Şimdi Ara

BENZİNLİ ARACA DİZEL YAKIT KOYMAK ACİL YARDIM!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
738
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar bugün arabaya benzin almak icin petrole ugradim ,yakiti aldiktan sonra eve gelirken arabanin altindan metal sesleri gelmeye basladi biraz daha gittikten sonra arabayi yokus yukari yolun kenarina cektim araba calismadi servis cagirdik ,servis arabayi düz bi alana cekti ama cekerken biraz duman cikti arabadan sonra kaputu acti ve hava filtresinin oraya bisey sıktı ve araba calisti ama giderken yine o metal sesleri gelmeye basladi servis elemani avans vuruyor gibi dedi ve arabayi servise götürdüler. Simdi sorum su yanlis yakit koydular ve onla yol aldiysak ne gibi sorun olur ya da avans vuruyorsa ne gibi sorun olur ne kadar masraf olur?Cevaplarinizi bekliyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Benzinli araca dizel yakıt konulsa araç hiç gitmez.
  • Geçmiş olsun.
    İyimser bir tahminler rektefiye ile kurtarabilirsiniz.
    Daha kötüsü yeni motor gerekebilir.
  • Benzinlikte kamera görüntüleri vardır, gidin müdürleriyle görüşün ve masrafınızı talep edin. Tek gitmeyin tepenize çıkmaya kalkarlar muhtemelen.

Tabi suç sizde değilse.

• Yalniz okudugum yerlerde fazla masraf olmaz diyorlardi ,rektefiye falan diyorsunuz ,ayrica araba gidiyor sadece altindan metal sesi geliyor avans vuruyor gibi

• Servis rapor çıkarsın Opet shell gibi bir yer ise fatiranizi verin yakitin durumu anlatın onların böyle şeyler için Sigortaları var oradan verirler

• yanlış yakıtta araç hareket etmez. ayrıca benzinli araca dizel de koyamazlar,pompa ağzı girmez. sizin sorununuz başka bişe
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Dizel Araç tavsiyesi..
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: capricemylove

yanlış yakıtta araç hareket etmez. ayrıca benzinli araca dizel de koyamazlar,pompa ağzı girmez. sizin sorununuz başka bişe

İçime su serptiniz vallaha

• motor temizlenmiş oldu. depoyu da temizleyip benzin koyup yola devam. fazla masraf çıkarmaz.
  • hemen benzinciye gidip, veya opeti alıp numune talep ederdim yerinizde olsam. Depodan numune çekselerdi, muhtemelen dizel konmuş
  • Yanlış yakıt olsaydı araba çalışmazdı çalışsa bile benzinlikten çıkana kadar anca gider sonra mazot geldiğinden motor dururdu.kaldi ki mazot pompası benzin deposu kapağına uymaz

• Öyle birşey olacağını sanmıyorum. Bir arkadaş yazmış, tabancaların ucu farklıdır, girmez depoya... Metal sesi deyince vites kutusundan şüphelendim, robotize ise...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.