Valla onu bunu bilmem sen iyi de istediğini düşün, ben sahaya bakarım, gedson hiç gelişim göstermemiş boşa postalamamislar her yerden. Birde bjk nin hocası iyi hoca, özellikle iy lardan skor almaya çalışıyor, kondisyon işini tam yaparsa daha iyi olucak boş adam değil, bayern de ne oynamış. Birde barsley denen takımı epl çıkaracaktı nerdeyse kötü kadro ile. Kısaca zaman verilmeli bu sene şampiyon yapmasını zor görüyorum ben, bjk de kadro derinliği az öyle iyi kadrosu ne yok, bitmiş cenk felan yedek forvet diye getirdiler. Yedek kulübesi de iyi değil. İlk 3 yaparsa başarı sayacam bu yıl net. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
⚫⚪ Beşiktaş 2022/2023 Sezonu[ANA KONU] Derbi Fatihi (538. sayfa)

-
-
En keyifli futbol bjk mi oynuyor? Sen git adana felan izle bir yada basaksehir izle nasıl kompakt sahaya yayılma ve koordine olunur hucumda, pozisyon az verilir gör.
Ben zaten bjk kötü oynuyor felan demiyorum orasinda değilim, sen Ümraniye dersen bende, alanya derim, dandik kayseri zor yendiğini söylerim. Fener şut attirmadi onlara, bjk pozisyon verdi ama.
Sen şunu anlarsan iyi olur, 3 büyük takim zaten evimde 50k seyirci ile tempoda yapar onlara 2 3 gol de rahat atar.
Önemli olan ligte zaten toplasan eli ayağı düzgün 8 takım vardır, onlarla karşılaşınca ne yapacan??? Bu oyun ve defans orta saha kurgusu yetecek mi?
Bjk şimdi ligte en dandik ve formsuz takımlarla oynadı basaksehir ile evinde oynadığı halde göreceğiz neler yapacak kazanabilcek mi?
Ondan sonra bjk oyun ve oyuncu gücüne hep birlikte bakacağız. Dur hele daha adana ile felan oynamadı, benim gördüğüm en organize takımlardan biri şampiyonluğa bile oynayabilirler birkac takviye ile.
Su an bjk uçuyor kaçıyor demek için bence erken ve bana saçma geliyor basaksehir maçında bakalim gol yememiş adamlar.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Bilader sen yıllarca bu bölümde yeterince mort oldun zaten, o yüzden üstüne gelmiycem
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Fabri iyiydi bence
Bak ben üstüne basa basa bu haftaya kadar diye belirttim, beni geç zaten tüm kamuoyu aynı görüşte, yani senin benim görüşümü geç:)
Ya Weghorst’u gömdün ya ben cidden daha fazla bir şey yazamıycam :D
5 maç 2 gol 4 asist yapmış, yani 5 maçta 6 gol katkısı (Gs’nin totalde 4 golü var
) Hollanda milli takımına seçilmiş adamı gömdün :D
Wegeoustu gömmedim kardeşim ya, espri yaptım orda, bizim lig için ideal o zaten at toplara vursun, stoper olacakken forvet olmuş ayakları felan iyi;D
rüyanda mı mort oldum
-
bu gladyo kalitesiz bir arkadaş tek amacı var Beşiktaş forumunu tahrik ederek ceza aldırmak o yüzden bloklayın geçin kale almazsanız 2 3 miyavlar gider kemik atmayın önüne.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Delle ali sakatsa josefin kartını iptal etselerde o oynasa yoksa ortasahada necip defansta emrecan kalede ersin çekeceğimiz var başakşehir maçında
-
Yoo herkes şahit burada
Günaydın lider takımın taraftarları
Yorumununda eksiklikler var Bjk her takımdan gol yer bu görüntüsüyle.
Trabzonspor sadece Trabzon 1453 ile derbi oynayabilir ya da Rizespor ile Karadeniz derbisi.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben haberi alıntı yaptım
Niye fb ve ts ile pazar oynarken
Gs ile cumartesi oynuyoruz sırf 6 kasıma denk geliyor diye gs ile maçımızı 5 kasımda oynatmıyorlarsa bende hiç bir şey bilmiyorum
Bu tff en ufak şeyleri bile hesaplayacak kadar zekiler lig dizayn ediliyor diye boşa demiyoruz
Bu sene oyunlarını bozacağız
Geçen disiplin kurulu başkanımız Ahmet Akpınar da çok güzel konuştu fetö ile bağlantılı atanmış bir tff Başkanı istemiyoruz yok efendim iki telefonu varmış da birini özel kalemi kullanıyormuş da mağdur olmuşda biz bunları yemeyiz dedi
Ag Maç sonunda da 2. Başkanımız engin baltacı çok güzel konuştu oyuncumuz Oguzhan akgune sahip çıktı
Artık susan efendi Beşiktaş yok yaptıkları pislikler ellerine yüzlerine bulaşıyor dünya ya rezil oluyorlar
Iyi gunler herkese,
Dogruya dogru dun macin ozetini izledim de Gs ye buyuk haksizlik olmus hakem tarafindan ikinci sari kart yanlis zorlasan faul verirsin o kadar. 10 kisiye ragmen iyi basip galibiyet aldilar Antep 10 kisi takimdan nasil baski yedi o kadar anlamadim.
Street Figther karakteri Sagal da ya cok asiri iyi seyler yapiyor ya cok sacmaliyor yillardir cozemedim ama yetenek var.
-
Aslında gs iyi oynamış, iyi mücadele etmiş, sadece gollerinde şans faktörü var. O şans faktörü olmasaydı eğer, bu kadar baskı kurmalarına rağmen, Antep kalecisinin de iyi oyunuyla puan kaybedebilirlermiş.
-
Hakemlerden biz , fb, gs memnun değil. Sonuç aynen devam.
-
Fener bu hafta bay geciyomus. Bı tek ilk 8-9 hafta lider oluyolardi. şimdi onu da olamicaklar😂😂😂
3 transfer daha lazım. Ama bu saatten sonra zor transfer yaparlar. Dar rotasyonlu kadro ile ve stoper Necip ile bu sene işimiz malesef çok zor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X