Şimdi Ara

BenQ E72 ¦ WinMo 6.0 - WiFi - 2 MP » Ana Başlık « (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
971
Cevap
1
Favori
151.533
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • evet benimki de kayıtlı gözüküyor, şimdi hayırlı olsun :)
  • benimkide kayıtlı görünüyor şu an.
  • arkdaşlar bnde sipariş verdim kargoya vermişler 2 gün içinde filan gelir gibi ama yorumları sonradan gördüm sogudum telefondan kulaklık gelmiyormu tellle birlikte :SS:S:S:SS
  • quote:

Orjinalden alıntı: cagdas_133

arkdaşlar bnde sipariş verdim kargoya vermişler 2 gün içinde filan gelir gibi ama yorumları sonradan gördüm sogudum telefondan kulaklık gelmiyormu tellle birlikte :SS:S:S:SS

evet yanında kulaklık, data kablosu ve hafıza kartı geliyor.
  • değerli arkadaşlar benim telefonda dün kayıtlı gözükmesine rağmen hiçbir simi görmedi ve hiç ib hatta telefon özelliğini kullanamadım :) bende iade ettim dün bakalım sonuç ne olacak umarım paramı alabilirim.
  • arkadaşlar,
    benim telefonumda kayıt dışı idi ama dün kayıt olmuş gördüm, vodafon hattımı takınca çalışıyor ama turkcellde çalışmadı, hizmet yok diyor. Benq müşteri hizmetleri bana ;"bu telefonun sadece tek bir hatla kullanılabileceğini söylemişti" böyle bir şey olabilir mi?
    birde telefonumun GPRS ini hiç açamadım hep inaktif acaba bir arıza mı var?
  • Bugün Hb'dadan almayı düşünüyordum ama bu yorumlardan sonra almam artık telefonu almadan soğudum, paylaşımlarınız için sağolun arkadaşlar
  • ben iade ye yolladım ama pislikler zaman geçirip kaydetirip yoluyorlar iade etmek istiyorum artık ne yapabilirim iade için ? kargo gelince almıyacam geri göndericem tutunak tutturup . şimdi mail attım hepsiburadaya bundan sonra netten almıyacağım hiç bir şeyi koşulsuz iade etmek varken teknosa yada darty gibi yerlerde salak gibi gitim hepsiburadadan aldım elimde kaldı of ulan
  • bu telefona wm6 theme leri yükleyebilen var mı sürekli depolama belleği dolu dıo ya...
  • kabahat telefonda degil nekadar da kolay laf atıyorsunuz almasaydınız kardesim alla alla bikere zaten windows mobile lı telefon kullanmamıssınız hayatınızda size o telefonları satanda kabahat.

sorun hepsiburadada bi kere sizin telefnlarınız klonlanmıs ben 4 sene once aldıgım sxg75 telefonumu servise gonderdim ve benq bana yeni telefon verdi sıfır cihaz işkembei kübradan atmayın bence bu işin benq ilede alakası yok hepsi burda telefon italat işine daldı ve eline yuzune bulastırdı bu olay bukadar basit.

üstüne basa basa tekrar soluyorum ben g500 kullanıcısıyım telefonda kitlenmeler olur cunku bu telefonlar embesil bir windows işletimsistemine sahiptir. Kasılırlar takılırlar hatta telefon çalar ama bazen arayan gozukmez bazen arayan olur acamazsınız.Size tavsiye windows mobile işletim sistemi almayın ki önerim apple ı zerre kadar sevmesemde adamlar iphone u yapmslar almam ama yapmıslar.İnnov8 miş omniaymış n96y mış fasa fiso.
  • sissil kardeş
    zaten kimsenin telefona laf attığı yok dikakt edersen nerden bulaitık hepsiburadaya demiş arkadaş bende hiç bir hattın aktif olmadığından bahsetmiştim sen buı mantığa nerden bardın onu anlamadım yoksa telefon gayetde güzeldi telefon olarakta kullanabilseydim...
  • Arkadaşlar, şu anki fiyat 279 tl, kargo ücretsiz, hızlı gönderi.

Eğer hala satışını devam ettiriyorlarsa demekki düzeltilecek bi durum. yoksa satmaya devam edemezlerdi.
    5 günlük bir kampanya var, son güne kadar HB ile görüşüp mantıklı bir cevap alınca almayı düşünüyoruz.
    Bir de şöyle birşey olabilir, gönderecekleri telefon, iade edilen bir telefon olabilir, bu iyi değil işte...

Son durum ne arkadaşlar, kayıt durumunu bekleyen olumlu sonç alan arkadaşlar yorum yazarlarsa ço iyi olur, çünkü bu fiyata bu telefonu kaçırmak istemem, 1 hafta beklemem gerekirse de beklerim aldıktan sonra...
  • ben havale ile siparişi verdim inşallah sorunsuz elime ulaşır ve turkcell hattımla çalışır böyle saçma seymi olur ? turkcell ile çalışmıyor filan demiş bazı arkadaşlar nasıl olur
  • benim turkcell hattım var ve sorunsuz çalışıyor, telefon güzel gerçekten hele fiyatına göre çok iyi, ben memnunum şu an..
  • Mrb arkadaşlar bende dün sipariş verdim bugün elime geçti Benq e72 yalnız sormak istediğim bir şey var telefonun içinde made in china yazıyor benq çin malımı yoksa hepsiburada bana çin malı telefon mu yolladı kampanyadan almıştım 265 liraya çin malı olduğundanmı böyle satıyolar acaba lütfen cevaplarınızı bekliyorum içime kurt düştü.
  • arkadaşım şu anda çoğu firma çin de üretim yapıo zaten nokia samsung vs.

BenQ nun çindeki fabrikasında üretilmiştir o meraklanma
  • teşekkürler kardeşim içime su serptin
    bende bi an piyasadaki çin malı telefonlardan zannettim. Halen şarj ediyorum yeni elime geçti. Umarım avea çekme problemi ve imei kayıt dışı problemi yaşamam...
  • Tekrardan merabalar Arkadaşlar telefonum kayıtlı ve avea hattımı taktım hemen çalıştı bir problem yok wirelessta harika hemen bağlanıyor . İnşaallah hep böyle memnun kalırım. Herkese hayırlı kandiller...
  • arkadaşlar yukarda E harfi çıkıyor ne demek bu nasıl kapatacam bunu yaa
  • İnternete girdikten sonra çıkar netten çıksanda orda kalır merak etme şarjı falan bitirmez bi sorun yok yani bendede var hep
  • 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.