Şimdi Ara

BenQ E72 ¦ WinMo 6.0 - WiFi - 2 MP » Ana Başlık « (28. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
971
Cevap
1
Favori
151.508
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: caggg

quote:

Orjinalden alıntı: hidod

ofis için DocumentsToGo kulanacağız galiba...

nasıl yükleyebilirim yardımcı olrmsunuz... henüz hiç prog atmadım daa cihaza...

programları .cab uzantılı olarak netten bulabilirsin.dosyayı hafıza kartına atıp sonra ordan girip kurarsın..exe uzantılı olanları ise tel pc'ye activesync ile bağlıyken pcden kurabilirsin
  • exe uzantlılı programı activasync ile bağlıyken hafıza kartına attm ama krmak için ne yapcam,, çalışmıyor,
  • saat ayarı hangisinde durmalı,GMT londra,dublin ayarlı olarak duruyo fakat bizim saatimizden farklı ilerliyo..
  • quote:

Orjinalden alıntı: dalgicc

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: hidod

ofis için DocumentsToGo kulanacağız galiba...

nasıl yükleyebilirim yardımcı olrmsunuz... henüz hiç prog atmadım daa cihaza...

programları .cab uzantılı olarak netten bulabilirsin.dosyayı hafıza kartına atıp sonra ordan girip kurarsın..exe uzantılı olanları ise tel pc'ye activesync ile bağlıyken pcden kurabilirsin

dalgicc cok saol.Gercekten senın sayende nete baglanabıldım.wpa yı denemıstım ama hıc wpa-psk yı denemıstım.
    emegıne saglık cok tesekkurler.

• quote:

exe uzantlılı programı activasync ile bağlıyken hafıza kartına attm ama krmak için ne yapcam,, çalışmıyor,

.exe uzantılı olanları sd karta atmıcaksın.tel pc ye bağlıyken, exe uzantılı dosyaya pc de tıklayıp yükleyeceksin.orden direkt tele yüklenecek
  • atina istanbul yazan biyer varmş saat için buldum teşkrler
  • tel pc ye bağlıyken exe uazantılı dosyayı yüklüyorum ama pc ya program files a yüklüyor tel e atmıyor..
  • quote:

Orjinalden alıntı: grngck

merhaba arkadaşlar,
    ben de bu telefonla ilgili birkaç şey danışacağım sizlere. uzun zamandır kendime uygun bir telefon arıyorum. telefonda olmasını istediğim en önemli özellik wi-fi. bunun yanında konuşurken ses kalitesinin iyi düzeyde olması, şarjının biraz uzun dayanması, boyutlarının normal telefon boyutlarında olması ve tabii fiyatının uygun olması aradığım özellikler. onun dışında kamerası, müzik çaları, dışarıya verdiği sesin kalitesi ve diğer benim hiç işime yaramayacak özellikleri olmasa bile olur. sizlerin yazdıklarından okuduğum kadarıyla şarj durumu haricinde tam benim isteklerime uyan bir telefon fiyatı da gerçekten çok uygun. daha önce bir smartphone veya bir pda (hatta symbian işletim sistemine sahip bir telefon bile) kullanmadığım için bazı arkadaşların bahsettiği yavaşlıktan rahatsız olup olmayacağımı bilemiyorum.

fakat okuduklarımdan sonra aklıma bazı sorular takıldı:
    1) hepsiburada'dan satın alınan telefonlarda yaşanılan kayıtsızlık sorunu halen devam ediyor mu? son zamanlarda hb'dan alışveriş yapan arkadaşlar da aynı kayıt sorununu yaşadılar mı yoksa artık hb stoklarındaki ürünlerin de kaydını yaptırmış mıdır?
    2) bazı yerlerde okuduğum avea ile uyumsuzluk sorunu tüm telefonlarda var mı? kartı kabul etmeme, açıldıktan 10-15 dakika sonra şebeke bulma gibi sorunlar çözüldü mu?
    3) telefonda sadece bir hattı mı kullanabiliyoruz. yani takılı olan sim kartı çıkarıp başka sim kart takınca telefon 2. kartı kabul etmiyor mu?
    4) t9 türkçe sözlükte boşluk bırakamama sorunu çözüldü mü?
    5) hepsiburada'da bağlantı hızı için 236.8 kbps yazıyor. yani bu 1 Mb'lik internete de bağlansak ancak 250 kbps'lık hızla internete erişebileceğimiz anlamına mı geliyor?
    6) benq'nun teknik servisi nasıl? daha önce benq kullanmadığım için servis yaygınlığını, satış sonrası desteğin ne durumda olduğunu bilmiyorum.
    7) son olarak da bu dediklerimin dışında telefonun durduk yere kilitlenme, kapanma vs, vs gibi sorunları oluyor mu?

