Şimdi Ara

BENİM KUŞUN KAFASI NEDEN BÖYLE?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
86
Cevap
0
Favori
19.179
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Başındaki tüyler bi acayip olmuş bunun nedeni nedir?
    Tüy değiştiriyor diye tahmin ettim ama yinede bi sormak istedim..

• oluyo öle boşver bendede iki tane var ikiside dişiymiş yeni anladım 1 yaşına bastılar gagaları kırmızı oldu getir kaynaştıralım o tüyler ipek gibi olur. bebelerinden veririm sana
  • Tüyleri yenilenio yılın belli bölümlerinde öyle olur bir haftaya kalmaz dümdüz pırıl pırıl olur.

Bu arada başlık çok sakat
  • bende 4 tane var Arada bi öyle oluyo kafaları sonra düzeliyor endişelenicek bişey değil
  • kuş bu kafası her türlü olabilir...
  • vitaminli yem yada su veriyorsan onu kes oda sebeb olabiliyor
  • tüy degiştiriyor bahar ayındayız .. o sarı tüyler içindeki beyza çubuk gibi şeyler yeni tüyler ..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ne kadar garip insanlar var
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Benim kuşun kafasıda öyle oluyor,sonra düzeliyor?
  • yaşlanmışa benziyor benim kulumun yaşları belli bir yaştan sonra bu hale gelip daha sonra yenileri çıkıyodu ama onu bir iki sene hatta üç sene önce kaybettim 8 yaşındaydı:S
  • başlıktan çok korkarak girdim ama xD bu normal baya ooluyo bole
  • quote:

Orjinalden alıntı: White Tiger

oluyo öle boşver bendede iki tane var ikiside dişiymiş yeni anladım 1 yaşına bastılar gagaları kırmızı oldu getir kaynaştıralım o tüyler ipek gibi olur. bebelerinden veririm sana

kardeş senin memleket nere bizimki abazalıktan kumandaya saldırıyor onu sevgilisi belledi yavru filan istemıyorum hayvanın işi görülsün yeter atarız ikisinin arasına çeşit olur garibana
  • quote:

Orjinalden alıntı: gokalq

quote:

oluyo öle boşver bendede iki tane var ikiside dişiymiş yeni anladım 1 yaşına bastılar gagaları kırmızı oldu getir kaynaştıralım o tüyler ipek gibi olur. bebelerinden veririm sana

kardeş senin memleket nere bizimki abazalıktan kumandaya saldırıyor onu sevgilisi belledi yavru filan istemıyorum hayvanın işi görülsün yeter atarız ikisinin arasına çeşit olur garibana

quote:

vitaminli yem yada su veriyorsan onu kes oda sebeb olabiliyor

Normal içme suyu veriyorum içinde vitamin felan yok..

Peki bi vitamin kulanmalımıyım gerek varmıdır?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi firtikk -- 7 Nisan 2008; 0:53:37 >

• ayrıca yaşlanmışa benzyor soğuk yerlerdden uzak tut mesela kapı girişlerinden sürekli hava sürkülasyonu olan yerlerden allah korusun Cereyanda fln kalır:S
  • başlık sakat
  • normal merak etme
  • ilginç ama yıkayınca geçiyor

istersen dene
  • quote:

quote:

oldu ben peçete tutarım sende kolanya ok mi

• quote:

quote:

quote:

oldu ben peçete tutarım sende kolanya ok mi

• benim kuşum nasıl?

• Bun nasıl başlık hocam
    İyiki başka bi kafa çıkmadı
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.