Şimdi Ara

BenQ E72 ¦ WinMo 6.0 - WiFi - 2 MP » Ana Başlık « (38. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
971
Cevap
1
Favori
151.484
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar bi sorum olacak. bu tlefona gps programı yğklemek istiyorum hangsiini yüklesem uyumlu olur? 2 3 çeşit yükledim hiçbirini çözemedim yardımcı olabilecek var mı?
  • Spbmobile shell e benzeyen program var mı today ekranını düzenleyebileceğim
  • Ben de bu aralar wifi'li bir telefon bakıyordum, bunu görünce şaşırdım bu fiyata. Almamı önerir misiniz? Şimdiye kadar olduğu gibi şimdi de bir şey almadan önce bu foruma soruyorum
  • gerçekten güzel cihaz daha önce mpx220 telefonum vardı onu hatırlattı. Kaybetmiştim:(
  • Slm, telefonu yeni aldim.
    - Telefon icin home screen changer ariyorum, en son kullanilan 5 uygulama yerine benim sececegim favori 5 uygulama ciksin istiyorum.
    - Yine HTC lerinki gibi dijital saatli bir home screen plugin ariyorum.
    - Skyfire'da normal youtubeda ses cikmiyor, m.youtube.com da video acmak isteyince media player error veriyor. Her ikisi icin cozum ariyorum.

Yardimci olursaniz sevinirim :-)
  • daha önceden crea ms2 kullanıyordum oda wm 6 bir cihaz.google da wm 6 temaları olarak aratırsan temalar bulursun o temaları indirdiğinde rar dosyalarının içine home screen plugin koyuyolar genelde uyum için.ayrıca ben facade programınıda kullanıyordum oda bir çok özelleştirme sağlayan güzel bir program ben satın almıştım ama deneme sürümünüwww.sbsh.net adresinden indirip deneyebilirsin...
  • windows media playerında hata vermesinin sebebi youtube ın flash player tabanlı olmasından olabilir...
  • Arkadaşlar biri lütfen yardımcı olsun . Bu benq e 72 ye skyfire kuranlar nası kuruyor acaba. sitesinden indiriyorum setup diyince kurulmuyoor. sayfa ve kodlar açılıyor. birisi acaba link verebilirmi programın birde nasıl kuracağımı anlatabilirmi acaba. tşkler şimdiden
  • ht tp: //rapid share.com/files/293922914/Skyfire-SMP.CAB.html

Kendi uploadım ve kullandım. Yüklenmiyorsa sanırım ki senin yaptığın işlemlerde sorun vardır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Stain_WoLf -- 16 Ekim 2009; 23:44:24 >
  • musanpam tesekkurler guzel temalar buldum (smartphoneforyou blogspot). Birkac sorum daha var;

1. Youtube sorunum hala devam ediyor, flash videolari sesli nasil izleyecegim? Skyfire, opera mini, IE kurulu suan.
    2. Unlock+WM 6.5 rom cok fark ediyor mu? Unlock yaptiktan sonra ters birsey olupta (donanimsal sorun) garanti/teknik servis tecrubesi olan var mi?
    3. Kaldirdigim bazi programlarin kalintilari hala start menusunde, kisayollari nasil silecegim?
    4. Crackli program ve oyun nereden indirebiliriz (benq e72 blogspot haric)?

Cok tesekkurler :-)
  • Yaaa birisi de bana yardım edebilirmi evdeki şifreli ağıma bağlanırken şifremi yazıorm şifre yanlış diyo ama şifresiz ağlara bağlanırken rahatça girio.birde evdeki ağıma bağlan diyip şifre yanlış dedikten sonra wi-fi yı kapatmadan interneti açıorum google ye girio sonra arama yaparken uzak taraf bu bağlantıyı sonlandırdı diyo.. Lütfen yardım edin... bu arada flash player die bu dosyayı buldum doğrumu "flash lite 2.1 sp" eğer doğru ise nasıl kurucam telefona setup dosyası xml. uzantılı...son olarakda google maps dosyasını indirdim açıyorum dosyayı internetten bişeyler indiriyo sonra giriorum programa beyaz ekran,yön bulma işaretçisi ve rakım sayılarından başka bişey gözükmüyo lütfen yardım edin...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Neil deGrasse Tyson -- 17 Ekim 2009; 22:10:22 >
  • 4. soruma cevap -> googleda wm 6 smartphone diye aratinca her turlu sey cikiyor ozellikle e72 nokta pl sitesi cok iyi.
  • beyler şu skyfire browser programını telefona nasıl kurucaz... hafıza kartına atıyorum klasörün içindeki dosyalara gelip aç diyince "....." ile ilişkilendirilen bir uygulama yok önce uygulamayı çalıştırın ve ardından bu dosyayı uygulamanın içinden açmayı deneyin yazısı çıkıyo lütfen yardım edinn
  • Diger sorularimi bosverin. Tek sorum sesi nasil artiracagim? Ses cok dusuk, ozellikle sokaktayken neredeyse hicbirsey duymuyorum.
  • http://www.tam*indir.com/downloading/13600/MP3_Gain_v1.2.5.htm

bu pro ile mp3 sesini yükseltebilirsin
    * sil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IIIFosEIII -- 22 Ekim 2009; 16:44:58 >
  • video izlemek isteyenler hiç browserla filan uğraşmasın VTAP indirin kurun.
  • Arkadaşlar telefona uygun yazılımları nerden bulup indirebilirim acaba.
  • muratdinc, google'da `smartphone rapidshare` diye aratacaksin ama aklinda olsun pocket pc programlari genelde calismiyor. crackli icerik olarak mobilecastle sitesinde guzel seyler var, torrentta baya guzel oyunlar ve programlar var smartphone diye aratinca yine cikacak. birde su site var baslangic icin yardimci olur:http://benq-e72.blogspot.com/ .
  • BenQ E72 Hepsiburada kampanyası

Telefonu almayı düşünüyorum. Tavsiye eder misiniz? Fiyatı havale ile alacağım için 239 TL ve kargo bedava. Ne dersiniz bu kampanya için almaya değer mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: OPTİMİST

Dostlar bana bi telefon lazım.bu cihaz hepsiburda da 250 lira şu an, tavsye ediyor musunuz ?

Yorumlarda yazıyor çin malı hepsiburada da satılanı, tekosada 320 tl
  • 
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.