bilen arkadaşlar soruları cevaplayabilirlerse gerçekten çok sevinirim. şimdiden teşekkürler, herkese iyi geceler.

arkadaşlar bugün yarın sipariş vermeyi düşünüyorum. bu telefonu kullananlar yardımcı olamazlar mı lütfen. tümüne bir anda cevap vermenize gerek yok her kullanan bildikleri bir iki soruya cevap verse yeterli olur.

• programı masaüstündeki benq belgelerine kaydedince tel e attı fakat çalışmıyor, actvsync eşitleme yaparken mobil aygıtınızda yer yok yada lisansız ürün gibi şeyler yazıp hata veriyor, tele girdiğimde prog ın tel hafızasına atıldığını görüyorm oradan hafıza kartına atıyorum üstüne tıklaynca bu bir windows ce uygulaması değil diye uyarı veriyor...
    ...oyun yada office farketmez bi tek progrm atabilseydim şu cihaza bravo diycem kendime..
  • bir hafta on gündür kullanıyorm, kayıtdışı problemi olmadı, farklı sim ler taktım şu anda evea var sorunsuz, internet hızı için henüz vaktim olmadı,t9 boşluk sorunu yok, servisine ihtiyaç olmadı olmazda inş ama müşteri hizmetleri tel de iyi ilgileniyo demişti arkadaşlar..
  • quote:

Orjinalden alıntı: grngck

merhaba arkadaşlar,
    ben de bu telefonla ilgili birkaç şey danışacağım sizlere. uzun zamandır kendime uygun bir telefon arıyorum. telefonda olmasını istediğim en önemli özellik wi-fi. bunun yanında konuşurken ses kalitesinin iyi düzeyde olması, şarjının biraz uzun dayanması, boyutlarının normal telefon boyutlarında olması ve tabii fiyatının uygun olması aradığım özellikler. onun dışında kamerası, müzik çaları, dışarıya verdiği sesin kalitesi ve diğer benim hiç işime yaramayacak özellikleri olmasa bile olur. sizlerin yazdıklarından okuduğum kadarıyla şarj durumu haricinde tam benim isteklerime uyan bir telefon fiyatı da gerçekten çok uygun. daha önce bir smartphone veya bir pda (hatta symbian işletim sistemine sahip bir telefon bile) kullanmadığım için bazı arkadaşların bahsettiği yavaşlıktan rahatsız olup olmayacağımı bilemiyorum.

fakat okuduklarımdan sonra aklıma bazı sorular takıldı:
    1) hepsiburada'dan satın alınan telefonlarda yaşanılan kayıtsızlık sorunu halen devam ediyor mu? son zamanlarda hb'dan alışveriş yapan arkadaşlar da aynı kayıt sorununu yaşadılar mı yoksa artık hb stoklarındaki ürünlerin de kaydını yaptırmış mıdır?
    2) bazı yerlerde okuduğum avea ile uyumsuzluk sorunu tüm telefonlarda var mı? kartı kabul etmeme, açıldıktan 10-15 dakika sonra şebeke bulma gibi sorunlar çözüldü mu?
    3) telefonda sadece bir hattı mı kullanabiliyoruz. yani takılı olan sim kartı çıkarıp başka sim kart takınca telefon 2. kartı kabul etmiyor mu?
    4) t9 türkçe sözlükte boşluk bırakamama sorunu çözüldü mü?
    5) hepsiburada'da bağlantı hızı için 236.8 kbps yazıyor. yani bu 1 Mb'lik internete de bağlansak ancak 250 kbps'lık hızla internete erişebileceğimiz anlamına mı geliyor?
    6) benq'nun teknik servisi nasıl? daha önce benq kullanmadığım için servis yaygınlığını, satış sonrası desteğin ne durumda olduğunu bilmiyorum.
    7) son olarak da bu dediklerimin dışında telefonun durduk yere kilitlenme, kapanma vs, vs gibi sorunları oluyor mu?

bilen arkadaşlar soruları cevaplayabilirlerse gerçekten çok sevinirim. şimdiden teşekkürler, herkese iyi geceler.

