Sezonu | ANA KONU | 8 Subat 2025 - 19:00 Sivasspor vs BEŞİKTAŞ

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 🖤🤍 Beşiktaş 2024/2025 Sezonu | ANA KONU | 8 Subat 2025 - 19:00 Sivasspor vs BEŞİKTAŞ

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • frkndgnr kullanıcısına yanıt

İlk maçtan gördük Semih'in futbolcu filan olmadığını. Kendi oyuncusuna bu kadar düşman olan taraftar zor bulunur. Siz ve yenerbjk ikinizde en büyük Semih düşmanısınız hata yapsada haklı çıksak diye fırsat kolluyorsunuz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • CheckVizoR kullanıcısına yanıt
    Günüm daha Keyifli geçecek var mı başka soru? Beşiktaş Avrupa'dan çeyrek finalde elendiği günün sabahında "Tarih Bir Kere Yazıldı" paylaşımı yapan camiaya bak sen hadi abi hadi başka kapıya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shiningeagles24 -- 6 Kasım 2024; 20:44:21 >
  • Valla hakem bizim faulleri vermediği oldu onlara da oldu net faul mü bilmiyorum ama baya aktı oyun. Yalnız bizim ligin yavaşlığına alışınca oyuncular sarılmaya başladı. Biz düştük zaten 2.yarı tamamen. Onlar hala diriydi. Bu da bizim kalitesiz lig yüzünden.

< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • Dünyadaki tüm takımlara Semih ya da İmmo'dan birini sana vereceğiz kimi istersin diye anket yapılsa Arap takımları,Çin,ABD vs tamamen şova yönelik ligler dışındaki tüm takımlar Semih'i tercih eder. Herif 19 yaşında gölün her türlüsünü atabiliyor fiziken elit seviye hala Immobile ile Joao'nun alternatifi görülüyor. Bence bu maçla netleşmiş olması lazım Semih varsa Semih oynar. Aynı şekilde Musrati de Ndour ile kıyaslanması dahi saçmalık

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tabelacı tayfa yeniden bitmiş birde akıl veriyor. maçı son 30dk izledi sanırım. Birde PM atmış, olm benmi çıkarıyorum takımı? senin met ede ede bitiremedigin hocan çıkarmıyormu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Am@deus -- 6 Kasım 2024; 20:44:22 >
  • svensson istatistiklerini gördüm. bu maç büyük oynadı helal olsun

• TheCaliph_ kullanıcısına yanıt
    Topu alamadık Musrati Rashica girene kadar. Haliyle topun peşinde koşmaktan yoruldu takım. 45. Dk değişiklik yapması lazım. Bu kadar görünen bir şey neden yapmıyor ben çözemiyorum.

• Maçın adamı değilse tamamen kolpadır bu maçın adamını puanlayanlar.

• theKing_ kullanıcısına yanıt
    Iq 80 dir .olabilir uani

• omzunda_muzikaletli_zenci kullanıcısına yanıt
    Bende tebrik ederim kendisini. Son müdahale çok riskli olsada maçı kazandıran hamle olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Am@deus -- 6 Kasım 2024; 20:47:15 >
  • Çok net yapması lazımdı yani şans bugün hocanın yanındaydı. Malmö 1 gol atsa 0-2 0-3 biterdi maç.

• yalnız semihin şut gol olmasa niye rashicaya vermedin diye topluca sövermişiz

• Rashica gömenler değerini anlamıştır umarım

• Semih 18 yaşında muçhi 23 yaşında maçın başından beri adamları savunmaya çalışmaktan telef oldum forumda.

bu Adamlar çatır çatır top oynayacak olsa zaten...

bu goller de o Beşiktaşlı arkadaşlara gelsin 😁

• Bu takımın en büyük sorunu Mario ve gvb'dir

Bazı arkadaşların dediği gibi Salih niye oynamıyor can niye oynamıyor filan Diyemem çünkü adamları uzun süredir sahada görmedik Salih'i ise Gördüğümüz kadarıyla oynatmamakla iyi yapıyor Adam sonra da oyuna girip donuk donuk..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gimmeluck -- 6 Kasım 2024; 20:51:11 >
  • Semih Kılıçsoy: Ben kendimi santrfor olarak görüyorum fakat hocam bana nerede şans verirse elimden geleni yapmaya hazırım.

🖤🤍 Beşiktaş 2024/2025 Sezonu | ANA KONU | 8 Subat 2025 - 19:00 Sivasspor vs BEŞİKTAŞ
    🖤🤍 Beşiktaş 2024/2025 Sezonu | ANA KONU | 8 Subat 2025 - 19:00 Sivasspor vs BEŞİKTAŞx (formerly twitter)
    TRT Spor (@trtspor) on X
    https://x.com/trtspor/status/1854219498099773449
  • Ben muçi konusunda net değilim baya zaman askıda kaldı. oynadığı zaman hep farklı mevki, yaşı genç işi bilen hoca ile başka şeye dönüşebilir. Sadece bonservis bizim için fazla Avrupalı için normal.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Am@deus -- 6 Kasım 2024; 20:55:1 >
  • 
Sayfa: önceki 15541555155615571558
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.