Şimdi Ara

BenQ E72 ¦ WinMo 6.0 - WiFi - 2 MP » Ana Başlık « (39. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
971
Cevap
1
Favori
151.484
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: flawless_cracker

quote:

Orijinalden alıntı: OPTİMİST

Dostlar bana bi telefon lazım.bu cihaz hepsiburda da 250 lira şu an, tavsye ediyor musunuz ?

Yorumlarda yazıyor çin malı hepsiburada da satılanı, tekosada 320 tl

Çin malı nasıl oluyor ? yani çakma mı yoksa üretimi mi çin'de yapılmış? Birçok meşhur markanın çin'de fabrikası var. çoğu elektronik eşya üreticisi çin'de ürettiriyor. bir de çakma'lar var tabi. şimdi bu çin malı deyince kafam karıştı. Bilgisi olan varsa aydınlatabilir mi?
  • Scorp1725, telefon cakma degil parcalari cinde uretiliyor. Telefona gelince;

- 3G, GPS yok
    - Acilirken Turkcell logosu geliyor.
    - Sarji gunde 2-5 saat arasi kullanim ile 2 gun gidiyor. ebay'de 1200mAh batarya var onu alacagim onda 1 gun daha fazla gidecegini dusunuyorum.
    + Windows Mobile oldugu icin unlock vb yapmadan ( = garanti devam ederek ) yuzlerce program kurabiliyorsun crackli ya da lisansli.
    + 240TL WM6 telefon icin cok iyi bir fiyat.
    + WiFi destekliyor, gittigin yerde kablosuz ag varsa opera ile gezinebilir skype/fring/msn ile ucretsiz konusabilirsin.
    ~ Kamerasinin kalitesi idare eder.
    + Ses kaydetmesi gayet iyi uzaktan gelen sesleri de kaydediyor.

Ben her gun yolda 3 saat ayni anda mp3 dinleyerek age of empires, civilization, java oyunlari vb oynuyorum unide 2 saat internete giriyorum, yani cok memnunum. Diger bir alternatif olarak samsung corby var fakat windows mobile gibi yazilim destegi yok ve ne wifi ne de 3G var ama dersen ki mesajlari ve telefon cevirmesini dokunmatik ekranda yapayim ve muzik dinleyeyim benzeri fiyata samsung corby de alabilirsin.

• erichk, yaptığın bilgilendirme için çok teşekkürler.

-3g özelliği olmamasının benim için bir önemi yok. 3G olsa da kullanayacağım zaten. GPS'de aynı şekil. Harita gerekirse internete girip google maps işimi görebilirim heralde. sonuçta ikisi de bir ücrete tabi.
    -Turkcell logosunun çaresini bulmuşlar okudığım kadarıyla. açılıştaki ekran görüntüsü değiştirilebiliyormuş.
    -Şarj işi biraz sorun olabilir. ama ben şuan kullandığım siemens a65'ten gün aşırı şarj takmaya alışkınım.
    +Benim için en önemli olan word, excel, powerpoint ve pdf pogramlarını çalıştırayım, rahatça program, oyun yükleyebileyim bir de wireless internete girebileyim. görünüşe göre bunları karşılayan bir telefon.

Ben iyisi mi 239 TL'ye hepsiburada'dan siparişi vereyim.
  • Scorp1725, rica ederim. Office default olarak yuklu gelmiyor, benq-e72.blogspot.com da crackli halde kurulumu ve pek cok program var.

Telefonu sadece unlock edip (yeni rom yuklemeden) garantiye gonderen var mi? 8GB Micro SDHC patch'i icin unlock etmeyi dusunuyorum.
  • Arkadaşlar burdaki yazıları okuduktan sonra telefonu hb dan 2 gün önce aldım ve şu ana kafar hiçbir arzıza vermedi.
    2gündür tek becermediğm konu coreplayer ile youtube dan video izlemek operanın minisinide mobilinide denedim ktunnelden girdim naptıysam olmadı.Watch dediğim zaman siyah bir ekran çıkıyor ve sürekli yüklüyormuş gibi yapıyor.
    Skyfire sorunsuz açıyor ama ondada görüntü küçük tam ekran yapamıyorum.Vtap çok fazla video buluyor ama normalde youtube dan izlediğim videoların çoğunu bulamıyor.
    Ben bu telefonla skyfire hariç başka bir browser, flash player ,youtube player...... gibi programlarla nasl youtube dan video izleyebilirim.
    Yardımcı olabilecek arkadaşlara çok teşşekür ederim 2 gündür monitör başındayım gözlerim kan çanağına döndü