1)kayıt sorunu çözüldü artık
    2)arkadşım avea ile sorunsuz kullanıyor
    5)evet son hız olaarak 236.8 kbps geçerli
    6)BenQ telefonlarına Teleservice bakıyor servis konusundA tecrübelerime dayanarak(çok fazla tel bozduğum için) teleservice en iyisi diyebilirim
    7)kitlenmeler diger telefonlarda da olduğu gibi çok fazla program yüklediğinde başlıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IIIFosEIII -- 12 Temmuz 2009; 11:16:01 >

• gerçekten çok teşekkür ederim, benim için çok faydayı oldu, sağolun
  • Bunların tipinde hayır yok..
  • beni telefon çok donuyor ne yapıcam bataryayı çıkar tak hep sıkıldım artık wifi açık msn de gezerken lap :D donuyor :D süpriz yada sitelere felan girerken oluyor .. yeni versiyon felan yokmu bu telefona hiç bi destek vermemişler ne windowsu yükseltiliyıor nede versiyonu .. 20 mb boş bellekdiyor bişi kulanmayuıınca ama kulanına bu düşüyor hemen ..
  • quote:

tel pc ye bağlıyken exe uazantılı dosyayı yüklüyorum ama pc ya program files a yüklüyor tel e atmıyor..

tel pc ye bağlı iken exe dosyasını pcden çalıştırdıgında yükleme sırasında pc ekranında,telden gerekli adımları yapın diye bi uyarı çıkıyor.bu sırada tele bakıp yüklemenin devamını telden yapmalısın.(benim telde fazla pro yüklediğimdenmidir bilemiyorum son zmanlarda yüklemenin devamı çıkmamaya başladı.)fakat bu uyarı geldiginde telden herhangi .cab dosyasını açmaya çalışınca yükleme ekranı gözüküyor ve yükelmeye devam edebiliyorsunuz

inş anlatabilmişimdir

yinede yüklenmezse exe ile falan uğraşma cab dosyalarını direkt sd karta at ordan yap kurulumu bence

• yaptınız bi iyylik cab uzantılı prog bulabileceğim site adreside vern bari..:)
  • t9 problemi kucuk bir programla duzeltilebiliyor
    ilk kuracağımız program :Benq E72 Security Unlock
    link:http://benq-e72.blogspot.com/search/label/ayarlar
    bu programı telefona kurup güvenlik açık konumuna getiriyoruz
    ikinci program:t9 türkçe programı
    link:http://melgurth.ovh.org/files/t9%20Turkish.cab
    normal program yükler gibi kuruyoruz .telefon kendisini kapatıp açıyor
    türkçe t9 hazır.
    not:bu işlemleri yapmadan önce telefonun msn sini kullanıyorsanız şifre parolanızı girin.
    t9 kurulumu msn ayarlarınızı kaydettikten sonra yapın.( t9 programını sadece msn kullanıcı adı ve şifrede kullanılamıyoruz.ama mesajlaşmada da sorunsuz kullanabiliyoruz).program o kadar basit ve kolay ki bir hafta sonra böyle bir sorun yaşadığınızı hatırlamayacksınız bile

denedim çalışıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mafidan -- 12 Temmuz 2009; 20:49:41 >

• merhaba.

bende birkaç gündür e72 kullanıyorum. genel anlamda memnunum fakat kulaklık sesi beni deli etti. ses çok az. otobüste müzik duyulmuyor bile. görüşmelerde de aynı. bundan önce kullandığım sx1 ve el71'in sesinin 1/3'ü kadar olduğunu söylesem abartmış olmam sanırım. sizdede böyle mi; yoksa benim cihazda mı bir problem var...?
  • Arkadaslar bazı arkadaslar telın yavasladıgını soyluyor.
    Telde bır program calıstırıldıgında sız kapatmadan cıktıgınızda aslında calısıyor program.
    O yuzden programdan cıkarkan cıkıs yapan.
    Ayrıca telde gorev yonetıcısını acın ve kullanmadıgınız programları sonlandırın.
    Hız bu sekılde ıyılesıyor fakat genel ıtıbarıyle cok fazla bır hız beklemeyın.
    Ayrıca beın telde turkce t9 var saten ne gıbı bı sorun oldu acaba sızlerde?
  • quote:

yaptınız bi iyylik cab uzantılı prog bulabileceğim site adreside vern bari..:)

seagleye ın oluşturdugu blogta bir çok program var

http://benq-e72.blogspot.com/
  • 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.