Şimdi Ara

Benim projem (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
571
Cevap
9
Favori
76.467
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

bu arada PM gonderen arkadaslar lutfen mail atinis sorunuz olursa cunku pm atamiyorum gsm nummarasi hattasi veriyor. Mail profilimde yaziyor
  • hoca ne yaptın sen yaa bu PC ise bizimkiler ne

toplam kaç para tuttu?? düz hesap dicem olmayacak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Annalyze -- 17 Ocak 2011; 15:41:18 >

• vallaha baya tuttu arkadaslar hersey icinde €8000 ortalama ve halen aliyorum wuhahah RAM icin EK block aldim ozel dominator gt icin cikardilar

Benim projem

Benim projem

Ramlarim RMA dan gelsin takacagim hehehe

• Ciddi miktarda para harcamışsın ama önemli olan bu paraya değmesi :) değmişte yani mükemmel olmuş

TaKipTeyimm
  • 8000euro mu vay anasını...

nazar değmesin , buda nazar boncuğu olsun sarısı UV olsun
     Benim projem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Annalyze -- 3 Eylül 2011; 3:20:07 >
  • hocam öncelikle seni tebrik ediyorum.çok başarılı bir proje yapıyorsun.1 haftadır takibindeyim.başarılar dilerim.bitmiş halini dört gözle bekliyorum.
  • tebrik ederim, emek ve proje süper
  • quote:

Orijinalden alıntı: Legendary1985

böylesileri beni delirtiyor kardesim rahatsiz oluyorsan gelip okuma konumu forumun adi SERGI, ve dolayisi ile, istedigim herseyi sergileme hakkim var, sen de rahatsiz oluyorsan, sag ust kosedeki
     Benim projem
    buttonuna basarsin! Gozune soktugum herhangi bisi yok ayrica:)

o kadar ugraşmışsın;hava atmakta böbürlenmekte senin hakkın

• tebrikler arkadaşım ağzım açık okudum konuyu. bence bu çalışmayı tüm forum görmeli. konu dışına veya ekran kartı bölümü gibi ustaların takıldığı bölümlere konunun linkini ulaştırırsan daha iyi olur bence.
  • son hali buysa cok iyi olmuş
  • Mükemmell
  • daha bitmedi arkadaslar :) suan sinavlarla mesgulum ondan sonra sor surat devam hehehe
  • devamını bekliyoruz ozmn Legend :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: d.eray

Resimleriden küçültürsen sayfayı açarken sorun oluyor.

aynen
  • quote:

Orijinalden alıntı: d.eray

Resimleriden küçültürsen sayfayı açarken sorun oluyor.

aynen
  • Konuyu baştan sona kadar okuyup inceledim.. Gerçekten mükemmel bir çalışma oluyor. Devamını merakla bekliyorum, kolay gelsin.
  • Arkadaşım okuduğun bölüm nedir senin?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pehlionemusti -- 25 Ocak 2011; 1:38:17 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: pehlionemusti

Arkadaşım okuduğun bölüm nedir senin?

son sinif elektrik muhendislik :)
  • çok harika bir iş çıkarmışınız...tebrik ediyorum...sıkılmadan bu kadar ugraşmak ayrı bir yetenek...başarılarınızın devamını diliyorum...iyi formlar...
  • ve yeni radtim geldi hehehehe. bu hafta baya yogunum sinavlar/projeler onda haftaya insallah herseyi takacagim biraz daha sabir arkadaslar.

Benim projem

Benim projem

Benim projem

Benim projem

hemende RAMlarim icin dominator gt blok aldim EK tarafindan ozel dominator gt icin yapildi :)

Benim projem

Benim projem

siparis vermisken ikitane yeni ekran aldim lol

DELL U2711 ultrasharp :) (mainscreen)
     Benim projem

DELL E1709W (portrait)
     Benim projem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Legendary1985 -- 25 Ocak 2011; 23:02:23 >

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.