Şimdi Ara

⚫⚪ Beşiktaş 2022/2023 Sezonu[ANA KONU] Derbi Fatihi (1131. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
30.843
Cevap
103
Favori
1.031.827
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
62 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 11291130113111321133
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Mert takım izinliyken özel olarak penaltı çalışması lazım penaltı kurtarma yüzdesini yükseltebilirse bu Mert'den olur abi 🤝🤝🤝

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shiningeagles24 -- 27 Ocak 2023; 23:34:23 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bende hoca Bakambu çıkaracak diyordum Muleka'dan

adam her maç daha kötüye gidiyor. Nasıl olacak hiç bilmiyorum yani

talibi varsa cidden gitsin şu Borini gelsin. Bide sağlam bir 6 numara mükemmel olur.

• Ckmz17 kullanıcısına yanıt
    Guzel espri

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Naganzo N kullanıcısına yanıt
    Yaşı genç. Kasımpaşa’da tek opsiyondu. Şimdi büyük takımda oynuyor. Ben hala ümitliyim. Bir de hep kanada Yakın oynuyor. 2 forvet aboubakar ile oynarsa daha faydalı olur. Larini kral yapacaktı Aboubakar düşünün. Ki bence Muleka Larinden iyi potansiyel olarak.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Ya 3-0 öndesin iç sahadasın. Atiba Necip nedir? Alsana Berkay'ı, Oğuzhan'ı , Muleka yerine Semih'i.

Atiba Necip kadar oynayamayacaksa bunlar zaten sözleşme feshedilim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yErsin sakat mı değil mi bilmiyorum da sakat ise öyle kalsın inşallah. Mert resmen Manuel Neuer'e dönüştü.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • TheCaliph_ kullanıcısına yanıt
    Evet ya. Böyle guzel bi aksamda en azindan son 10 dakika gençler girse cok guzel olurdu. Gencleri oynatmak için daha uygun mac bulunmaz

• macrinius kullanıcısına yanıt

Kerem Atakan girdi işte iyide oynadı sayılır.

• Konuya dahil olmayan adam kullanıcısına yanıt

Mert hep ersinden iyiydi ki bunu hep soyledik

• Hep söylerim.
    En sevdiğim galibiyet Clean Sheet

• Beyler ben misafirden dolayı kaçamak izleyebildim ama Dele Alli baya hareket getirdi baya pas yapıyorduk. Ne diyorsunuz ?

• Şenol güneşin gelir gelmez ersini kesmesine çok şaşırdım. Kaleci seçimi konusunda sıkıntılı ve inatçı bir td olduğunu biliyoruz. Böyle bir karar beklemiyordum. Ersin olsa bu maç 3-3 biterdi.

• Aboubakar'ın gelmesi büyük katkı sağladı takıma sinerji neşe yeniden geldi ve takımda herkesin yüzü gülüyor çok iyi. Ve bence mükemmel oynadı bu maçta Aboubakar gol atamasada maçta verdiği katkı çok yüksekti.

Yaptığı koşular, defansı yıpratması, Cenke pozisyon yaratması pres vs vs say say bitmez 10 numarayı sonuna kadar hak ediyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nike -- 28 Ocak 2023; 1:33:48 >
  • maçtan kesitler seyrediyorum sanki Şenol hocanın ilk 2 senesi gibi pozisyonlar paslar goller :)

çokta gaza gelmek istemiyorum. Yönetim hocaya destek çıksın transferlerle.

• Shiningeagles24 kullanıcısına yanıt

Olsa ne olacak, adam 35 yaşında. En fazla 1 sezon daha oynar, sonra sıkıntı.

Ersin'i gönderip iyi bir kaleci bulmalı.

• Aboubakar kanat oyuncusu değil kendisini kanat olarak oynatırsak eğer verim alırız fakat bu istenilen seviye de değil düşük olur Kanatta Aboubakar yerine Redmond / Cenk dönüşümle oynamalı.

• Öyle bir opsiyonda bu iyi kaleci bence yabancı olmalı Mert sonrası Türk kaleci aramak sadece Zaman kaybı olur bana göre mutlaka yabancı kaleci şart.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shiningeagles24 -- 28 Ocak 2023; 1:41:15 >
  • Vincent Aboubakar'ın Beşiktaş - Alanyaspor maçındaki performansı: Topla buluşma: 38 RCS topla buluşma: 8 Kazandığı ikili mücadele: 6 Şut: 2/3 Çalım: 2 Ghezzal'la bambaşka bir Şey izlettirecek bize.

• Abu 60 tan sonra baya bitik haldeydi.

Antrenmanlarla toparlar inşallah

• Naganzo N kullanıcısına yanıt
    bunun bir sebebi de bence kanat oynamasıydı forvet Abou taş yerinde ağırdır hesabı, daha yeni geldi antreman ve maç ritmini yakalarsa düzelir.

• 
Sayfa: önceki 11291130113111321133
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.