Şimdi Ara

Megane 2 motor beyni tamiri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
25.325
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • arkadaşlar megane 2 auth motor beyni bozuk olan varsa sakın gidip yaptırmaya çalışmayın ben karstayım aracıma atiker lpg taktırdım sorunlarım başladı bir milyar tüpe verdim bir milyarda tüpü söktürüp tamirine verdim. trabzonda sahtekar bir otomobil elektrik-elektronik ustası var ama ustalığı elektronik değil dolandırıcılık buraya yazıyorumki kimse banimle aynı hataya düşmesin şirketin adı" CEMAYTEM CAR ELEKTRONİK" tamir filan ettiği birşey yok servisinede sordum beyin tamirinin mümkün olmadığını söyledi ben adama 600 tl verdim bana bozuk bir beyin gönderdi bunu tak çalışır dedi taktım dha beter bağırıyor araba söktüm geri gönderdim bana senin araba bunuda bozmuş dedi ben senin beyni tamir edip gönderecem dedi istemediğim halde beyni tamir ettiğini idda ederek arabamın orijinal beynini geri gönderdi taktım yine aynı hiç bir fark yok tamir ettiği şey entegreleriymiş serviste böyle bir şeyin olamayacağını entegre bozuksa araba hiç çalışmaz dediler neyse para havaya gitti tüketiciyi koruma diye bir kurum var valiliğe bağlı malesef bir iş yapmıyor git asliye hukuk hakimiyle görüş diyor madem ona danışacaktım siz niye maaş alıyorsunuz yani ilk baştan iyice düşünün iki motor beyni parası çıktı cebimden asıl komik olan ise motor beyninde sorun yokmuş elektrik sorunu varmış 40 tl ya servisinde hallettiler boşuna 2 milyar harcadım aman dikkat servisten şaşmayın

• Selamun aleykum megan 2 sedan 2006 model dinamig arabamvar sorunum arac gaz kesiyor kasiliyor ayni fren yapmis gibi gazdan ayak cekib basincada duzeliyor biraz sonra aynisini yapiyor bilgisayara balattim gaz pedal sensoru ve arti aku kisa devre diyor pedali degistim aynisi yapti bende sokturdum akuyu degistiriyim diyorum olurmu bilmem servise gitsem ne olur bilmem bide olmazsa bayildigim parayla kalirim gitmeye korkuyorum pedali degistiren arkadas beyinde veya elektrik kablolarda siknti vardir diyor beyin olsa bi dunya para ya olsa oda sikinti degil arkadaslar. Bide arac soguk havada okadar yapmiyordu kasilmayi gaz kesmeyi ama sicak havalar daha cok yapiyor arkadaslar sikintilari okuyorum bende terettudde kaliyorum bi yardimci arkadaslar bilgisi olanlar herkeze iyi aksamlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam servise gidin .bende megan 2 privilaj var triptonic arıza vermıştı dişarıda ustalar 700 tl dediler servis bana yag degişimi parca degişimi silecek 2 tane sıfır + lastık sensorlerini yapıp 500 tl hepsi bitti.arabanıza yazık etmeyin egerki iyi usta ve tanıdıgınız birisi varsa dişarıda bir ihtmal ama önce servise sorun sonra bakarsınız
  • quote:

Orijinalden alıntı: unixx

hocam servise gidin .bende megan 2 privilaj var triptonic arıza vermıştı dişarıda ustalar 700 tl dediler servis bana yag degişimi parca degişimi silecek 2 tane sıfır + lastık sensorlerini yapıp 500 tl hepsi bitti.arabanıza yazık etmeyin egerki iyi usta ve tanıdıgınız birisi varsa dişarıda bir ihtmal ama önce servise sorun sonra bakarsınız

serviste genelde daha pahalı olur yahu? sizin servis iyiymiş o zaman...
  • Yapılmayan şeye paramı verilir?
    siz kaşınmışsınız kusura bakmayın.
    Ben klimayı yapın dedim geldim , 300 tl borcunuz var dedi açtım klima bozuk, yapın paranızı vereyim dedim nese sonrasında baktım radyatörü de delmişler onunda sıfırını taktırdım beş kuruşta para vermedim.
    Yapılmamış arızanın parasımı olur
  • ya adamlara kendi arabamın beynini gönderdim namussuz bana kendi arızlı beynini gönderdi parayı vermesem benim beyni göndermeyecek mecburen parayı gönderdim sonra Iğdır serviste Taner usta vardı 40 TL'ye olayı halletti lpg'yi takan arkadaş sağolsun elektrik tesisatını perişan etmiş oradan kaçak varmış beyin yüzünden arabayı sattım canımı kurtardım.
  • 
Sayfa: 1
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.