https://www.memurlar.net/haber/971682/benzin-motorin-ve-lpg-ye-buyuk-zam.html EPGİS'ten yapılan açıklamaya göre; 20/05/2021 tarihinden itibaren geçerli olmak üzere; Benzinde 55, Motorinde 67, LPG de 35 kuruş/litre Pompa fiyatlarında yansıyacak şekilde zam gerçekleşmiştir. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Funnerman33 -- 20 Mayıs 2021; 9:6:4 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Benzin, motorin ve LPG'ye büyük zam..

-
-
Eskiden önceden haber verirlerdi. Şimdi şakkadanak arttırıyorlar.
-
Bugün istasyonlarda yakıt kalmaz. :)
-
Ohaaa neredeyse 1 tl zam yapmışlar.Yaz geldiğinde milletin pikniğe tatile gitme hevesi vardı onun da içine ettiler.
-
Yok yahu dün gece haber vermediler, direkt arttırdılar. Bende dün doldurmuştum. Züğürt tesellisi..
-
17 gün alkol satılmadı, vergi açığını bi yerlerden kapatmak lazım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Alim gucumuz iyi de bunu hemen alamayabiliriz
quote:
Orijinalden alıntı: TIGERSHARKBugün istasyonlarda yakıt kalmaz. :)
Zaten şu an yansıdı fiyatlara bugün itibariyle hocam
Alkol satis yasagi oncesi millet stok yapmis, alkol kaynakli otv %64 artti deniyordu haberlerde hocam
Ohaa, vay vicdansızlar
-
Netten baktigim kadariyla pompa fiyatlarina yansimamis gorunuyor. Acaba istasyonda mi supriz yapacaklar. Ben artisi goremedim henuz.
Ben biraz önce işe gelirken gördüm opet yansıtmış hemen ŞOK oldum motorin 7.18 , benzin 7.84 müydü neydi affalladım ÇÜŞŞŞ ÇÜŞŞŞ ÇÜŞŞŞ OHAAA BU NE LAN !!!!
-
sonuçta dışarıdan alıyoruz.hükümetin suçu yok
-
Ohaaa
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Clio dCi aracı değiştirsem mi diyordum, sanırım kendisiyle yola devam etmek farz oldu bu yakıt fiyatları ile.
Halk ağır vergiler altında inim inim inliyor. Yönetemiyorsanız ya bırakın ya da erken seçime gidin helalleşelim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi azaz06 -- 20 Mayıs 2021; 9:47:13 >
Uzundur yaptığım gibi;
En boktan işletmeden bile doğru düzgün vergi alamayan, ama her fırsatta ücretli çalışana, arabası, telefonu şusu busu olana yüklenen devlete verdiğim vergileri
HELAL ETMİYORUM.
Haram zıkkım etmeye devam ediyorum.
HARAM ZIKKIM OLSUN.
Ver, ver, ver, hala senden istesinler, ne güzel iş anasını satayım, doymadı devlet doymadı.
-
-
İnsallah 10tl olur. Yoksa bu milletin battığımızı anlayacağı yok gerçi o zamanda anlamazlar
EZANLARI SUSTURAMAYACAKSINIZ.
Allahına kurban Reis...
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Eskiden önceden haber verirlerdi. Şimdi şakkadanak arttırıyorlar. |
Otomotiv ve akaryakıt sektörü vergi kaçırmanın en zor olduğu sektör. Kolay tahsil edilen vergiler. En çok bunların üstüne yükleniyorlar o yüzden. Araç alıyorsun %60'ı vergi Yakıt alıyorsun %70'i vergi MTV'si sarf malzemesi vs vergi üstüne vergi. Gittiğin yola vergi, hatta geçmediğin köprüye vergi Bilinçli protesto olmadığı sürece de böyle devam edecek. |
Uzundur yaptığım gibi; En boktan işletmeden bile doğru düzgün vergi alamayan, ama her fırsatta ücretli çalışana, arabası, telefonu şusu busu olana yüklenen devlete verdiğim vergileri HELAL ETMİYORUM. Haram zıkkım etmeye devam ediyorum. HARAM ZIKKIM OLSUN. Ver, ver, ver, hala senden istesinler, ne güzel iş anasını satayım, doymadı devlet doymadı. |
Halk ağır vergiler altında inim inim inliyor. Yönetemiyorsanız ya bırakın ya da erken seçime gidin helalleşelim.
|
Bu inanılmaz bir profil :D hepsi de duymuş bir yerden konjonktür lafını :D Ne alaka. Halk her şeyi pahaliya alacak. Bunun kadar geri vitesci göremedim. Aqpnin vücut bulmuş hali. Ssttt Geri vitesci, dünyada her yerde böyle dedin. Ötv koyan örnek ver bekliyorum. Bulamazsan profili kapat git. |
İşimiz zaten Allah'a kaldı. Profilindeki şahıs boşuna devletin başında anlayacağın. Pardon boşuna değil, cengizlerin ihtiyacı vardı.
|
Şaka gibi ülke arkadas gerçekten şaka gibi , herşey pahali is yok güç yok afrikanin arabistanin multeci çöplüğü haline gelmis cehaletin kol gezdiği sömürü düzeninin insanı mahvettigi bir yer ama halkimiz gayet memnun halinden o sebeble bende yapilan zammi destekliyorum
|
Benzer içerikler
- focus 3
- trafik cezasına itiraz reddedilirse vekalet ücreti
- egea cross suv mu
- baskı balata değişimi sonrası performans
- seramik cam filmi
- jaecoo 7 kullanıcı yorumları
- telegram indirim
- air süspansiyon cezası kaç tl
- nissan murano
- cla yeni kasa
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X