Şimdi Ara

⚫⚪ Beşiktaş 2022/2023 Sezonu[ANA KONU] Derbi Fatihi (1130. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir (1 Mobil) - 6 Masaüstü1 Mobil
5 sn
30.843
Cevap
103
Favori
1.032.246
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
62 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 11281129113011311132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    alırsak ihtimalini konuşabilecek kredimiz kalmadı ilk devre yüzünden almak zorundayız.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Roberto Baggio kullanıcısına yanıt
    Uyguna borini Babel etkisi yaratır ben isterim açıkçası borini transferini

• Shiningeagles24 kullanıcısına yanıt

Gol ve asist yapmasının yanında acayip bir pres gücü var Borini'nin. Ben o yüzden daha çok istiyorum. Babel'den ziyade bir Olcay şahan katkısı verebilir.

• Muleka giderse Borini gelir.

• 10 Numara kullanıcısına yanıt
    Mulekayı bahsi geçen rakamlarla bir Arap takımı istiyorsa yanına hediyelik eşya filan da vermek lazım.

• Welinton hoca turnusolu gibi. İyi hoca Marcelo performansı alıyor, kötü hoca Lamine Diatta. Enteresan bir adam.

• Bu maci almamiz cok cok iyi oldu simdi gs puan kaybederse hafiften panikler baslar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ckmz17 kullanıcısına yanıt
    Giresun rahat bir posizyonda değil puan olarak rahatlayabilmeleri için yarın puan almaya oynamak zorunda burada kimse giresunu fazla küçümsememeli

• Soru: Dele Alli’ye bir adım attınız ve ilk 11’de oyuna başlattınız. Bu akşam performansı ile o da size bir adım attı mı?

Şenol Güneş:”Dele Alli adım atmak için değil koşmak için burada.”

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 10 Numara kullanıcısına yanıt

• II. Şenol Güneş döneminde Vodafone Park'ta oynadığımız 6 maçın tamamını kazandık.  

• Mert’in üst düzey performans sergilediğini gördükçe Giresun maçında sakatlandığı an ıslıklayan hainlerin yüz ifadesini merak ediyorum.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Mulekada hiçbir ışık yok
    2-3e okutsak şahane olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Edelion kullanıcısına yanıt
    Onların Beşiktaşlılığından şüpheliyim herşeyden önce adam değiller adam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shiningeagles24 -- 27 Ocak 2023; 23:27:40 >
  • Bir iki maç daha galip gelirsek takım tıkır tıkır top oynuyor, transfere ihtiyacımız yok derler. Olası bir puan kaybında Ceyhun'cular ve Şenol hoca karşıtları hemen hortlamaya başlar, sorumlunun yönetim olduğunu görmezden gelerek! Her maça final havasında çıkıyoruz transfer şart

• Edelion kullanıcısına yanıt

usta oda o dönem berbat oynuyordu ya hiç fark yarattığı maç yoktu.

2 senedir bizde daha yeni faydasını görüyoruz. İnşallah böyle devam eder.

• Shiningeagles24 kullanıcısına yanıt
    Sergen hocayı çok severim ama o dönem Sergen hocanın kötü gidişinden dolayı taraftar takımı ıslıkladı, Sergen hocayı alkışladı, taraftar bölündü. Ayrıca şu maça gidipte bağırmayanlarıda anlamıyorum abi bağırmıcaksan, destek vermiceksin git evinde izle.

• Naganzo N kullanıcısına yanıt
    hocam ne olursa olsun çapraz bağlarını kopartmıştı Mert. oyundan çıkarken adam ıslıklamak en hafif tabirle omurgasızlıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shiningeagles24 -- 27 Ocak 2023; 23:29:24 >
  • Naganzo N kullanıcısına yanıt
    Hocam tamam kötü performans sergilemiş olabilir ama bizim asıl taraftar grubumuz ne olursa olsun takıma sırt çevirmez, ıslıklamaz. Yeni stadyum yapıldığından beri taraftar bitti.

• Muleka’yı da oyuna dahil edecektir hoca. Miadı doldu diyordum hoca için ancak şu ortamda ideal seçimmiş. Umarım böyle devam eder ben yanıldığım için mutluyum. Ayrıca yıllar sonra kalede kaleci görmek mutluluk verici. Teşekkürler Mert. Böyle devam 🦅

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi theKing_ -- 27 Ocak 2023; 23:31:18 >
  • 
Sayfa: önceki 11281129113011311132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.