Şimdi Ara

Benzin istasyonu açmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
148
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
19. Sırada  bugün en iyi #5
Sayfa: 1
Giriş
  • 100 milyon tl ile istanbulda benzin istasyonu nerde açılır sahibinden fiyatlara baktım moralim bozuldu adam pendikte 500 milyon tl istiyor yokmu bu işi kıvırabileceğimiz bir yöntem

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• demekki 100 milyon tl var sende 

• Benzin istasyonu değilde şarj istasyonu açarım ben olsam sadece şarj olacak çay kahve içme yeri olacak marketi olacak. Yüz milyonum olsa girerim o işe.

• Thomas Anderson kullanıcısına yanıt

Bu benzin istasyonu açanlar nasıl açıyor çok korkunç paralar dönüyor bu paraları nasıl kazanıyorlar aklım almıyor

• AO A kullanıcısına yanıt

Elektrikli araçlar uzun bir süre daha yaygınlaşması zor bana şuan para lazım uzun vade değil

• Dxdiag36 D kullanıcısına yanıt
    hortum. ufak ilçelerde belediye başkanlığı yapmış kişilere bak ciddi kısmı benzinlik falan açmıştır.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • arz talep işi. 100 milyon bizim icin assiri buyuk bir rakam ama merkezi lokasyondaki bir benzinci için çok çok çok küçük bir meblağ. mahalle arasi ufak bir benzinligin sahibi bile 30 milyonluk arabaya biniyor. duz mantikla bu adami ikna edebilmen icin en az 300 milyonu şak diye eline sayman lazim. hoş satışı yuksekse 400-450den aşağıya vermez herhalde. belki şöyle uzaklarda, köylerde falan vardır 100 milyona bir benzinlik.

şükür bugün de fakir halimizle milyonları havada uçuşturduk. derdimizi ayak üstü sevelim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Depo benzin almıyor!
    16 yıl önce açıldı
    Opet mi Petrol Ofisi mi - Benzin
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Thomas Anderson kullanıcısına yanıt
    Ve bunu konu dışı bölümünde soruyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 100 milyonu olan adam dh deki yıkıklardan benzin istasyonu açmak için konu açıyorsa parayı altına dolara çevirip harcasın.

• 100 bilyona 250 metrekare arsa alamazsiniz yola cepheli

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.