Bildirim
KANGO PAMPA HAKKINDA YARDIM KULLANAN ARKADASLAR
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
kulube gelin orda daha ayrıntılı olarak bilgi alırsınız _____________________________ düğün nişan kına sünnet çekim albüm yapılır..ankara -
YAKITINI TAM BİLMİYORUM AMA 250 300 CİVARINDADIR SONUÇTA 1,4 MOTOR VAR PARÇALARI SERVİSLERDE BİRAZ PAHALIDIR AMA ORJİNAL PARÇALAR KALİTELİDİR SERVİSTE YAPTIRDIĞIN İSLER 2YIL 60000KM GARANTİLİDİR DIŞARDA DAHA UCUZA MAL EDEBİLİRSİNAMA GARANTİSİ OLMAZ DIŞARDA DA İYİ USTALAR DA VARDIR BAKIM KM LERİ MODELE GÖRE DEĞİŞİYOR PAMPALAR 10000 KM DE BİR YAĞ BAKIMI 60000 KM DE BİR TRIGER SETİ AKSESUAR SETİ DEĞİŞİR FİYATLARIDA GENEL BAKIM OLARAK SERVİSLERDE YAPILIR 400 600 YTL ARASINDA DEĞİŞİR [GENEL BAKIM FİYATIDIR]DIŞARDA DAHA UCUZA YAPTIRABİLİRSİN _____________________________ -
pampa kullandım dayıma ait motoru arabamla aynı parça ucuz ve bol bu arabalar komple fransız üretim çok sağlam yakıtı benzinde ş.dışı 25 kuruş kullanımı çok rahat görüş alanın büyük araba ferah _____________________________ CLİO SYMBOL 2003 1.5 dCi Authentique GP -
verdıgınız bılgıler ıcın tessekurler had arkadaslar bıraz daha yorum beklıyorum _____________________________ 🚣🐂 -
merhaba arkadaşlar bende 2001 model kango pampa var. bildiğiniz üzere buarabalarda devir saati yok orjinalinde. sonradan devir saati takılırmı . kullanışlı olurmu . _____________________________ -
merhaba benimm 2001 model pampa(lpgli) aracım var
kendim elektronikçiyim. arabam için bir yol bilgisayarı yaptım
-anlık yakıt tüketimi
-ortala yakıt tüketimi
-hız
- motor devri
-toplam tüketilen yakıt miktarı
toplam gidilen yol vb
bilgileri gösteriyor
aşağıdaki linkte videosu var çekim biraz kötü oldu ama ilgilenirseniz detalyı resim ve video gönderebilirim
http://www.ktunnel.com/index.php/1010110A/dc1eb0941e08739890914f29ef3aceddedbe2574a4e398de63cbe88db0d3458bb33777de95e30e7216533
eğer link açılmazsa ktunnelden filan youtube girin search kısmında acarcim yazıp aratın orada car fuel consumption adlı videodur.
eğer ilgilenirseniz siizede benzerini yapabiliriz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acarcim -- 9 Ağustos 2010; 8:38:43 >_____________________________
-
Ben ilgileniyorum üstad,PM attım.. _____________________________ Bu yazıyı okuyabiliyorsan öğretmenine teşekür et.
Türkçe okuyabiliyorsan,şehitlere ve gazilere...
Daihatsu Sirion Sporty Kullanıcısı

-
_____________________________ -
2 ay once baska sıte uzerınden gorusmustuk dıs ısı yı gosteren yenı bı cıhaz yapacaktınız gelısme varmıquote:
Orijinalden alıntı: acarcim
http://www.dailymotion.com/acarcim#videoId=xehd4z
2 ay kadar once baska bı ste uzerınde gosrusmustuk dıs ısı motor ısıs gosteren yenı bı model yapacaktınız gelısme varmı_____________________________ 🚣🐂 -
şu anda ticari olarka üretimini yaptıoğım modelin video linkihttp://www.youtube.com/watch?v=txW8YAYUMv8
araç devri
araç motor ısısı
araç dışı ısı
araç içi ısı
ve akü voltajı
ölçümü yapmaktadır.
beklediğiniz model bu muydu?_____________________________ -
Evet bu model fıyatı ne kadar kurulumu nasıl yaptırırım ayrıntıları konusalım ozelden atı ıstersenız _____________________________ 🚣🐂
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- megane 1 2000 motor neden tutulmuyor
- renault askeri personel indirimi ne kadar
- megane 2 kalorifer ısıtmıyor
- renault flash 1.7 alınır mı
- yakıt filtresi suyunu alınız ne demek
- renault clio 2022 fiyat listesi
- renault 5 fiyat
- renault twingo elektrikli fiyat
- renault austral özellikleri
- renault fiyat listesi
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler