Şimdi Ara

BenQ E72 ¦ WinMo 6.0 - WiFi - 2 MP » Ana Başlık « (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
971
Cevap
1
Favori
151.512
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • telefon fiyatına göre + ları cok biraz yavaş gelebilir ama tasarımı unutturuyo ofis programlarını nereden bulaabılırım yukleyen varmı yada baska hangi programları kurabılırım
  • ofis için DocumentsToGo kulanacağız galiba...
  • quote:

    Orjinalden alıntı: abck

    Arkadaslar benim wifi calısmıyor.Wifi yi acıyorum fakat arıyor ağı buluyorda ama bağlanmıyor.bende anlayamadım.Herhangi bir ince ayarmı var?



    aynı sorun bende de var tel bugün geldi kurcaladım kurcaladım olmadı bi türlü.evdeki ağ WPA şifreli naptıysam bağlanamadım bi yardımcı olurmusunuz arkadaşlar
  • ??
  • quote:

    Orjinalden alıntı: dekadans

    arkadaşlar yardımlarınız için çok teşekkürler ama maalesef olmuyor. seagleye arkadaşın dediklerini uyguladım, tel'i kapatık açtım ama windows klasörünün içine daha önce verilen on-off intro'larını attığımda aynı adlı dosya ile değiştirilmesine izin vermiyor. acaba atladığım bir adım mı var bilemiyorum, sizleri de çok meşgul etmek istemiyorum ama neticede olmadı.

    bu topic'i daha fazla bu mevzu ile doldurmayalım, eğer her adımda tam olarak ne yapılmasını gerektiğini açıklamak isterseniz
    mailim : dekadans et gmail.com ' dur , buraya mail atarsanız sevinirim.



    dekadans yapabildinmi acaba unlock işlemini?benim telde de olmadı.kilidi kırılmış olarak gözüküyo ama bi türlü tcell on off dosyalrı değişmiyor.yardımcı olabilecek biri varmı acaba?




  • wi-fi sorunun çözdüm bu arada bağlanabiliyorum artık
  • programları paylaşalım arkadaşlar neden böyle yapıyorsunuz yazıyorum ama hiç takmıyorsunuz cevap bille vermiyorsunuz ..
  • AutoFlight v6.0.0






    http://wap.evilinside.info/file.php?id=123



    Program saat başlarında saati söyleyebiliyor,istediğiniz saatte teli kapatıp açabiliyor,soft reset atabiliyor,başka bi çok özelliğide mevcut kullanışlı bi program..


    Home Screen Editor 1.0

    bu programla ekranda düzenlemeler yapabilirsiniz..





    http://rapidshare.com/files/6621589/V2R.Home.Screen.Editor.v1.0.1.Nuild.1053.MS.SmartPhone.Cracked-PV.rar

     BenQ E72 ¦ WinMo 6.0 - WiFi - 2 MP » Ana Başlık «


     BenQ E72 ¦ WinMo 6.0 - WiFi - 2 MP » Ana Başlık «


     BenQ E72 ¦ WinMo 6.0 - WiFi - 2 MP » Ana Başlık «



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dalgicc -- 8 Temmuz 2009; 0:13:30 >




  • arkadaşlar ciddi alıcısıyım telin..alıp almamanm konusunda yadımcı olur musunuz
  • quote:

    Orjinalden alıntı: uruk33

    arkadaşlar ciddi alıcısıyım telin..alıp almamanm konusunda yadımcı olur musunuz



    ne gibi sorularınız var onları yazarsanız daha iyi yardım gelebilir.

    ben kişisel olarak, kullanıcı arayüzü nokia'dan sonra biraz karışık gelse de, 1 hafta içinde alıştığımı söyleyebilirim.

    hız olarak bazen canım sıkılıyor. alalı 1 ay oldu ancak halen herhangi bir program yüklemeye zaman bulamadım. hiç kilitlenme, kapanma sorunu yaşamadım belki programları falan çok kurcalamadığımdandır.

    şarj süresi için diğer arkadaşlar normal desede, ben normal bir kullanımda 3. günü hiçbir zaman tamamlayamadım. 2. günün başlarına doğru bitti genelde. daha önceki takozum nokia 1110'u arıyorum bu açıdan ancak bu telefona göre normalmiş.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi löpçük -- 8 Temmuz 2009; 18:40:33 >




