< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
⚫⚪ Beşiktaş 2022/2023 Sezonu[ANA KONU] Derbi Fatihi (537. sayfa)

-
-
Madem öyle ben ciddi bir şekilde yanıtlıyım o zaman. Ligin başında kendimizi asla ve asla favori görmüyordum fakat şu haftaya kadar oluşan tabloya bakılırsa biz, siz ve Başakşehir favori olarak duruyor. Başakşehir’i sadece yarım saat izleyebildim o yüzden onlar hakkında yorum yapmak istemiyorum. Fenerbahçe maçlarınıda detaylı izlemedim fakat üçüncü ekranımda maçını açıp göz ucuyla izledim. Elinizdeki futbolcularım öne çıkan özelliklerini tam anlamıyla kullanamadığınızı söyleyebilirim. Kayseri ve Ankaragücü maçları dışındaki maçlarımızda organize paslar ile rakip kaleye gidip oyuncularımızın öne çıkan özellikleriyle gole ulaşıyoruz. Bana göre hala tam olarak öne çıkan özelliklerini kullanamıyoruz. Her zaman söylerim 10 hafta dolmadan neyin ne olacağını kestirmek çok zor. Bizim defans hattımız çok sıkıntılı olduğu için arkaya atılan toplarla kalemize rahat gelebilirsiniz. Bizim oynadığımız futbolu size karşı çok rahat oynayabileceğimizi sanmıyorum. Orta sahada kesicilik konusunda sizin orta sahanız daha iyi duruyor. İç saha avantajımı olduğu için maçı kaybedeceğimizi düşünmüyorum fakat seyir zevki açısından çok tatmin edici hatta hakem zırt pırt oyunu durdurmazsa, gerginlik çıkmazsa son yılların en iyi maçını izleyeceğimizi düşünüyorum. Ya beraberlik ya da 1-2 farkla kazanacağımızı düşünüyorum fakat bu sadece kendi fikrim. Kadro genişliği açısından bizden avantajlı olduğunuz için belli bir dakikadan sonra sizin kadar diri duramayacağımızdan eminim. Zaten 2015’ten beri en zevkli olan derbiler aramızda geçen derbiler oluyor.
Bu sene şampiyon ya biz ya siz olacaksınız gibi duruyor. Yine dediğim gibi 10 hafta dolmadan net konuşmak istemiyorum. Elimden geldiğince objektif yorum yapmaya çalıştım. Hatta derbiden sonra burada olursanız objektif şekilde maçta yapılan hataları konuşabiliriz. Kendi takımımın avantajına yapılan hatalarıda çekinmeden konuşabilirim.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
Gaziantepin kaleci 15 yıl önce falan bizim kalecimizdi genç kaleci fetişi var bizde. Şimdi beğenip de almazlar. Şöyle kalecimiz yok vallahi yazık ya.
-
2015’te gs derbisinde oynayıp kaleden açılarak dakika 54’te hatalı bir gol yemişti sneijder’den, hatta ağlamıştı. Aradan 2 dakika geçtikten sonra gomez gol atmıştı. Olimpiyatta olan maçı 2-1 kazanmıştık. Sonra ne oldu bilmiyorum gönderdiler. Keza Cenk Gönen’de çok iyi kaleciydi fakat bir anda yedek kalıp ardından bir kulübe gitmişti sonrasında da gs’ye göndermişlerdi. Kaleci konusunda cordoba ve Fabri dışında hatırladığımız iyi kalecimiz yok.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Gayet tutarlı ve objektif bir yazı olmuş 👍
Teşekkürler değerlendirme için.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DeepImpact. -- 5 Eylül 2022; 23:42:26 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Cenk gönenin iyi kaleci olduğunu düşünmüyorum adamın kalecilik yapması bile başlı başına bir olay
-
Objektif olmadığını düşündüğünüz bir kısım varsa tırnak içinde yazarsanız tartışabiliriz zira fanatik bir taraftar olduğum için belki yeterince objektif olamamışımdır, benim göremediğim ya da yanlış düşündüğün yönler vardır en azından birbirimize bir şey katmış oluruz hocam.
