Şimdi Ara

BENZİN ARTIK MOTORİNDEN UCUZ ELVEDA DiZEL (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
547
Cevap
3
Favori
36.422
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
100 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dün aytemizde euro dizel 5.25'ti.Tp'de ise 5.69'du.
  • Çarşamba mazota indirim gelecek diyorlar doğru mu? Deponun dibini kazıdım resmen Çarşamba fulleyim diyorum öyleyse

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • shakircan kullanıcısına yanıt
    Bulunduğunuz yerde aytemiz varsa kampanyalarını takip edin pazar günü mazot 5.25 idi.
  • IOS ve Android, benzin ve mazot, akp ve chp, televizyon, cep operatörleri, araba karşılaştırmaları vs. neyin savunmasını ve sidik yarıştırması yapıyorsunuz anlamadım.
  • Şu forumdaki benzinli - dizel, android - ios ve hükümet - muhalefet fanboyları ve kavgaları bir ömür bitmeyecek heralde Sizin ben derdinizi...
  • Forum gerçekten kafayı yemiş durumda. Özellikle dizelciler uçmuş vaziyetteler. Dizel makine yokuşu 5’le çıkarken benzinli makine 1’le çıkıyormuş. Tamam anladık biraz fazla torkunuz var. Ama o tork sizin için değil traktör için , kamyon için , iş makinası için. Araba dediğin benzinlidir. Yollarda traktör motorlu araba görmek istemiyorum. Zaten yakında isteseniz de istemeseniz de dizel motorlar binek araçlardan ebediyyen yok olacak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eskişehir'de Aytemiz bilmiyorum hocam. 35km uzağımda petrolux diye bir ofiste mazot 4.90 şuanda. Şehir içinde TP var 5.60 en ucuz.

• zotacing kullanıcısına yanıt
    Yahu emsal araclarda dizeli tercih eden kisiler benzinli de alsa lpg takiyor. O kisilere bakip da demek ki dizel daha iyi sonucunu cikarmak akil isi degil. Ki ust segmentte konfor arayan adamin ne isi var traktor motoruyla? Zaten kendileriyle celisiyorlar.

• Dizelciler benzincileri benzinciler dizelcileri düşman gibi görür olmuş sanki herkes kullandığı motoru kendi üretiyor.
    Ben dizel kullanıyorum şuan ama dizel zehirinden bişey olmaz biz bu kafadayken bizden bir yol olmaz o bakımdan zehir Vs hikaye

• quote:

Orijinalden alıntı: The Raider

Şu forumdaki benzinli - dizel, android - ios ve hükümet - muhalefet fanboyları ve kavgaları bir ömür bitmeyecek heralde Sizin ben derdinizi...
    👍

Hala mi? Konuya yazdigim ilk yanit.
    9-10 litre dizel yakan bir aracin benzinlisi 20-25 litre yakmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eAkman -- 16 Mart 2020; 9:32:0 >
    benzinli ile bakıma beraber girince anlarsın o aradaki farkı..

serviste benzinli bakımı her zaman dizelden ucuzdur..dediğinizin hiç bir esprisi yok artık..sadece az yakıyor.eee? .servise girince o farkın kat be kat fazlası çıkıyor cebinden..onunda hesaba ekleyin bakalım kim karlı..öyle az yakıyor demekle kar etmiş olmuyorsunuz..daha bunun alırken ödediğiniz muazzam fiyat farkı da var.mazot her zaman benzinden daha pis bir yakıttır.ham petrol sıralamasında kalite olarak benzinden sonra gelir.. motoru daha çok kirletir.sürekli mazot filtresi değiştirirsiniz..titreşimi gürültüsü saymıyorum bile..siz hala 1 litre az yakmasının avantajına takılmışsınız ki masraf konusunda benzinlinin eline su dökemez..onuda yakacağınız az mazotla kapattığınızı sanıyorsanız yanılıyorsunuz..
  • quote:

Orijinalden alıntı: iakten

Benim de var, gerek yok.
    Buralarda kasmaya da gerek yoktur o zaman :) ...

• quote:

Orijinalden alıntı: zotacing

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Yahu sakin bu telaş nedir ?

• quote:

Orijinalden alıntı: zotacing

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Abartma kardeşim sende. Normal bir suruste sehiricinde 13-14lt ortalamayla gezersin cls350 benzinli ile.

Seninki de 9-10lt mazotla gezer sehiricinde.

20lt üzeri yakıtlar v8-v12 lerin alanı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu gereksiz konu 18 sayfa olmuş. millet sonra bizim paylaşımlarımıza laf atıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: nbacıshaquılle

Yeni Audi S7 3.0V6 Diesel 345hp. Kudur.
    Vaay spor traktör :)

• 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.