Şimdi Ara

Berner Dizel yakıt katkısı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
1
Favori
10.326
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Uzun süredir düzenli olarak araçlarımızda kullandığımız ürünü bugün HB'daki indirimle bayağı ucuza budum sizlerle de paylaşmak istedim.
    Düzenli kullanan arkadaşlar bu fiyattan stok bile yapabilirler.
    http://www.hepsiburada.com/berner-dizel-yakit-katkisi-300-ml-p-OTPIST8970859

• Dizel bir araç kabaca 20 000 km yol yapmak için 1000 litre yakıt tüketir. yılda bir koyacağınız 200 ml sıvı sizce 1000 litre yakıtın etkisini yok edecek midir?

Bu durumu ben şuna benzetiyorum, kış başlarında herkeste bir gerçek bal bulma telaşı başlar. Özellikle bazıları anzer balı vs peşine düşer. Sanır ki yıl boyu gdolu, hormonlu, ağır metalli, böcek ilaçlı gıdaları tüketecek ama yediği bir kaşık bal onu ölümsüz süper kahraman yapacak. Maalesef gerçek hayat böyle birşey değil.

Tabi bunlar benim görüşlerim
  • kargoda olmasaydı süper olurdu.

yazın hem dızel hemde partıkül katkısını kullandım
    pek bı fark olmadı gıbı

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bunun kargosu yok. Değerlendirilebilir ama bunları ne faydası var, bilemiyorum.
    http://www.hepsiburada.com/motorsilk-benzin-katkisi-bor-icerikli-090300-p-OTM090300
  • Km si yüksek araçlarda problem olur mu arkadaşlar?
  • bahtiyaraziz kullanıcısına yanıt
    Bir ürün nano teknoloji, bor katkılı USA patentli vs diyorsa %99 bir işe yaramiyordur ya da yarari gözlemlenemeyecek kadar azdır

Hele ki böyle faydasını ölçmeyeceginiz konularda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fezalii -- 8 Ekim 2017; 17:14:38 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 6 ayda bir wurth mazot katkısı kullanırım.farkedecegim bir değişiklik şimdiye kadar yaşamadım.aynen benzin gibi kokuyor.bazen litresi 100 tl olan benzin almışım gibi geliyor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Motor Yağı ve Yakıt İlişkisi
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bu tür katkılar yıllardır tartışılıp duruyor ama daha şimdiye kadar kesin bir delil ortaya konulamadı (firmaların kendi gösterdikleri hariç)
    kimileri faydasını gördüm diyor ama acaba psikolojik bir durum mu ,yoksa gerçekten faydası oluyor mu bilen görmedim
  • 150 bin km üzeri faydalı.

• Problemsiz araclariniza bu tür katkılar kullanmayın enjektorleri elimize alırsınız.

• quote:

Orijinalden alıntı: halilcc

Problemsiz araclariniza bu tür katkılar kullanmayın enjektorleri elimize alırsınız.

Benzinli için olan başka marka aldım, sorun çıkarmadı.

• caspento kullanıcısına yanıt
    haber için teşekkürler

• Hyundai era vgt vardı 8-9 sene önce, sanayide motorcu bir abim var.

Bu katkıları sordum hiçbir işe yaramaz dedi.

Bir sene sonra felan alacak karşılığı bu katkılardan almak zorunda kalmış, yıllık bakım için gittim filtreler yağ kontrol vs için,

Sen önce şunu al (katkı maddesi) istasyona git bunu dök sonra depoyu fulle yakıt bitince gel, araba nefes alsın ciğerleri açılsın dedi.

Samimiyetten aldım kullandım bir dahada aynı şartlar oluşmazsa kullanmam..

• Böyle boş şeylere, boşu boşuna para vermeyin arkadaşlar...
  • Efsane avcıları bu konuyu işlemeli.

• Efsane avcılarını bilmemde araçta saniyelik gaz yememe oluyordu. Würth kesmişti. Tabi kesen Würth müydü yüksek devir çevirmek mi bilmiyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tahminim katkilar sifirdan 20 binde bir duzenli kullanilirsa ise yarar

• Galiba tam bilimsel dayanağı yok.

• batyaz kullanıcısına yanıt
    firmalara göre var ama kullanıcılara göre yok :)
    bariz fark gördüm diyen yok yani
  • göktuğbey kullanıcısına yanıt
    Dizel bir araç kabaca 20 000 km yol yapmak için 1000 litre yakıt tüketir. yılda bir koyacağınız 200 ml sıvı sizce 1000 litre yakıtın etkisini yok edecek midir?

Bu durumu ben şuna benzetiyorum, kış başlarında herkeste bir gerçek bal bulma telaşı başlar. Özellikle bazıları anzer balı vs peşine düşer. Sanır ki yıl boyu gdolu, hormonlu, ağır metalli, böcek ilaçlı gıdaları tüketecek ama yediği bir kaşık bal onu ölümsüz süper kahraman yapacak. Maalesef gerçek hayat böyle birşey değil.

Tabi bunlar benim görüşlerim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fezalii -- 8 Ekim 2017; 21:40:12 >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.