< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
🖤🤍 Beşiktaş 2024/2025 Sezonu | ANA KONU | 8 Subat 2025 - 19:00 Sivasspor vs BEŞİKTAŞ (2582. sayfa)
![](/static/forum/img/close.png)
![](/static/forum/img/popularite.png)
-
-
Nkodou'yu da Amir gibi geri çağıralım
-
Oyuncular ile görüşüp iş yatınca ilgilenmiyoruz hiç ilgimiz yok o kim
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Transfer süreci ağır hayal kırıklığı. Bu kadarını beklemezdim, Adalı sonuçta geçmiş dönemlerde transfer süreçlerinde aktif rol almış birisi.
Diğer takımlarla aradaki fark oldu uçurum. Galatasaray'ın forver rotasyonu Osimhen, Morata, Icardi, Ahmet Kutucu. Bizde ise sosyal medyadaki malum duyumcu haberci tayfa 1 aydır bu hafta kesin açıklanıyor diye taraftar gazı alıyor.
transfer isteyen arkadaşların fikirlerine saygı duymakla birlikte, son sezonlarda yaptığımız transferden ibret almalarını öneriyorum.
şu anda bu takıma transfer yapılmaması ve eldekilerin gönderilip maaş bütçesi küçültülerek klübün ekonomik olarak rahatlaması gerekli.
kimi alırlarsa alsınlar zaten kupa falan alamayacağız, daha sezon sonu zorunlu opsiyon olarak co maryo ve udokhayi efendilere 10 milyon euro bonservis ödememiz var :)
transfer isteyen arkadaşlar, gerçekten gelecek 3-5 adamla kupa falan alacağımıza ve avrupaya gideceğimize inanıyorlarsa tebik ediyor ve bu umut patlamasından kendime de istiyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rcpdrnc -- 6 Şubat 2025; 16:51:37 > -
KARTALDAN KUZEY ÇIKARMASI!
Beşiktaş, Rizespor’dan Hadzi Amirson ile anlaştı!
Kuzeyli futbolcu bugün İstanbul’da olacak.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shiningeagles24 -- 6 Şubat 2025; 17:48:40 > -
Abi kim gelsin istiyorsunuz
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Rizespor ile iyi ilişkileri olan Beşiktaş, Amir Hadziahmetovic'in takıma dönüşü için Rizespor'un Kasımpaşa ile oynayacağı maçı bekleyecek.
(Tayfun Akkaya)
Vay be kendi oyuncumuzu bile alamıyoruz bu Serdal Adalı sampiyonluk kadrosu kuracak yazın öylemi.
3 büyüklerin şimdiye kadar yaptığı transferler:
• Beşiktaş
🇧🇦 Amir Hadziahmetovic
• Fenerbahçe
🇧🇷 Diego Carlos
🇧🇷 Anderson Talisca
🇸🇰 Milan Skriniar
🇷🇸 Ognjen Mimovic
• Galatasaray
🇹🇷 Ahmed Kutucu
🇪🇸 Alvaro Morata
🇬🇦 Mario Lemina
⌛️ Carlos Cuesta Kimse bana Vizyondan bahsetmesin kardeşim derken haklıymış. Adalı gerçekten Adalı ve vizyon yan yana bile gelemez.
Her gun yeni bir hikaye tam bi fazia
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Abdülkadir Ömür, araya kıramayacağı kişiler girince Rizespor'un teklifini kabul etti!
ℹ️ Oyuncu hafta sonu Türkiye'de olacak.
📎 Hasan Tüncel
İyi bari Adalı'nın Abdulkadir Ömür bombası patlamadan imha edildi.
Olay artık kupa almak ya da Avrupa'ya kalmaktan öte, bu dönemde 3-4 oyuncu alıp en azından önümüzdeki sezona hazırlamak olmalı zaten. Yani transfer yapmayalım hepsi yaza kalsın olayı mantıklı değil. Bir anda tum transferleri yapıp takım uyumunu yakalamak olacak şey değil. İskeletinde kullanabileceğin bazı oyuncuları bu dönemden kadroya katman lazım. Kiralık deyip duruyorlar kiralık bile oyuncu getiremediler hala daha. Adalı seçilmeden önce bana müsaade etsinler dedi ama oyuncu almayacağız ya da takviye yapmayacağız demedi, genç ve potansiyelli oyuncu alacağız, paramızı bunlara vereceğiz dedi. İki iş insanının getireceği oyuncular ne oldu bu arada onu da anlamadım. Bu tip yalanlar atıp taraftarı kandırmanın sonuçlarını kongrede alırsın, gereksiz hareketler bunlar.
Beşiktaş, Sivasspor maçının saatinin değiştirilmesi için TFF’ye başvuru yaptı.
Sivasspor, maçın saatinde oynanmasını istiyor.
(@ertansuzgun) Bizim oyuncular Hırs yapar kazanır falan diyecektim ama Kırklareli maçını zor kazandık Hırs kim bizim futbolcular kim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shiningeagles24 -- 6 Şubat 2025; 18:25:29 >
Dortmund, Scout Şefi Sven Mislintat ile yollarını ayırdıklarını açıkladı.
Messi ronaldo embappe
-
Valla hiç kimseyi desteklemiyorum artık hasan arat şokunu yaşadıktan sonra
Sebanın adamı dedik düzeltir dedik yarı yolda çekti gitti hala bunun şokundayım güven 0
-
Aday oldu da millet karşı çıktı dimi
-
Simdi de Gedson a takti bizim prof taraftar.Takimda kim iyi onu yollatmaya calisiyorlar
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mrbaronx -- 6 Şubat 2025; 19:39:45 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Amir in yaninda Ghezzal da gelsin Rasitsa Ghezzal in kramponlarini tasir anca
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X