Hocam kalecilik en zor mevkidir. Yaptığınız kurtarışlarla omuzlara alınırken, tutamadığınız toplar ile yerin dibine sokulabilirsiniz. Özellikle Türk kalecilere bakarsak Cenk’in refleksleri çok iyiydi. Kaleye neuer’i bile alsak hiçbir şekilde içim rahat etmez. Saçma sapan hatalarla gol yenilmediği sürece yedikleri gol için kalecilere kızamıyorum. Saçma sapan hatalardan kastım geçen seneki Hatay maçında Emre Bilgin’in serbest vuruş esnasında adım atmadan topa atlamaya çalıştığı için yediği gol, Ersin’in Sampdoria maçında yediği ve Alanya maçında şansı yanında olmasa yiyeceği gol gibi goller. Garip bir şekilde bizim kalecilerde biz ataktayken kaleden ileri doğru açılmak gibi bir huy var. Yine dediğim gibi bu kaleye kim alınırsa alınsın içim rahat etmez.
Beşiktaş iyi felan ama oyunları yetmez bu lige bjk den daha iyi olan takımlar var.
Bir kere bjk de stoper necip ne oynuyor bekler arızalı hata yapıyor, bu gedson hayalet.
Ankaragucu denen takım çorba niyetine kurulmuş faso fiso takım ceza alanına top geldimi zaten gol.
Yani birşeyler başarmak için az gol yemen sağlam durman lazım sahada bu takım deplasman larda çok zorlanır bu haliyle öne çıktı mı 4 luk bile olur.
Bu basaksehir adana demir felan bjk den 1 tık önde oynuyor.
Beşiktaş da tüm ataklar nkudu ile sekillenmeye ve uzun adama top atmakla şekilleniyor zor.
Gs 5 maç 4 gol 10 puan.
Bu bal halismi?
Gedson hayalet mi? Ya siz maçları nasıl izliyorsunuz arkadaşım? :D
Oyunları yetmez dediğin oyun ligi sssevip atar :D Önemli olan bu oyunu istikrarlı şekilde oynayabilmek, onu yapamazlar desen tamam da, bu oyun yetmez demek ben futboldan anlamıyorum demektir. Beşiktaş’ın yaptığı temponun yarısını başka hiç bir takım yapamıyor. Yine diyorum, istikrar önemli, istikrarlı şekilde yaparsak zaten diğerlerine geçmiş olsun..
Daha transferler gelecek, ki şu halimizle bile en kadro bizde:)
Necip diye gömdüğünüz adam şu an ligde ki tüm yerli stoperlerden daha iyi oynuyor, ezbere alışmışsınız Necip diye:)
Bekler konusuna girmiyorum bile, özellikle o konuda ağır saçmalamışsın..
Rosier’in tüm sezonda yaptıklarını Boey bir maçta yaptı diye kral ilan edildi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Hocam bir takım aynı futbolu her takıma karşı oynamaz, oynayamaz zaten. Örnek veriyorum Karagümrük’e karşı defans çizgisini daha ileride tutarken Fenerbahçe’ye karşı daha geride tutarsın, orta sahanı ikinci bölgenin en ucunda tutarken diğerinde daha geride tutarsın, tempon aynıdır ama maç içindeki bölgeleri düzenleyerek ufak dokunuşlarla fark yaratırsın, önlem alırsın, atak ve defans varyasyonu yaratırsın.
vay be beşiktaş neymiş öyle
-
Cenk gönen de tipik bazı zor şeyleri çıkartıp hep öyle hatırlanan ama abuk sabuk goller yiyen bir elemandı.
Benve bizim kalecilerin mental sağlılları düşük. O yü:den devamlı aynı performans veremiyorlar bir öyle bir böyleler
Valla tek Türkiye de oynanmıyor futbol, ben çoğu büyük takım iyi takımları başka liglerde izlediğim için oyun seviyesini ölçebiliyorum takımların nasıl organize olduğunu nasıl goller attığını oyuncuların ne yaptığını.