• explorerdan dene video izlemeyi
  • erick bnm msn yi eklermisin talip_3_53@hotmail.com telefonla ilgili tartışmak istiyorum...
  • @ dalgicc

Bu versiyonu yüklüyorm

Ayarlardan sadece buna tıklıyorum

İnternet explorer ile ktunnele giriyorum aratıp bulduğum videoya watch dediğim zaman coreplayer açılıyor fakat resimdeki gibi sürekli yüklüyor gibi yapıp videoyu açmıyor.Acaba ayarları mı eksik yapıyorum yada yardımcı başka bir programa mı ihtiyacım var.Dalgicc hocam eğer sen izleyebiliyorsan yardımcı olurmusun?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi krem07 -- 1 Kasım 2009; 1:48:23 >

• iyi günler
    telefona mesaj geldiginde sizin cihazlarınız nasıl titriyor acaba? bendeki cihaz 3 kere titredikten sonra yarım dakika filan bekleyip yine 3 kere titriyor ve bir yarım dakika sonra yine 3 kere titriyor. deli ediyor insanı.sizinkiler de mi boyle yoksa bir sorun mu var cihazda?
    birde olu piksel nasıl olur acaba? benim ekranımda koyu renklerde kırmızı gorunun 1 tane nokta var.ama açık renklerde olması gereken rengi goteriyor.ama servis sorun yok diyip geri gonderi.acaba bu nedir?
  • ya ben internet exploererin cache dosyasını hafıza kartına yapıcam da cihaz kilidini kıramıyorum nasıl yapacaz yarıdmcı olurmusunuz
  • wm6.1 yükledim ama türkçe değil nasıl türkçe yapabilirim arkadaşlar ..
  • Arkadaşlar okuldaki wifi den yaralanabilmek için okul verdiği ip'yi telafona atamam gerekiyor.Sanırım bu işlemi regedit ile yapmak lazım.hkey_local_machine altında birçok yerde tcpip ayarı var. Hangisinde hangi ayarları yapmam gerekiyor.Yada telefonun ip ayarlarını değiştirmeye yarayan bir program var mı acaba?
    Bu konuda yardımcı olabilirseniz çok sevinirim telefonu wifi için almıştım ama günün büyük bir bölümünü gecirdiğim okulda kullanamamak üzücü bir durum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi krem07 -- 7 Kasım 2009; 3:20:59 >
  • İlk zamanlar bunu almayı düşünüyordum ama şimdi Nokia 5320 XM aldım. BenQ için yardımcı olan arkadaşlara teşekkürler..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Scorp1725

İlk zamanlar bunu almayı düşünüyordum ama şimdi Nokia 5320 XM aldım. BenQ için yardımcı olan arkadaşlara teşekkürler..

Bende aldığıma pişman oldum ilk başlarda çok güzel geliyordu yok yok diyordum. Şu anda normal telefon olarak kullanıyorum Ama aldık br kere kullanacağız artık pilavdan dönenin kaşığı kırılsın.
  • Arkadaşlar telefonu alalı bi hafta oluyor.öncelikle almayı düşünenlere tavsiye ederim.görüntüsü ve kullanımı çok iyi olan bir telefon bence.telefonu cepte taşıyorum bu kadar özelliği olan bi telefon için hiçte kaba bi yanı yok farketmiyorsun bile.olumsuz yönü olarak bi tek kulaklık sesinin biraz az olmasını gördüm fakat kullanılmayacak gibi degil.mp3 dinlerken mp3 e göre ses degişebiliyo.kimisinde biraz daha fazla kimisinde biraz daha az gibi galiba programsal bi durum var.kamerası idare eder bence.benim takıldıgım tek nokta telefona daha program yükleyemedim. .cab uzantılı programları stroge card a atıp kurulumu yaptım.programların simgesi görünüyor yükleme yapılıyor fakat kullanacagım zaman uygulamada bir hata oluştu çıkışı seçin yeniden başlatın yazısı geliyor.birde http://benq-e72.blogspot.com/ sitesinde ofis programıyla ilgili bir bölüm var fakat programı nasıl indirebilecegimi göremedim.download şeklinde bir buton görünmüyor.ofis programları benim için önemli.bu programları bulabilecegim site adreslerini yazabilecek arkadaşlar varsa çok makbule geçer.

