Şimdi Ara

benzinde rölanti ve kasılma sorunu. lütfen yardım

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
690
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar benim araba 98 model renault9 1.4 rni enjeksiyonlu broadway araba benzinde rölantideyken devir saati inip çıkıyo haraket halindeyken de hafif kasılma oluyo.bujileri benzin filtresini degiştirdim yine sorun devam ediyo enjeksyonlar tıkalı diye özel enjeksiyon temizleyici sıvı alıp 1 tam depo bitirdim yine duzelmedi. arabanın tüpte hiçbir sorunu yok ama benzinde sorun çıkartıyo.Sizce sorun nerde olabilir başka degiştirmem baktırmam gereken hangi parçalar var? cevaplarınızı bekliyorum. şimdiden teşekkürler.

• kasılma derken eğer giderken araçta kısa sürede olsa benzin yememe gibi bir durumdan bahsediyosan, ve bu kasılma durumu hareket ettikten 5 km sonra başlıyo yada daha fazla artıyosa benzin pompasından şüphelen derim. ama sende lpg de varmış ozaman büyük ihtimalle hava sensörün de sorun var. yani hava benzin karışımını ayarlayan ufak bi alet. lpg kullanan araçlarda olabiliyo. eğer ilk dediklerim oluyosa pompa aksi takdirde sensör. bence tabi.
  • aracın LPGli işte bu yüzden de boşuna uğraşma.. bunun çaresi yok.. çünkü aracının karbüratörünün hava girişinde gaz mikseri takılıve aracın benzinde doru nefes alamıyor.. birde gaz benzinin yaptığı yağmala görevini yapmadığından karbüratörün zamanla kuruyor ve kelebeklerden bazıları ya seri çalışmıyor.. yada kurum yapıyor.. bunun çaresi güzel bir karbüratör tamiri ve temizliği yaptırmak.. bununda sana maliyeti 80 - 100 YTL arası olur.. karbüratöründe çok fazla bir problem yoksa.. ama bana soracak olursan.. hiç yaptırma çünkü ileride yine aynısı olacak.. ama illada yaptırmak istersen sana göztepe sanayinde cem oto test var onu tavsiye ederim..
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.