bu arada pleksi varsa gönder O kadar masrafın içinde 5 liranın lafınımı yapıcan
Yazmadan edemiyeceğim.
Mesaj - imza uyumu
Yanlız burası konu dışı değil.Pleksi bulsak alıcaz herhalde.Adı pleksi dükkan olan reklamcı var üst sokaktada sormaya üşeniyorum/utanıyorum.Ya adam derse pleksi ney ? Bende desem madem bilmiyon neden dükkanın adını pleksi market koydun diye Adamı döverler læ
quote:
Orijinalden alıntı: l3ortacine16
quote:
Orijinalden alıntı: m4y
quote:
Orijinalden alıntı: l3ortacine16
bu arada pleksi varsa gönder O kadar masrafın içinde 5 liranın lafınımı yapıcan
Yazmadan edemiyeceğim.
Mesaj - imza uyumu
Yanlız burası konu dışı değil.Pleksi bulsak alıcaz herhalde.Adı pleksi dükkan olan reklamcı var üst sokaktada sormaya üşeniyorum/utanıyorum.Ya adam derse pleksi ney ? Bende desem madem bilmiyon neden dükkanın adını pleksi market koydun diye Adamı döverler læ
Adını pleksi koyduysa bilir herhalde
Birde merak ettim hollanda da gitar fiyatları nasıl acaba. American Fender'ler, Gibson Les Paul'ler falan
konu başlığına bakılırsa basitmiş gibi görünüyor ama hiç öyle değil ağzım açık kaldı tebrik ediyorum bu arada fanlar uçak motoru gibi çalışıyor aman dikkat
Öncelikle tebrik ederim yani çok iyi bi proje olmuş zaman zaman sonuçları son değerleri de gönderirsen çok güzel olur :D
Moda bak bea. Tebrikler.
Tebrikler helal olsun
Resimleri göremiyorum ben
''Lol'' bizim ülkemiz niye böyle ya isyanlardayım.Biz tek loop sıvı soğutma için yurtdışında malzeme getirtmek için biryerimizi yırtıyoruz adam çatur çutur alıyor.
Hadi bakalım kolay gelsin
quote:
te ctam olrak ne işe yarıyor
TEC CPU blockun altina direct koyuyorsun cou sogutmak icin alt tarfa -25 dreceye kadar soguta biliyor oc oldu halde :).
quote:
way be helal olsun, bi 15 sayfa daha olsa onuda okurdum heralde, tebrik ediyorum tekrardan.
Tsk ederim suan baska bir projeyle mesgulum bi bitsin yeni modda basliyacagim tekrar
quote:
Birde merak ettim hollanda da gitar fiyatları nasıl acaba. American Fender'ler, Gibson Les Paul'ler falan
American fender burda yeni baktim 700 eurodan basliyor, gibson le paul %850 eurodan basliyor
quote:
konu başlığına bakılırsa basitmiş gibi görünüyor ama hiç öyle değil ağzım açık kaldı tebrik ediyorum bu arada fanlar uçak motoru gibi çalışıyor aman dikkat
Tsk ederim evet basta basit gorunuyor ama baya sabir isidin hele ki sleeve yapmak. disardaki fani hic acmiyor cok nadir nezaman oc benchmark yaparsam aciyorum.
quote:
Tebrik ederim. Abi bu nasıl bişeydir ya. Vallaha helal olsun biz burda 3 ün 5 in hesabını yapalım sen ne güzel uğraşıyorsun vallaha yaş kaç ayıptır sorması
yas 25
quote:
Dostum yanlış anlamada Ailenin mesleği falan ne Birde şuana kadar toplam ne kadar para harcadın ?
Bu arada tebrik ederim. Güzel birşey çıkacağa benziyor
Birde dikkatimi çekti ürünler çok hızlı geliyor. Kargoylamı alıyorsunuz yoksa direk dükkandan mı? Türkiye'de bir albümü almak için bile 20 gün bekledim de
baya para yatirdim hic sorma :D ben heb internetshoplardan aliyorum kargoyla bir gun sonra eve geliyor saten.
quote:
Orijinalden alıntı: Legendary1985
quote:
Tebrik ederim. Abi bu nasıl bişeydir ya. Vallaha helal olsun biz burda 3 ün 5 in hesabını yapalım sen ne güzel uğraşıyorsun vallaha yaş kaç ayıptır sorması
yas 25
quote:
Dostum yanlış anlamada Ailenin mesleği falan ne Birde şuana kadar toplam ne kadar para harcadın ?
Bu arada tebrik ederim. Güzel birşey çıkacağa benziyor
Birde dikkatimi çekti ürünler çok hızlı geliyor. Kargoylamı alıyorsunuz yoksa direk dükkandan mı? Türkiye'de bir albümü almak için bile 20 gün bekledim de
baya para yatirdim hic sorma :D ben heb internetshoplardan aliyorum kargoyla bir gun sonra eve geliyor saten.
Tahmini ne zaman başlayabilirsiniz.çok merak ediyorum sonucu.
Resmen ibretlik paylaşım
Biliyor musun ? Sen insan değilsin..
Açın camı atlamak istiyorum
O Fanları kasaya taksan üstüne biner uçarsın , tebrikler harika iş çıkarmışsınız.
mükemmel bir çalışma olmuş arkadaşım.devamını bekliyorum.
Gördüğüm en güzel paylaşımlardan zevk meselesi kimi arabaya harcar kimi bilgisayara. Valla müthiç bir emek var biz ne yaptığını zor anlıyoruz
İnsanın içindeki istek ve arzu parayı bulunca böyle sonuçlar yaratıyor. Devam kardeşş
Ağzımın suyu aktı yemin ediyorum klavyeye
igrenççççççççççççççç
quote:
Orijinalden alıntı: ArdilesS
İnsanın içindeki istek ve arzu parayı bulunca böyle sonuçlar yaratıyor. Devam kardeşş
Ağzımın suyu aktı yemin ediyorum klavyeye
Süper bi çalışma. Aynı araç-gereçler bende olsa yine de yapamam heralde.
Bu kasanın yanında bizimkiler doğan görünümlü şahin gibiOn numara çalışma ve işçilik