Şimdi Ara

BenQ E72 ¦ WinMo 6.0 - WiFi - 2 MP » Ana Başlık « (37. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
971
Cevap
1
Favori
151.484
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İpaq 514 ün başlığında konuşuluyordu.Ayar yapıp wirofon üzerinden interneye bağlanıyorlardı.Bu benq e72 dede sorunsuz çalışıyor mu?Wirofon u kullanmam gerekeçek bir sorun çıkarır mı?
    n3k açıklamaların için saol...
  • herkez lanet olsun telefonu aldığım güne diyor almasam mı yaw?
    :S Tüm sorunlar çözüldü mü?
    Telefonu aldığımda hangi sorunlarla karşılaşacağım?
  • quote:

Orijinalden alıntı: n3k

arkadaşlar birşey sorucam,

tel.de sesler menusunden telefondaki mp3lerden birtanesini zil sesi olarak ayarlıcam fakat seçtiğim zil sesi çalmıyor :S

çözümü bilen varmı acep ?

seçmek istediğin mp3leri direkt storage card klasörüne at sonra ayarlar-sesler den istediğin mp3ü seç
  • beyler bana yardım edermisiniz?Bu telefonda Sesli Komut özelliği var mı ipaq 514 deki gibi?wirofon a bağlanabiliyor mu?
  • Arkdaşlar telefonu kullanan biri cevap verebilir mi?
    Bu telefonu servise verip onarılmış şekilde alan var mı?hepsiburadada 80 gündür telefonu bekleyenler.Halbuki 30 günü aşınca fatara parasını iade etmeleri lazım.Ürün bozulursa elimde patlar mı?Benq iflas mı etti birde böyle bişey duydum?
    Servisten hep şikayetçiler benq nün garanti servisi iflas etti diye mi böyle oluyor?
    Cevaplarınızı bekliyorum....
    Şu ana kadar hiç cevap alamadım.
  • Beyler/Bayanlar LÜTFEN Sorularınızın Cevabı 19 Sayfadan oluşan bu bölümde var. Telefonu aldığım gün 19 Sayfa yoktu ama tek bir soru sormadan Bütün sayfaları tek tek okudum ve bilgi sahibi oldum. 30 Dk ayırın ve herşeyi okuyun Göreceksinizki Bütün sorularınıza cevap, Bütün sorunlara çözüm ve aslında Telefonla ilgili sorunların kullanıcıların kullanımla ilgili yapamadığı/yapmadığı şeylerden kaynaklı olduğunu göreceksiniz. Telefonda tek bir sorun var. T9 buglu. T9 a geçip daha sonrada normale geçince boşluk vermiyor. tek yapılması gereken T9 dilini ingilizce yapıp. T9 u aktif edip telefonu kapatıp açtıktan sonra t9 u kapatmanız ya da T9 ile ilgili yine bu sayfalarda verilen düzeltmeyi yüklemek. Yani kısaca diyorum ki herkese tek tek yardım edilemez. biraz araştırmacı ruhunuzu çıkartın ortaya. Göreceksinizki herşey bu sayfalarda var. saygılar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: taliptako

Arkdaşlar telefonu kullanan biri cevap verebilir mi?
    Bu telefonu servise verip onarılmış şekilde alan var mı?hepsiburadada 80 gündür telefonu bekleyenler.Halbuki 30 günü aşınca fatara parasını iade etmeleri lazım.Ürün bozulursa elimde patlar mı?Benq iflas mı etti birde böyle bişey duydum?
    Servisten hep şikayetçiler benq nün garanti servisi iflas etti diye mi böyle oluyor?
    Cevaplarınızı bekliyorum....
    Şu ana kadar hiç cevap alamadım.

arkadasım servisin ve ya benq nun battığı felan yoq..
    bnde benq siemens ef81 var ve tlf. mayıs 2009 da yazılımyla oynayıp telefonu çökerttikten ve servise gönderdikten 21 gün sonra yeni "0" telefon elime ulaştırıldı.
    ayrıca bundan sonra tlf. a format atarken(yeni yazılım yüklerken) elektrkler kesildi ve işlem yarıda kaldıından tlf. açılmadı temmuz 2009 da servise gönderdikten 16 gün sonra cihaz anakartı değiştirilerek evime ulaştı.
    gördügün gibi tlf. benden kaynaklanan sorunlar nedeniyle bozulmasına ragmen gayet kısa sürede tamir edilip elime ulaştırıldı..

tabi bunda cihazı servise gönderdikten hemen sonra benq ya da bilgilendirme maili atıp işlemleri hızlı gerçekleştirmelerini rica etmem den de kaynaklanabilir ..

