Şimdi Ara

BENZİN ARTIK MOTORİNDEN UCUZ ELVEDA DiZEL (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
547
Cevap
3
Favori
36.422
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
100 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Senede kaç km yaptığını da belirtmek gerekir bu durumda. Eğer 3-5 bin km yapılıyor ise dediğiniz gibi kurtarmayablir, ama senede 20 bin yapan birisine bunu demek komik. Ayrıca arkadaş olan LPG kitini kullanmayın benzin kullanın demiş, bu da ayrı bir komedi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: intikam91

LPG %20 - %25 daha fazla yakar litre bazında benzine göre. 3,45 * 1,25 = 4,31 tl/litre yapar. Nasıl aynıya geliyor 5,75 tl/litre benzin ile

Alıntıları Göster
    o iş teoride. yaz aylarında yaptığınız lpg tüketimlerini bir kenara bırakın. benim aracım şehir dışı 100 km de ort. 7 lt benzin / 10 lt lpg yakıyor. işin başka yanı kış mevsiminde ve şehir içinde lpg verimi daha çok düşüyor. ayrıca motor ısınıncaya kadar ve kısa mesafelerde yine benzinden yiyorsunuz. bunları da hesaba katmanız lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: realitych

bakım masrafını, parça masrafınıda eklersen aynı olur

Alıntıları Göster
    LPG de bakım parça derken? Ne parçası değiştiriliyor ki? 10000 km de bir değiştirilen 50 liralık filtre mi bakım masrafı oldu? 5 yıldır kullanıyorum filtreden başka birşey değiştirmedim arızada olmadı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onur1301 -- 16 Mart 2020; 11:51:26 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayaldi gerçek oldu
    Teşekkür AKP. hüloooğğğğğ
  • Bu konuyu tartışmak bile insanın kendi aklına hakarettir. Herkesinki en iyisi. Herkes haksız.
  • İsteyen benzinli kullanır isteyen dizel kullanır nedir bu o olsun bu olsun geyiği. İnsanlar neden kendi yaptıklarını karşıdakine de dayatmak ister ???
  • quote:

Orijinalden alıntı: iakten

Burada edindiğimiz bilgiyi ve fikrimizi paylaşıyoruz. Gereklilik değil.
    Anlamış olmanıza sevindim :)

• Benzinli ve dizel aracı birden olanlar an itibari ile

• quote:

Orijinalden alıntı: The Division Bell

Massey Ferguson un yandan yemişi.

Alıntıları Göster
    Haksızlık etmeyelim şimdi ama çok emeği var bağ da bahçe de :)

• quote:

Orijinalden alıntı: megaladon

valla şaşkınım..fanatiklik boyunda ...utanmam gerektiğini falan düşünüyor artık :) işin manevi boyutları var
    Ağır stres altında dizelciler anlamanız gerekiyor ama uzun bir kürtaj süreci gibi düşünün :)

• benzinli arabaya binemeyenler asla anlamayacaklar o yüzden boşuna uğraşmayın, dizelcileri salın gitsin (Not: hem dizel hem benzinli araçlarım var)
  • Benzinciler Dizelciler diye bile ayrışabiliyorsunuz. Gerizekalısınız.
  • Bunun aslında çokta bir farkı yok dizel hala az yakıyor ama arabayı alırken daha fazla ödemeye bir parça arıza verdiğinde bizden daha fazla ödemeye bakıma gittiklerinde fiyat farkını derinden hissetmeye ve hiçbir zaman muadil benzinli gibi gidememeye devam edecekler.Buradaki tartışmaları her zaman anlamsız bulmuşumdur.Ben benzinli araç kullanan biriyim ve daha önce dizel araç sürmüş biri olarak bundan sonraki araçlarımda dizeli tercih etmeyeceğime eminim.Fakat burada kişinin araçtan beklentileri devreye giriyor ben biraz kesinciyim herhangi bir parçanın arıza vermesi durumunda ödenecek yüklü miktarda paraları göze almaktansa biraz daha fazla yakmayı tercih ediyorum.Buna ek olarak sürdüğüm arabadan daha fazla keyif alıyorum.Fakat herkes benim gibi düşünmek zorunda değil.Gerçi değişen bir şey olmayacak buradakiler yine 54613654 tane dizel benzinli konusunda bunu tartışmaya devam edecek.İyi forumlar

• benzine 7 kuruş zam gelmiş . bu gece yarısı olacakmış ama petrol hala düşüyor.

ne olur acaba ?
  • Bu daha önce de oldu. Benzin fiyatı düştü millet benzinli aldı, dizel bitti diye. Sonra arka arkaya zam yapıp tekrar LPG ye muhtaç ettiler milleti. Bu sefer yemezler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lithaunans

Yok hocam sende anla işte sabah sabah insanın sinirlerini bozan bir ses oluyor bu yoğun trafikte hele. Öyle saksafon gibi şeetmedim.
    Bir yandan vergiler, bir yandan dizel motor sesi

BENZİN ARTIK MOTORİNDEN UCUZ ELVEDA DiZEL

• Sağa yanaşın da dizeller arkanızda yokuş çıkmayı beklemesin. anlayana....

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Daha burda dizeli savunanlar var ya anasını belliyonuz ortalığın cebinizden az çıkacak diye, dizel kalkıp satmaya çalışacağınız zaman elinizde patlar inş o dizel araçlar.
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.