Sizler herhalde tek bu lige bakıyorsunuz, bir kere takımlar gerçekten iyi seviye de olsa ilk Avrupa maçında adı sanı olmayanlara elek olmaz.
Sen gedsona iyi diyorsan sen onu Galatasaray,da izlemedin derim, orta sahadan topu aldı mı bilekleri kıvrak olduğundan deler geçerdi. Asisti golü var mı söyle bana bu forumda futboldan anlayan az kişi var cidden. Şimdi gördüğüm gedson top istemeyen, risk almayan adını sahada zor duyduğum biri, güç zaten eksilere inmis. Gedson gelince herkes daha farklı birşeyler bekliyordu kesin. Zamanla dediklerim çıkar bjk hakkında.
Boey rosierden iyi şu an, önce gol yedirmesin rosier görevini yapsın.
Yine diyorum nkoduu bjk için çok önemli hep ona oynuyorlar, müleka felan birşey değil. Bu wergoust ayakla gol atabilir mi çok mrk ediyorum birde:D bu tarz forvetler bitmemiş halen ya zırık tam.
-
Kaleci bizim kulübün laneti ya ben umudumu kaybettim artık 36 yaşındayım kendimi bildim bileli her maçı izlerim bi tane bile iyi kaleci görmedi bizim takımda.
Öyle uçan kaçan kaleci de istemiyorum yenecek olanı yesin tutulacak olanı tutsun yeter zaten kalesine en az isabetli şut gelen takımız ama yediğimiz gol sayısı şaka gibi.
Gücü eksilere indi dediğin adam istisnasız her maç takımın ve maçın en çok koşup en çok ikili
mücadele kazanan adamı rakamlara bakabilirsin.
Hücum konusunda evet etkili değil şuan ama bizim oyun şeklimizin de etkisi var bunda bizde merkez orta
saha oyuncuları üzerinden kurulmuyo oyun.
Boey daha ne yapmış da rosier den iyi olmuş Allah aşkına boey in ömründe yaptığı skor katkısını rosier yarım sezonda yapıyo daha çok erken bunu kıyaslamak için..
gs de çok ballı oraya buraya çarpıp toplar hep asist oldu. ama son dkk da furkanın yaptıgı hareket kabul edilemez sanki 3 1 öndeler adam sallamıyo resmen ciddi ciddi oynasa şutunu çekse yada pas verse bişiler olabilir adam gayet rahat topu kaptırdı ve pozisyon gol oldu
-
Ohoo konuyu Avrupa’ya getirdin :D
De, konunun onunla ne alakası var? Biz bu sezon için konuşuyoruz.
Bu haftaya kadar bakarsak en keyfili oynayan Beşiktaş, aksini iddaa eden futbol cahilidir zaten:)
Gs 5 maçta 4 gol zor zar atabilmiş, son dakika golleri olmasa şu an düşme potasındaydı.
Fb kendi evinde Ümraniyespor’u yenemez, Konyaspor ezip geçer ama baksan Fener uçup kaçıyor :D
Beşiktaş Alanya maçını saçma sapan şekilde 3:3’e getirmese 5’te 5 gidiyorduk.
Bu haftadan sonra ne olur bilemem, ben bu haftaya kadar söylüyorum..
Rosier, Boey konusuna hiç girmiyorum bile..
Weghorst için yazdıkların komik olmuş:)
Futbola bakış açına bayıldım :D
Ya adam Weghorst’u bile gömdü, şimdi buna ne anlatabilirsin ki :D
Gedson bizde yapması gereken her şeyi fazlasıyla yapıyor, bunlar istiyor ki Messi gibi 10 kişi çalımlayıp gol atsın o zaman iyi futbolcu, futbola bakış açıları bu :D
Gedson’un Gs’de ki rolü ve bizde ki rolü ne diye sorsan cevap veremez çünkü o kadar futbol bilgisi yok :D
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X