• quote:

Orijinalden alıntı: techno_colic

Arkadaşlar telefonu alalı bi hafta oluyor.öncelikle almayı düşünenlere tavsiye ederim.görüntüsü ve kullanımı çok iyi olan bir telefon bence.telefonu cepte taşıyorum bu kadar özelliği olan bi telefon için hiçte kaba bi yanı yok farketmiyorsun bile.olumsuz yönü olarak bi tek kulaklık sesinin biraz az olmasını gördüm fakat kullanılmayacak gibi degil**** dinlerken mp3 e göre ses degişebiliyo.kimisinde biraz daha fazla kimisinde biraz daha az gibi galiba programsal bi durum var.kamerası idare eder bence.benim takıldıgım tek nokta telefona daha program yükleyemedim. .cab uzantılı programları stroge card a atıp kurulumu yaptım.programların simgesi görünüyor yükleme yapılıyor fakat kullanacagım zaman uygulamada bir hata oluştu çıkışı seçin yeniden başlatın yazısı geliyor.birde http://benq-e72.blogspot.com/ sitesinde ofis programıyla ilgili bir bölüm var fakat programı nasıl indirebilecegimi göremedim.download şeklinde bir buton görünmüyor.ofis programları benim için önemli.bu programları bulabilecegim site adreslerini yazabilecek arkadaşlar varsa çok makbule geçer.

MS Office wm6 &wm5 için
    http://www.ctrlpda.com/showthread.php?tid=2744

ayrıca cesitli programlar için http://www.cepforum.com/forum/programlar-370/yeni-smartphone-program-arsivi-148370-p3.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IIIFosEIII -- 10 Kasım 2009; 13:38:35 >

• İsmett01 teşekkür ettim gerçekten güzel programlar var yazdıgınız linkte.yanlız burdaki office programını indirdim. .cab olarak kurmayı deniyorum fakat program veya ayar yeterli sistem izinlerine sahip olmadıgından yüklenemiyor diye uyarı veriyor.
    Geçenlerde bi kaç program yükledim not defteri vb.Bunları yükledi cihaz kısayollarıda program bölümüne attı.Fakat çalıştırmak istedigimde uygulamada bir hata oluştu çıkışı seçin diye uyarı veriyor.Bi tane program yükleseydim şükür diyecektim cihaza :) Nedendir arkadaşlar acaba yardımcı olabilecek arkadaş varmı.
  • Arkadaşlar sorunlarım her geçen gün büyüyerek devam ediyor.Bu seferde bluetooth ile activesync üzeinden bağlantı yaptım kullanma klavuzundaki gibi.Skyfire ile internete girebiliyorum fakat msn ve skype gibi internete bağlanması gereken programlar bağlanmıyor.Sizce neden olabilir.

Birde skype kullanan arkadaşlar varsa karşı tarafın sesi telefonun arkasındaki hoparlörden geliyor.Doğal olarak kalabalık bir yerde skype kullanmak mantıklı olmıyor.Bu sorunun bir çaresi varmı acaba.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi krem07 -- 12 Kasım 2009; 10:42:00 >
  • beyler orijinal rom'un yedeğini nasıl alabilirim. garantiye gönderirken geri yüklemek için...
  • şimdi de telefonla arama yapıldığında karşıdan ses alamıyorum. en ufak bir ses gelmiyor.

keşke almasaydım bu telefonu!!!

yurtdışındayım, döner dönmez garantiye göndereceğim. %100 boşa para verdiğimi düşünüyorum bu telefona. rezillik!!!
  • 
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.