Şimdi Ara

🖤🤍 Beşiktaş 2024/2025 Sezonu | ANA KONU | 8 Subat 2025 - 19:00 Sivasspor vs BEŞİKTAŞ (1554. sayfa)

6 Kayıtlı Üye (3 Mobil) ve 27 Misafir (10 Mobil) - 20 Masaüstü13 Mobil
5 sn
51.645
Cevap
240
Favori
1.088.357
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
68 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
9. Sırada  bugün en iyi #3
Sayfa: önceki 15521553155415551556
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Neyse bitti ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Am@deus -- 6 Kasım 2024; 20:25:4 >
  • Muçi de Delgado tarzı var. Son tercihleri saçmalıyor. 3-0 olacaktı 2-1 bitirdik.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Muçi'nin atamadığı pasta takılı kaldım. 3-0 olacaktı orada.

• Mario ve Ndour çöpleri cıkınca nasıl fark etti. İki tane bek transferi şartken bu adamları kim niye neden ne beklentiyle aldı çözemeyeceğim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gedson seviyorum la seni :)

Maçın adamı gerçekten Svensson

• Gedson harika.

Bu takıma hızlı kanat lazım , kağnı gibiyiz.

• Beşiktaş'ımızın olusu bile Avrupa'da maç kazanıyor. Hay maşallah

• Genele bakılırsa kötü oynadık ama değişiklikler ile maçı çevirdik.

• Tabii saolsun maçı izleyemedim ama kazanmanıza çok sevindim, tebrik ederim.  

• Kazandık diye bir anda gazla söylemiyorum bunu ama hocanın yanlış ilk 11 ve oyuncu değişiklikleri olmasaydı şu dar kadroya rağmen GS'yi dahi yener, namağlup giderdik.

75 dakika uyudu bugün hoca. Şans yanındaydı da gol yemedik.

• 23-24 yasindaki Muleka iyi kötü mucadeleci bi adamdi onu yollayip yerine 32 yaşında ağır vasita Mario almak nerenin vizyonu..Bu vizyonsuzlar takimin en iyi adami Gedson'u da az daha yok paraya satiyordu onu da unutmadik.Yatip kalkip Bahtiyar'a dua etsinler.

• EaGLe Power kullanıcısına yanıt
    Takımın bel kemiği yoktu MUSRATİ. Girince yaptığı etkiyi gördük. Umarım bozmaz artık GED-MUS ikilisini.

• Emirhan gene ofsaytı bozuyor futbolcu falan değil. Ofsaytı bozarsın da 5 metre bozmazsın. Necipin daha beterini nasıl bulduk aldık gene.

• Devre arasında acil sol ve sağ kanat alınırsa takım daha akıcı ve sonuç alıcı oynar, net.

• TheCaliph_ kullanıcısına yanıt
    şu an zamanında ve yerinde değişikliklerle maçı aldığını düşünmüyorsa bişey bilmiyorum

• Hocamızın bu dizilişi bozmaması lazım artık. Immobile gelirse Semih yerine şans verirse verir bilemem ama Immobile yerine girecek oyuncu Semih'tir. Mustafa Erhan daha sonra gelmeli.

• Kazanmak Önemliydi.

Rafanın her maç ileride yalnız kalması canımı sıkıyor, Bu adam her maç farkı açacak atakların başlangıcını yapıyor ama yeterli ve doğru desteği alamayınca o skor gelmiyor.

Adamda her maç motivasyon olarak yıpranıyor

Onun dışında son dakika 4 e 1 giderken oradan nasıl Şut bile çıkaramadık hayret, büyük sorun bu. İhtiyacımız olan bir gol olsaydı ve bu şekilde kaçırdığımızı düşünün, Büyük olay yani.

Kazanmak önemliydi.

• Mario aşırı yavaşlatıyor atakları. Bize dribbling yapabilen, 1e 1 adam geçebilen hızlı kanat lazımdı.

• Salih hırslanmış diyorum, Salih'i niye övüyorsun diyor.

Bendemiştimci çöplemecilere göre bir oyuncu kötüyse her maç kötü. Olumlu bir şey söyle çıldırıyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 10 Numara -- 6 Kasım 2024; 20:32:28 >
  • 
Sayfa: önceki 15521553155415551556
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.