Şimdi Ara

Benim projem (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
571
Cevap
9
Favori
76.465
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kardeş burada yaptıklarını çekemeyen laf atan çok olur seni mod yapmaktan soğuturlar aldırış etme onlara

Eline sağlık istediğin performansa ulaşırsın inşallah 6ghz

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tamamen Hayal Ürünüdür -- 11 Ocak 2011; 21:50:45 >
  • işlemcin garanti dısı kaldı sorun halınde 2000 tl zarar
    quote:

Orijinalden alıntı: Legendary1985

bu arada hemen CPU ayna gibi yaptim daha iyi sogutmassi icin -26 dan -32 iyi kadar dustu yani 5 derece daha soguk :)

bence super parliyor heheh
     Benim projem

Benim projem

Benim projem

3 saat sonraki goruntu :)
     Benim projem

kulandigim zimparalar
    P400
    P600
    P800
    P1000
    P1200
    P2000
    P2500
    P3000 (selpaktan daha yumusak hehehhe)

• quote:

Orijinalden alıntı: dhsacit

işlemcin garanti dısı kaldı sorun halınde 2000 tl zarar
    quote:

bu arada hemen CPU ayna gibi yaptim daha iyi sogutmassi icin -26 dan -32 iyi kadar dustu yani 5 derece daha soguk :)

bence super parliyor heheh
     Benim projem

Benim projem

Benim projem

3 saat sonraki goruntu :)
     Benim projem

kulandigim zimparalar
    P400
    P600
    P800
    P1000
    P1200
    P2000
    P2500
    P3000 (selpaktan daha yumusak hehehhe)

hic problem degil :) saten ES bir cpu (garantisi yoktur saten) golden batchi 7 tane i7 980x aldiktan sonra bula bildim.

• dostum tebrik ediyorum. hem elindeki imkanları çok iyi kullandığın için hemde yaratıcılığından dolayı bu kadar imkanı olupta bunları gene yapamayanlar var. ellerine sağılk. Vatanından kucak dolusu selamlar.
  • tsk ediyorum arkadaslar :) elimden geldigi kadar iyi yapmaya calisiyorum suan oc yapiyorum hehehe. suan Bclock 218 ve halen yukselde biliyorum hehehe bakiyim kaca kadar cikacak :). bugun veya yarin insallah amacima ulasa bilirim en az 5Ghz x 6 cekirdek wuhahahah 30Ghz
  • hacı walla azım açık kaldı..:D İşin gerçeği elindeki imkanları buradaki çoğu insana ver senin yapabildiğini yapamazlar ki buna bende dahilim..:) yetenek ayrı bişi yaw..:Dbu arada hollandada fabrika fln var sanırım..:)derenin suyu boll :D
  • herseye okeyde 6.5 ten ghz olmaz ki eger oylerse benım e4700 2x3.40 6.80 olur
    quote:

tsk ediyorum arkadaslar :) elimden geldigi kadar iyi yapmaya calisiyorum suan oc yapiyorum hehehe. suan Bclock 218 ve halen yukselde biliyorum hehehe bakiyim kaca kadar cikacak :). bugun veya yarin insallah amacima ulasa bilirim en az 5Ghz x 6 cekirdek wuhahahah 30Ghz
  • quote:

herseye okeyde 6.5 ten ghz olmaz ki eger oylerse benım e4700 2x3.40 6.80 olur
    quote:

tsk ediyorum arkadaslar :) elimden geldigi kadar iyi yapmaya calisiyorum suan oc yapiyorum hehehe. suan Bclock 218 ve halen yukselde biliyorum hehehe bakiyim kaca kadar cikacak :). bugun veya yarin insallah amacima ulasa bilirim en az 5Ghz x 6 cekirdek wuhahahah 30Ghz

Saten oyle :) senin 2 cekirdekli cpusa 2x 3.4 6.8 ghz toplam :). Eger boyle olmassa neden cpuyunun cekirdeklerini yukseldiyorlar lol.
  • Dayı nettin sen ya
  • yabliş bilgi cok cpu daha cok programı daha yuksek hızda calıstırır mesela oyun yuklerken tek cekırdek tek calısır ama 6 cekırdek ısıs boler ve cok daha hızlıbir komyan yuku 1 kişi 6 kişi mi daha cabuk bitirir
    quote:

quote:

quote:

Saten oyle :) senin 2 cekirdekli cpusa 2x 3.4 6.8 ghz toplam :). Eger boyle olmassa neden cpuyunun cekirdeklerini yukseldiyorlar lol.

• quote:

yabliş bilgi cok cpu daha cok programı daha yuksek hızda calıstırır mesela oyun yuklerken tek cekırdek tek calısır ama 6 cekırdek ısıs boler ve cok daha hızlıbir komyan yuku 1 kişi 6 kişi mi daha cabuk bitirir
    quote:

quote:

quote:

senin anliyorum ustadim ondan ben herzaman 6sini birden calistiriyorum :) biosta EIST i kappattim lol. tabiki bagzi proglamlar multi core u kullanmiyor. mesala superpi ondan ister kullansin ister kullanmasi 5Ghz tek core saten yeterince hizli

• bu uzarda uzar bosver ne farkderki ama bende ole bir secenek yoktur
  • quote:

golden batchi 7 tane i7 980x aldiktan sonra bula bildim.

•  Benim projem

Mod un son hali bumudur yoksa baska resim gelecek mi ?
  •  Benim projem

Benim projem

Buldum gerek kalmadi ...gathering.tweakers da zaten konuyu devam ettiriyorsun......

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi praetorians -- 12 Ocak 2011; 19:02:03 >
  • simdilik boyle ama ben durmam fazla hehe, su sinavlarim ve okuldaki projelerim bitsin yine baslarim ben modda lol. bu

daha buroma lcd ekrani yapacagim, bunun icin software yazacagim anakartimin/cpu derecelerini gormek icin.

su sekilde gelecek.
    RAD in = radta giren suyun sicakligi
    RAD uit = Radtan cikan suyun sicakligi
     Benim projem

bu arada son durum.
     Benim projem

Benim projem

Benim projem

suan yeni aldigim radti halen bekliyorum ondan sonra guzel bi foto sergisi yaparim iyice bitirdikten sonra

• tebrik ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: juckle

tebrik ederim.

tsk ederim :)
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.