  • Bende bikaç gündür telefonda kapanmalar baş gösteriyor, ilk günlerde hiç olmuyordu ama nedense şimdi ortaya çıktı. Sanki bataryasından ya da sim kart yuvasından oluyor gibi geliyor bana... Böyle bir sorun yaşayan var mı?
  • Arkadaşlar bende ilk kez smartphon kullanıyorum ve program yüklemeyi telefonu güncelleştirmeyi ve daha kullanışlı hale getirmeyi bir türlü beceremedim. Burada verilen linkleride kullanamadım bana ayrıntılı olarak yardımcı olabilirseniz çok dua ederim...
    saygılar
  • birde değerli arkadaşlar benim ekrandan E harfi hiç gitmiyor onu nasıl giderebilirim acaba.
  • merhaba arkadaşlar,
    ben de bu telefonla ilgili birkaç şey danışacağım sizlere. uzun zamandır kendime uygun bir telefon arıyorum. telefonda olmasını istediğim en önemli özellik wi-fi. bunun yanında konuşurken ses kalitesinin iyi düzeyde olması, şarjının biraz uzun dayanması, boyutlarının normal telefon boyutlarında olması ve tabii fiyatının uygun olması aradığım özellikler. onun dışında kamerası, müzik çaları, dışarıya verdiği sesin kalitesi ve diğer benim hiç işime yaramayacak özellikleri olmasa bile olur. sizlerin yazdıklarından okuduğum kadarıyla şarj durumu haricinde tam benim isteklerime uyan bir telefon fiyatı da gerçekten çok uygun. daha önce bir smartphone veya bir pda (hatta symbian işletim sistemine sahip bir telefon bile) kullanmadığım için bazı arkadaşların bahsettiği yavaşlıktan rahatsız olup olmayacağımı bilemiyorum.

    fakat okuduklarımdan sonra aklıma bazı sorular takıldı:
    1) hepsiburada'dan satın alınan telefonlarda yaşanılan kayıtsızlık sorunu halen devam ediyor mu? son zamanlarda hb'dan alışveriş yapan arkadaşlar da aynı kayıt sorununu yaşadılar mı yoksa artık hb stoklarındaki ürünlerin de kaydını yaptırmış mıdır?
    2) bazı yerlerde okuduğum avea ile uyumsuzluk sorunu tüm telefonlarda var mı? kartı kabul etmeme, açıldıktan 10-15 dakika sonra şebeke bulma gibi sorunlar çözüldü mu?
    3) telefonda sadece bir hattı mı kullanabiliyoruz. yani takılı olan sim kartı çıkarıp başka sim kart takınca telefon 2. kartı kabul etmiyor mu?
    4) t9 türkçe sözlükte boşluk bırakamama sorunu çözüldü mü?
    5) hepsiburada'da bağlantı hızı için 236.8 kbps yazıyor. yani bu 1 Mb'lik internete de bağlansak ancak 250 kbps'lık hızla internete erişebileceğimiz anlamına mı geliyor?
    6) benq'nun teknik servisi nasıl? daha önce benq kullanmadığım için servis yaygınlığını, satış sonrası desteğin ne durumda olduğunu bilmiyorum.
    7) son olarak da bu dediklerimin dışında telefonun durduk yere kilitlenme, kapanma vs, vs gibi sorunları oluyor mu?

    bilen arkadaşlar soruları cevaplayabilirlerse gerçekten çok sevinirim. şimdiden teşekkürler, herkese iyi geceler.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi grngck -- 12 Temmuz 2009; 10:18:02 >




  • , bende bulamadım E harfinin ne oldğunu .:)
    office yüklemek için yardımcı olrmusunuz arkadaşlar, word excel nasıl yüklerim..
  • arkadaslar benim telefonda bugun geldi, şimdilik bi problemi yok.unlock programını kullanırsam master reset ile fabrika ayarlarına dönebilriim dimi?telefonun garantisi bitmez umarım.
  • aksesuar istanbulda hic bir yerde yok ne batarya ne kulaklık
    istanbul tahtakalede mecidiyeköyde hic bir aksesurına rastlamadım mini usb kulaklık dosnuturucusu bıle bulamadım.
    bu tür cihazları bu yuzden sevmiyorum
  • quote:

    Orjinalden alıntı: dalgicc

    wi-fi sorunun çözdüm bu arada bağlanabiliyorum artık


    dalgicc nasıl cozdugunu anlatabılırmısın??
    bende wpa aga baglanmaya calısıyorum.
    Lutfen yardım.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: hidod

    ofis için DocumentsToGo kulanacağız galiba...

    nasıl yükleyebilirim yardımcı olrmsunuz... henüz hiç prog atmadım daa cihaza...
  • quote:

    Orjinalden alıntı: abck


    quote:

    Orjinalden alıntı: dalgicc

    wi-fi sorunun çözdüm bu arada bağlanabiliyorum artık


    dalgicc nasıl cozdugunu anlatabılırmısın??
    bende wpa aga baglanmaya calısıyorum.
    Lutfen yardım.



    değişik ayarları deneyerek bağlanmayı başarmıştım bendeki ayarlar şöle;



     BenQ E72 ¦ WinMo 6.0 - WiFi - 2 MP » Ana Başlık «


     BenQ E72 ¦ WinMo 6.0 - WiFi - 2 MP » Ana Başlık «


     BenQ E72 ¦ WinMo 6.0 - WiFi - 2 MP » Ana Başlık «




  • 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.