Şimdi Ara

BenQ E72 ¦ WinMo 6.0 - WiFi - 2 MP » Ana Başlık « (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
971
Cevap
1
Favori
151.529
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • beyler programlarıda paylaşın lütfen mesella get flash playeri istiyorum izlesene com yada myspace gibi istelerden video ve müzik dinlemek istiyorum . birde tema felan oyun cart curt gibisinden paylaşımlar yapalım telefon elimde kaldı bare kulanalım artık :D
  • arkadaşlar msn'e girip cıktıktan sonra bütün msn listemdeki kişiler rehbere eklenmiş bunları nasıl ayıklayacağım yahu kafayı yedim yardım edin lütfen
  • Arkadaslar ben ılk defa bır pda almayı dusunuyorum.Ama karar veremedım.
    cunku hem dokunmatık degıl hemde bu alette mouse tarzı bır tus yok.
    Kullananlar deneyımlerını anlatırlarsa cok guzel olur.
    Sımdıden yardımlarınız ıcın tesekkurler.
  • Güzel cihaza benziyor ama yorumlar caydırıcı gibi
  • quote:

Orjinalden alıntı: helsloot

arkadaşlar msn'e girip cıktıktan sonra bütün msn listemdeki kişiler rehbere eklenmiş bunları nasıl ayıklayacağım yahu kafayı yedim yardım edin lütfen

lanet bir durum. kalabalık bir liste geçince insanı bezdiriyor.

ben uğraştım uğraştım bulamadım sonra fabrika ayarlarına döndürdüm telefonu öyle yaptım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: löpçük

quote:

arkadaşlar msn'e girip cıktıktan sonra bütün msn listemdeki kişiler rehbere eklenmiş bunları nasıl ayıklayacağım yahu kafayı yedim yardım edin lütfen

ben uğraştım uğraştım bulamadım sonra fabrika ayarlarına döndürdüm telefonu öyle yaptım.

e peki msn'e girmiyomusun ? girince yine olacak aynı şey ?
  • arkadaşlar bu arada wi-fi ayarları nasıl olacak birisi açıklarsa iyi olur
  • program
  • quote:

quote:

quote:

Her girdikten sonra fabrika ayarlarına döneceksen işin iş yani

• beyler windows mobile 6.1 yüklenmezmi e72 ye acaba motorla mp220 lere felan yükleniyordu biz zamanlar bunda böyle birşey söz konusu değilmi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serkan1216 -- 28 Haziran 2009; 16:36:11 >
  • bir video buldum oluyor sankihttp://www.youtube.com/watch?v=FdtbFp_UI5w bakın isterseniz ..
  • quote:

Orjinalden alıntı: H_QmR

quote:

quote:

quote:

Her girdikten sonra fabrika ayarlarına döneceksen işin iş yani

tabi ki öyle bir saçmalık yok.

aleti ilk açarken birkaç ayar yapıyorsunuz. orada mail ile eşleştirme gibi bir şey var. onu yaparsanız kişi listesini alıyor msn'deki ve başa bela oluyor.

msn'e giriyorum en ufak bir sorun yok kişi listemde.

• beyler alınan dosyaları direk hafıza kartına alıcak bi uygulama yada yama varmı bu benim için önemli özellikle
  • Arkadaş ürünü alalı 2 gün oldu. IMEI ile herhangi bir sorun yaşanmadı kayıtlı olarak geldi direk. Sadece bugün yaklaşık 1 saat kadar servis kesikti şarjı çok az olduğundandır diyip telefonu kapatıp şarja taktım. Tekrar telefonu açtığımda yine servis yoktu fakat 10dk sonra aktif oldu. Şu anda herhangi bir problem yok kapanma yada takılma gibi bir şeyle karşılaşmadım.

Tek kıl olduğum nokta mesajlar bölümüne girdiğimde en son nereye girmişsem orası açılıyor. Gelenler kutusundan Gönderilenler kutusuna geçmek için menu - klasörler - Gönderilmiş öğeler yapmak zorunda kalıyorum. Bunun kısa bir yolu yokmudur?
  • cihazın kamerası nasıl arkadaşlar memnunmusunuz?netleme varmı makro çekim yapılabiliyormu?
  • benim sorularımı neden kimse cevap lamıyor ya..

dalgicc dostum kamerasından fazla birşey bekleme zoom bille yok ama iç mekan dış mekan ayarları var mokro çekim yok kamera idare eder flash yok kamera koruması yok iş görür 2 mp sonuçta ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serkan1216 -- 30 Haziran 2009; 21:13:30 >
  • bende alamayı düşünüyorum bu teli ama kamerayı yakın çekimde çok kullanıyorum makro yoksa pek iyi sonuç alınamaz tahminimceteşekkürler cevap için
  • Arkadaslar benim wifi calısmıyor.Wifi yi acıyorum fakat arıyor ağı buluyorda ama bağlanmıyor.bende anlayamadım.Herhangi bir ince ayarmı var?
  • beyler bizim bu telefon myspace de eklenti istiyor çalmıyor .. get flash player die acaba opera yüklesek açarmı birde operayı birisi upload edermi ben yükledim kaç tane uyumsuz çıktı
  • arkadaşlar bu telefondan eşime almayı düşünüyorum nedir bir problemi felan mı var genel bir şikayet durumu var gibi?
  • 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.