Şimdi Ara

Benim projem (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
571
Cevap
9
Favori
76.466
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hocam hayrına bi tane fanda bana sipariş ediver Eve taksak ev uçar yahu bu kadar fanla.Yere nasıl sabitledin
  • arkadaslar sorulariniz olursa lutfen ama lutfen msj atmayiniz cunku geri msj attamiyorum. profilimdeki mail adresine ata bilirsiniz i[nokta]ozkan[@]upcmail[nokta]nl
  • Sen bir dahisin gerçektende ne kadar zamanda yaptın bunu doğrusu çok merak ediyorum?Tebrikler ama harika ötesi bir çalışma olmuş
  • vallaha 2/3 aydir ugrasiyorum ve devamli yeni esalar aldigim icin bitmez bilmiyor hehehehe.

Bu arada arkadaslar eger mod/sivi/hardware her hangi birsey isterseniz hollandadan sizin icin teymin ede bilirim.

www.highflow.nl dan ingilizce siparis yapa bilirsiniz ama once info[@]highflow[nokta]nl mail atiniz tr oldugunuz ve benim adrese gondermeleri gerekiyor bende size kargoyla gonderirim. odemiyi highflowda paypal ile yapa bilirsiniz.

maillinizde benim nickimi yazin Legendary1985

bu arada yardim icin bana mail ata bilirsiniz arkadaslar her turlu yardim ede bilirim :). ozel PCB design bile yapa bilir + 200 W lik fan kontrulu bile yapa bilirim tek kan 200W yani wuhahahah kolayca 3 tana delta fan taka bilirsiniz lol. akliniza gelecek her turlu elktronic ozel tasarim yapa bilirim.

* komandoyla bilgisayar acmak
    * derece olcme displayi
    * bilgisayari acil kapama eger derece fazla yukselirse

yani istediginiz bana soylersiniz olur veya olmaz bi bakarim.

• Müthiş olmuş kasa. Ağzım açık baktım resimlere. Baya masraf yapmışsın ama kesinlikle değmiştir. Çok beğendim, güle güle kullan. Takipteyim bu arada.
  • quote:

Orijinalden alıntı: wolkan_rx7

vallahi bu nedir hocam ya senin kuvvetli beslenmen lazım bu projeyi bitirmen icin :))) kolay gelsin güzel çalısma

Zaten ilk resimlerde arkada monitorün yanında Redbullar duruyor :D

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Helal olsun arkadaşım gerçekten çok güzel bir çalışma ellerine sağlık bende üniversiteden mezun olup , bir iş bulduktan sonra kendi paramla yapıcağım ilk şey Allah izin verirse...
  • çok hoş olmuş.eline sağlık
  • çok sağlam bir proje olmuş, eline sağlık. çoktan bukadar zevkle bir konuyu okumamıştım.
  • eline sağlık şoktayım eve jeneratör desteği de al kardeş
  • Maşallah maşallah devamını 4 gözle bekliyoruz.. :D
  • Sistemebak

• Öncelikle eline sağlık, limitlerin ötesinde bir sistemin var ,daha biteceğe de benzemiyor. Anlaşılan sende kasa süslemekten, boyamaktan fazlası var; devre kartı hazırlamak,kumanda yapmak elektrik bilgisi kalbur üstü olan(çok iyi olan)birisinin yapacağı bir iş.

Avrupa da yaşaman bu açıdan büyük bir avantaj,burada vaziyet perişan. Parça yok gibi birşey, getiren de tek model,az sayıda ve 2 katı (hatta daha fazlası) fiyatına satıyor, seçme beğenme şansın yok ne getirirlerse o. Yurdışından sipariş verirsin,geldi gelecek diye telaş yaparsın,gümrüğe takılır mı takılmaz mı diye sıkıntıya girersin, takılırsa uğraşıp durursun. Yani diyeceğim Türkiye'ye dönecek olursan bir sürü malzeme getir buralarda bulamazsın...

Eleştirenlere arkadaşlara fazla takılma, bu forum bu kadar malzemeyi bir arada görmeye alışık değil yukarıda saydığım sebeplerden dolayı ; belki abartı gibi gelip canlarını sıkmıştır, bana da hakikaten fazla geldi ama lafım yok kolay gelsin...

• bitmiş canavar en sonunda deydimi bari bu kadar masrafa
  • tsk ederim arkadaslar :)

vallaha benim gozumde cok super bir is ciakrdigima eminim ve KESINLIKLE deydi bu kadar masrafa hehehe. Suan yeni ekran karti cikmasini bekliyorum 2x GTX 590 eVGA FTW Hydro copper asli varsa subatta cikacak.
    bu arada €1000.- da ekranlara gitti

bugun son sinavimi verdim hafta sonu yeni radti takacagim :) bakalim ne kadar sogutacak.
  • hayırlı olsun
    taşırken ne yapacaksınız merak ettim sök sök bitmez
    masraflı ve emek verilen bir iş olmuş devam
  • Başından sonuna kadar zevkle inceledim.Gerçekten çok büyük emek var eline sağlık.Takip etmeye devam edicem Devamını bekliyoruz.
  • Helal olsun kardeşim. Bence masraflara değmiş. Benim böyle kasam olsun. Kimseyi 1km'den fazla yaklaştırmam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: _-mustapha-_

Helal olsun kardeşim. Bence masraflara değmiş. Benim böyle kasam olsun. Kimseyi 1km'den fazla yaklaştırmam.

adam şifre paneli koymuş
  • Resimleri hangi forumdan aldıysan çok güzelmiş ..
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.