Şimdi Ara

Benzin otomatiği yandı.Alev alma olasiligi var mi?Yerine ne konabilir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
853
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Dacia Solenza arac.Depoda benzin kalmamis bir kac denemenin ardindan direk gazda calistirdim.benzin almaya gidince depodan gelen duman ve pis koku geldi.depoyu ve pompayi soktum.Pompa motoru komur gibi olmus ve kablolari ve o bolge plastigi erimis.
    1-Bu durumda benzin alev alirmi?
    2-Depo disina duran pompa taksak hem bu gibi tehlikeleri onlemek,daha guvenli ve daha ekonomik olmasi acisindan daha iyi degilmi.Varolan pompa ve samandira sisteminin yenisi 500tl civari.
    3- 3.5bar basincli depo disi hangi pompayi onerirsiniz?

    Allah ragzi olsun.



  • Bence orijinal pompadan şaşma. Araç lpgli de olsa en az çeyrek depo benzin bulundurursan yanmaz. LPG li araç sahiplerinin çoğu bu hatayı yapıyor. En az çeyrek depo benzin bulundurmak lazım.
  • Pompayı kendi hatan ile yakmışsın. Araç lpgli olmasa benzinsiz çalışamayacak bir parçayı zorla çalıştırmışsın. Yanması çok normal. Orijinalden şaşma macera olur. Dediğim gibi kullan sorun yaşamazsın.
  • Kendi hatam olduguna inanmiyorum.Benzin yoksa pek ala sekilde tipki dalgic su motoru gibi durabilir. Hatirlarsiniz samandirasi dibe inince duruyor.Herneyse baska fikri olan varmi agalar?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.