• quote:

Orijinalden alıntı: cysoftware

Flash Player'a gerek kalmadı artık çünkü SkyFire Browser'ı keşfettim ^^

Benq E72 için yeni bi site açılmış türkçe bütün programlar telefonla uyumlu

www.benq-e72.6te.net

sitenin sahibi sensin galiba :) çünkü baktım ve 1 oyun programı 1 tema ve 1 yarım yamalak yazılmış unlocked programı dışında bir ley göremedim :)

isteyen varsa şu siteyi kullanabilir. benq-e72.blogspot.com
  • Merhaba benim bluetooth sorunum var cihazı ortalama 1 haftadır kullanıyorum hepsiburada.com aracılıgıyla temin ettim...sorun şu şekilde cihaza karşı taraftan veri yollanıyor ama veri aldığım cihazdan yada herhangi bir cihaza veri yollayamıyorum her defasında connection failed hatası veriyor... kullanım klavuzunu okudum internette araştımamı yaptım ne yaptıysam yapayım veri gönderemedim..sanırım ya yazılımla alakalı bir sorun var yada teknik bir arıza teknik servise danışmadan sizden cevap bekliyorum umarım diğer markaların destek birimi gibi olmazssınız kısa sürede cevap verirsiniz şimdiden yardımınız için teşekkürler iyi çalışmalar...

ARKADAŞLAR AZ ÖNCE BENQ DESTEK SİSTEMİNE BU SORUNU İLETTİM SİZLERDEN DE YARDIMCI OLACAK ARKADAŞLAR VARSA CEVAPLARINIZI BEKLİYORUM...
  • resco explorer kullanarak çok basit bi şekilde bluetoothla dosya gönderebilirsiniz
  • kullanıcı adın BenQ E72 mi? niye ki???
  • iyi günler arkadaşlar, mesaj yazarken boşluk bırakamıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: acü

iyi günler arkadaşlar, mesaj yazarken boşluk bırakamıyorum

http://forum.donanimhaber.com/m_33002186/tm.htm
  • arkadaşlar telefonu aldım.Çok beğendim ama mesela windows live yada başka bir programı açtım eğer programın seçeneklerinde çıkış seçeneği yoksa programı sadece görev yöneticisinde kapatabiliyorum.Telefonu kişiselleştirebilsem çok süper bi cihaz olacak.yani mesela menü programları istediğim bi karışık bi şekilde koyamıyorum.eğlence ekstra gibi yerler var bunların içinde programın iconları ama ben bunları menüye dağıtmak ve kendi klasörlerimi koymak istiyorum menüye.
    birde window mobile ın sürümünde 5.2 yazıyor.
    ilk windows mobile cihazım kullanması çok zor geldi.
    birde ürünün güncelleştirmelerine nasıl ulaşabilirim.telefonu biraz daha hızlatmak için güncellemeleri yüklemem gerek...
    Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler...
  • ya ben bu t9 işini becemeredim..... normalde denilenlerin hepsini yaptım reset atması gerekiyormuş cihazın ama cihaz reset atmadi... hafıza kartı üzerinden kurdum olmadı... tlf üzerinden kurdum yine olmadı.... yardımcı olursanız sevinirim....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BenQ E72 -- 4 Ekim 2009; 3:01:51 >
  • Arkadaşlar benim menü 3x3 simge gösteriliyor ama mesela menüden eğlenceye girdim liste oluyor.bunuda simge yapmak istiyorum küçük boyutlu simgeler halinde yapmak istiyorum.Bir bilginiz var mı bu konuda...
  • Arkadaşlar,
    Bu telefonun WiFi'sinin Mac Adresini bulamıyorum.
    Mac adresini bilmem gerekli ve nereye baktıysam bulamadım.
    Yardımcı olabilecek var mı?
  • Modem den bulman gerekiyor Mac filitrelemeden o an aktif olan mac adreslerini görüp hangisinin telefon olduğunu anlayabilirsin.
  • 5 Ekim 2009; 16:16:53

--------------------------------------------------------------------------------

Arkadaşlar benim menü 3x3 simge gösteriliyor ama mesela menüden eğlenceye girdim liste oluyor.bunuda simge yapmak istiyorum küçük boyutlu simgeler halinde yapmak istiyorum.Bir bilginiz var mı bu konuda...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Stain_WoLf

Beyler/Bayanlar LÜTFEN Sorularınızın Cevabı 19 Sayfadan oluşan bu bölümde var. Telefonu aldığım gün 19 Sayfa yoktu ama tek bir soru sormadan Bütün sayfaları tek tek okudum ve bilgi sahibi oldum. 30 Dk ayırın ve herşeyi okuyun Göreceksinizki Bütün sorularınıza cevap, Bütün sorunlara çözüm ve aslında Telefonla ilgili sorunların kullanıcıların kullanımla ilgili yapamadığı/yapmadığı şeylerden kaynaklı olduğunu göreceksiniz. Telefonda tek bir sorun var. T9 buglu. T9 a geçip daha sonrada normale geçince boşluk vermiyor. tek yapılması gereken T9 dilini ingilizce yapıp. T9 u aktif edip telefonu kapatıp açtıktan sonra t9 u kapatmanız ya da T9 ile ilgili yine bu sayfalarda verilen düzeltmeyi yüklemek. Yani kısaca diyorum ki herkese tek tek yardım edilemez. biraz araştırmacı ruhunuzu çıkartın ortaya. Göreceksinizki herşey bu sayfalarda var. saygılar.

İŞE YARADI ARKADAŞA KATILIYORUM ÖNCELİKLE TELEFONUN KULANIM KLAVUZUNU OKUYUNUZ

• 
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.